Jump to content

Evaluare E46 320i, an 2000

vim78

Recommended Posts

S-ar putea ca din Ianuarie - Februarie sa fiu nevoit sa o vand, deoarece voi face +3000 km / luna.

Poate cei care se pricep mai bine decat mine ma ajuta sa cer un pret corect pt ea.

Merci

Aceasta este masina: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=44222

.

f.frumoasa ,iar referitor la pret parerea mea e undeva in jurul a 9500-10000e desi cred ca nu o sa ai multi amatori la pretul asta si vei ajunge sa o dai in jurul a

8000 desi masina dupa aspect ca atat se vede din poze este la valoarea apreciata mai sus

mai bine o ti :)

-zic sa vinzi jantele de iarna separat si masina la 9000,partea proasta ca si asa trebue sa ai noroc,deoarece cred ca in lunile ianuarie-februarie se vor face reduceri importante la masinile noi,stiu ca poate face mai mult,eu de aia am si renuntat sa dau masina mea,deoarece acum jumate de an nu imi dadea nimeni mai mult de 8000.

-masina arata super ingrijita,bafta la vanzare.

• 2 weeks later...

lol... daca maresc astia taxa de 3 ori cum se spune, 10.000 ar fi chiar un chilipir.

Cea mai ieftina de pe mobile este 8.5000 + 2.400 noua taxa + 700 drumul ....

Cu 9.000 oricum nu o dau, mai bine i-o dau lu' taica-miu si ma mai bucur si eu de ea din cand in cand :)

7000e

:)) u vb serios?!? de unde ai scos pretu` asta ? nu cumva vrei in banii astia sa iti mai dea si o excursie in 2 prin Europa ? Eu cred k ai vazut alte poze ale masinii...altfel nu`mi explic! Fii serios! Decat sa vii cu idei d`astea mai bine te abtii de la comentarii ...no offence!

7000e

:) ) u vb serios?!? de unde ai scos pretu` asta ? nu cumva vrei in banii astia sa iti mai dea si o excursie in 2 prin Europa ? Eu cred k ai vazut alte poze ale masinii...altfel nu`mi explic! Fii serios! Decat sa vii cu idei d`astea mai bine te abtii de la comentarii ...no offence!

esti cam recalcitrant!

ai cerut evaluare, sa fii sanatos. eu atat cred ca face , dar sunt sigur ca in ianuarie-februarie (cand doresti tu sa o vinzi) nu iti iei nici atat pe ea, ca astea sunt preturile acum si nu se vand masini, iar romanul compara cu ce vede la targ sau autovit.

nu trebuie sa sari ca ars, ca nu am zis ca iti dau eu banii astia pe ea , nu imi place si nici nu ma ocup cu vanzari de masini.

http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...26offset%253D30

an 2001

zi si tu o poveste de ce o vinzi asa repede dupa ce ai cumparat-o??

Edited by baronu25

deci, masinile de pe autovit SI DIN TARG sunt niste jafuri, cel putin ce gasesti sub 9000 ... asa pe net sunt multe, dar daca le vezi si le conduci sunt rupte, iar legat de km,hai frate, au 150 - 170 mii km si au volanul de plastic tocit :) cat de bou trebuie sa fii sa crezi asta :)

EU MA BUCUR CA A CESCUT TAXA, ASA NU MAI VEDEM TOATE CAZATURILE PE STRAZI !

SFATUL MEU ...

CEL PUTIN 10.000

mda... m-am cam lamurit.

@baronu25 referitor la exemplele tale din autovit ma abtin... nu zic ca masina mea e cea mai cea... dar totusi am stat 1 luna in Germania si am umblat 3000km pe la targ, ziar, autohause-uri reprezentante precum si turci de la colt de strada.

Nu m-a interesat sa-mi iau cea mai ieftina masina, ci sa-mi iau ceva ce sa-mi placa mult si sa fie cat mai intretinuta.

Nu mai umbla demult cainii cu covrigi in coada in Germania si masini IEFTINE SI BUNE NU SE GASESC. Ieftine sunt doar cele cu f multi km, cu probleme sau lovite.

Cand mi-am luat masina ma uitam si atunci pe autovit, stai linistit, si eram mirat ca 75% dintre preturile la masinile cu nr provizorii de Germania erau mai mici decat in Germania propriuzis :) Daca ma uitam pe urma in Germania la +250k km se lamurea rapid "enigma" :)

-Pt cine vrea sa-si ia o masina buna, recomand sa-si ia de la autohaus-uri reprezentanta, unde dai cu ~2.000euro mai mult, dar esti sigur ca iei ceva fara probleme si ai de unde alege. De obicei au garantie pt Germania 1 an.

-Daca ai posibilitatea sa stai mai mult timp in Germania si sa te deplasezi de colo colo, poti sa cauti si anunturile de la particulari, merita daca iei de la primul proprietar si are tot istoricul masinii, facturile de-a lungul timpului, etc...

