Jump to content

scaune incalzite after market

Recommended Posts

ce parere aveti despre sistemele de incalzire in scaune montate dupa cumpararea masinii?nu ma refer la kiturile originale.se pot conecta la butoanele(pt incalzire) originale are masinii?

normal ca se pot conecta la butoanele de incalzire! si eu zic ca sunt ok sistemele dar depinde cum le montezi pui huse deasupa?daca da e pacat .. dar daca desfaci scaunele si bagi sistemele de incalzire sub tapiterie eu zic ca merita :) spor la treaba!

ce parere aveti despre sistemele de incalzire in scaune montate dupa cumpararea masinii?nu ma refer la kiturile originale.se pot conecta la butoanele(pt incalzire) originale are masinii?

normal ca se pot conecta la butoanele de incalzire! si eu zic ca sunt ok sistemele dar depinde cum le montezi pui huse deasupa?daca da e pacat .. dar daca desfaci scaunele si bagi sistemele de incalzire sub tapiterie eu zic ca merita :) spor la treaba!

vreau sa le fac frumos adica sa le bag sub huse si sa cumpar butoanele originale de incalzire ca sa le conectez.ps-sint pt un mercedes clasa e

Edited by bogdanstoica18

-mi-am montat si eu incalzire in scaune,instalatia are tot ce trebue,relee si butoane,momentan mi-am pus butoanele de la incalzire in scrumuera ,sa nu se vada,o sa caut si eu butoane originale.

-cu instalatia electrica e simplu,montatul in scaun ia destul de mult timp,mai ales ca eu nu am mai desfacut niciodata,cel mai nasol e de prins clemele otelite de la tapiterie,in rest e in regula,nu se observa ca a fost umblat in scaune.

• 2 months later...
din pacate nu se pot conecta la butoanele originale ale masinii pt ca aceste sistem de incalzire au buton on/off. sistemele originale de incalzire sint cuplate la o tensiune ff mica si din buton reglezi intensitatea pe 3 trepte(bmw, mercedes). da ti mi va rog idei cum sa pot pune incalzire scaune la un mercedes clasa e asa incat sa le leg la butoanele originale.pot pune niste sisteme de incalzire de la bmw si sa le leg la butoanele de la mercedes????? as gasi mai usor sistemele de incalzire de bmw pt ca mercedesuri la dezmembrari sunt putine iar noi nu le pot comanda, vin cu tot cu scaun.

ai dreptate eu mi-am luat acuma butoane originale de la sistemul de incalzire si o sa incerc sa comand doua relee pt cele 2 trepte de caldura pe care le are sistemul meu de incalzire.

momentan nu am timp sa ma ocup,dar daca reusesc sa le fac o sa postez pe forum,poate o sa fie de folos.

• 8 months later...
din pacate nu se pot conecta la butoanele originale ale masinii pt ca aceste sistem de incalzire au buton on/off. sistemele originale de incalzire sint cuplate la o tensiune ff mica si din buton reglezi intensitatea pe 3 trepte(bmw, mercedes). da ti mi va rog idei cum sa pot pune incalzire scaune la un mercedes clasa e asa incat sa le leg la butoanele originale.pot pune niste sisteme de incalzire de la bmw si sa le leg la butoanele de la mercedes????? as gasi mai usor sistemele de incalzire de bmw pt ca mercedesuri la dezmembrari sunt putine iar noi nu le pot comanda, vin cu tot cu scaun.

E valabil si pt e36 ? ca acolo sunt doar 2 trepte si butoane ca la intrerupatoare in casa.