Jump to content

Ulei CASTROL SYNTEC 5-30w(american)/ sau BMW LL-04

CosminBC

Recommended Posts

Am vazut o firma din Romania comercializeaza asa ceva... castrol syntec import SUA. Scrie pe bidon: for gasoline engines. Mere moare si pe dizel ? Am un M47 in 204cp. STITI CEVA DESPRE FIRMA ?... uleiuri punct ro

mi se par cam ieftine uleiurile nu stiu ce sa zic

uleiul american se schimba la maxim 7-10000km, cel mai indicat ar fi pe 5-7000, eu am in e28 si pot spune ca merge f bine cu chevron 10w40; cat despre pret, e ieftin ca asa e acolo..si eu ma gandesc acum la e39 530d ce ulei bag, ori bmw, ori motul ori d-asta american

am bagat sambata in 520ul lui Injust Chevron 5w40 sintetic luat de la baietii aia, 22 ron/l, scrie pe el bmw LL approved, si merge f bine..

ma bate si pe mine gandul pt 530d sa bag tot d-asta, si sa-l schimb la 5000.. ma mai gandesc, aveau si 5w30 acolo..

intreresant pretul. eu nu m-as risca pentru ca inca nu cunosc lume care a folosit.

daca stii ceva...tine-ne si pe noi la curent cu detalii

mai, eu am in 524 td chevron 10e40 mineral, tot de acolo, vreo 7000km, si merge f bine motorul, becul se stinge instant, presiune ramane in rampa

acum e lege: dc ai motor bun poti pune si de la bunica, ca merge bine, dar dc are ceva..o sa iasa la suprafata mai devreme sau mai tarziu, depinde de calitatea motorului

• 1 month later...
  • 3 months later...
am bagat sambata in 520ul lui Injust Chevron 5w40 sintetic luat de la baietii aia, 22 ron/l, scrie pe el bmw LL approved, si merge f bine..

ma bate si pe mine gandul pt 530d sa bag tot d-asta, si sa-l schimb la 5000.. ma mai gandesc, aveau si 5w30 acolo..

intreresant pretul. eu nu m-as risca pentru ca inca nu cunosc lume care a folosit.

daca stii ceva...tine-ne si pe noi la curent cu detalii

Am folosit eu 5W-30syntec si nu am avut nici o problema. Eu am un E36 316i. Am fost azi pe la el de am luat 4l si saptamana viitoare il schimb. Am 10.000km si nu a consumat deloc. Bine nu sunt genul sa bag piciorul in ea. Schimb undeva la 3500-4000 ture. Deci mi-e imi convine pentru ca ulei de acesta a avut toata viata ei masina (reviziile spun). Acum s-a facut 36RON/litru.