Jump to content

Revizie e 39 525 d

Recommended Posts

contacteaza userul grozadan e din cluj, are preturi bune la tot ce-ti trebuie, inclusiv uleiul original BMW, si este in masura sa-ti dea informatii amanuntite despre cum sa le inlocuiesti.

salut

merci de raspuns.

deja mi-am luat mai multe de la dan dara cum e in concediu.

oricum nu e asa graba.

merci mult de ajutor

contacteaza userul grozadan e din cluj, are preturi bune la tot ce-ti trebuie, inclusiv uleiul original BMW, si este in masura sa-ti dea informatii amanuntite despre cum sa le inlocuiesti.

salut

merci de raspuns.

deja mi-am luat mai multe de la dan dara cum e in concediu.

oricum nu e asa graba.

merci mult de ajutor

Totusi e indicat sa mergi la un service specializat. Poti sa stai cu ei sa vezi ce fac daca iti face placere.

Ai aici o lista de proceduri de inspection I si inspection II, dar e mai veche putin, cred ca e pt e34. Nu difera semnificativ, doar ca de exemplu tu nu trebuie sa efectuezi procedura cu "adjust valve clearence".

Poate cineva de pe forum are si o lista destinata exclusiv pt e39.

BMW_Inspection_1___2_Checklist.doc

Edited by andrei27

• 3 weeks later...

uite aici poze.. de trebuit iti trebuie un garaj... ca pe frigul asta o sa ti inghete mainile si o sa te grabesti :)

Uite aici despre filtru de motorina ( ala de aer nu stiu cum se scoate exact iar ala de ulei e sub masina )

Cred ca se refera la diesel, la 525d filtrul de motorina e in compartimentul motor. E si poza mai sus. Nu pune omul pe drumuri degeaba. :)

LE:

Mda, a disparut aberatia lui Ciupanezu rapid vad. Acum eu ar trebui sa-mi editez postul? Ce haios, era asa mare rusine daca ramanea postul cu o rectificare ceva, am gresit, imi cer scuze, se intampla si la case mai mari? Mi-e groaza sa ma gandesc cate mesaje, aberatii, abuzuri, jigniri, etc au fost sterse intr-o anumita perioada. Ca de exemplu topicul meu despre care intrebam cu ceva vreme in urma si nimeni nu s-a sinchisit sa-mi raspunda daca are stiinta pe unde s-a volatilizat si de ce. Bleah!

Edited by avlad