-De la autohaus-uri (majoritatea turcesti) ar ramane ultima optiune, dar ar trebui sa fiti f atenti, sa va pricepeti la mecania, etc, eventual sa platiti cateva sute de euro si sa duceti masina la o diagnoza completa. Mai bine cateva sute de euro decat cateva mii pe eventuale reparatii ulterioare.

-De la cel mai mare targ de masini din Essen, nu va sfaturiesc in nici un caz :) e mai rau decat in autovit ... si obligatoriu trebuie sa stii limba turca ca sa te intelegi cu vanzatorul :)

-Din Romania as cumpara doar daca as cunoaste proprietarul si masina f bine

P.S. Pacat ca cei mai multi romani prefera sa cumpere din autovit, decat sa se plimbe putin pana in Germania

P.P.S. Bine ca nu trebuie sa vand masina neaparat ;)

7000e

:) ) u vb serios?!? de unde ai scos pretu` asta ? nu cumva vrei in banii astia sa iti mai dea si o excursie in 2 prin Europa ? Eu cred k ai vazut alte poze ale masinii...altfel nu`mi explic! Fii serios! Decat sa vii cu idei d`astea mai bine te abtii de la comentarii ...no offence!

esti cam recalcitrant!

ai cerut evaluare, sa fii sanatos. eu atat cred ca face , dar sunt sigur ca in ianuarie-februarie (cand doresti tu sa o vinzi) nu iti iei nici atat pe ea, ca astea sunt preturile acum si nu se vand masini, iar romanul compara cu ce vede la targ sau autovit.

nu trebuie sa sari ca ars, ca nu am zis ca iti dau eu banii astia pe ea , nu imi place si nici nu ma ocup cu vanzari de masini.

an 2001

zi si tu o poveste de ce o vinzi asa repede dupa ce ai cumparat-o??

deci la al 2lea link ala a scris asa: "motor capsulat" omfg de aici iti poti da seama ce cocalar vinde masina respectiva ....plus k in romania nimic nu este ceea ce pare a fi ...deci ...dak u vezi maine pe autovit (cea mai mare porcarie romaneasca-100% numai tepe) un E90 cu 200 euro si -100 km u ai crede sa inteleg nu ?

nu sariti pe mine.

ziceam si eu cum gandeste romanul.

eu stiu cum sta treaba cu masinile ca m-am pacalit si eu mai demult.

mi-am adus un seria 3 foarte bun la pret si care in 2 luni l-am vandut.(si luat de la o femeie)

Ziceam de preturile de la noi de la targ. si cine vrea sa cumpere face analiza cum ti-am aratat eu si o ia pe aia din autovit cu factura stim noi cum.

Nu am stat sa citesc dupa postul lui baronu' ca nu mai avea rost.

Pai alea is exemple ce ai dat tu? Poti compara masinile alea cu cea in cauza? Daca e dimineata si nu ai ce face, plimba-te putin si nu posta aiurea.

dar ce are mai masina asta de e asa speciala, plimba-te tu putin mai mult si ve-zi de treaba ta, sa nu-si mai faca topic cu pareri despre cat face daca nu-i comvine ce am zis eu, aia e sunt prost evaluator si gata ce tot atata? da-i tu 10.000 pe ea si estimultumit

e an 2000 si cam cheala . cat vrei sa coste?

si vim 7 daca ai stat o luna in germania(discutabil) cum de ti-ai luat masina asta asa de buna si repede o vinzi acum?

mai stiu eu ce masini cu recomandare si impecabile s-au vandut cu ajutor pe forum.

Edited by baronu25

si vim 7 daca ai stat o luna in germania(discutabil) cum de ti-ai luat masina asta asa de buna si repede o vinzi acum?

mai stiu eu ce masini cu recomandare si impecabile s-au vandut cu ajutor pe forum.

lol... de ce e discutabil ca am stat 1 luna in Germania? Am norocul ca am rude acolo si nu e problema cu cazarea daca la asta te gandeai.

Dupa cum am spus mai devreme, o sa trebuiasca sa fac f multi km pe luna si nu se merita benzina, + ca o sa am nevoie mai mult de utilitara de carat.

Norocul meu ca nu sunt disperat sa o vand pt orice pret, daca e ceva ramane in familie, deci stai linistit ca nu vand vre-o cazatura cu ajutorul nimanui de pe forum.

Iti multumesc pt parerile tale, si daca tot este sa ne legam de ceva, eu am cerut o evaluare, nu o previziune de cu cat as vinde-o pe autovit. De altfel ai remarcat (sau nu) ca nu am comentat nimic la pretul spus de tine.

In alta ordine de idei, ai spus ca e cam cheala... nu ma pricep f bine, poate ma ajuti si imi spui si mie cam ce dotari ar trebui ca sa fie bunicica si apoi full.

Multumesc tuturor pt ajutor si pareri.

Edited by vim78