Jump to content

curatare geamuri

pyu

Recommended Posts

Cu ce pot curata geamurile masinii, atat in interior, cat si in exterior?

Erau putin amprentate, si am facut prostia sa incerc cu solutie pentru geamuri de casa ( gen Clin ), si arata de parca sunt date cu uliei :)

In plus cand se incalzeste in masina, zonele alea arata ca si cum s-ar aburi. Am incercat sa le sterg cu o carpa, dar degeaba... Urmele de Clin inca se mai vad :)

Cu ce pot curata geamurile masinii, atat in interior, cat si in exterior?

Erau putin amprentate, si am facut prostia sa incerc cu solutie pentru geamuri de casa ( gen Clin ), si arata de parca sunt date cu uliei :)

In plus cand se incalzeste in masina, zonele alea arata ca si cum s-ar aburi. Am incercat sa le sterg cu o carpa, dar degeaba... Urmele de Clin inca se mai vad :)

Spirt , niste ziare ... enjoy ...

eu le spal numai cu solutie pt geamuri si nu am avut nici o problema niciodata.

Cu ce solutie, si in ce cantitate? E posibil sa fi scapat eu cam multa solutie, de unde sa stiu, ca nu am sters niciodata geamuri pe acasa :)

solutie de curatat geamuri, d-aia clasica si la fel, ziarele. efect 100%.

Spune-ti si mie mai exact ce tre sa cumpar, mai detaliat, ca nu prea ma pricep la treaba asta :)

Am dat si cu ziar dupa aia, dar era prea gros stratul de solutie, si nu am avut rezultate buna :)

acum am rivex, dar am avut mai multe. sunt cumparate din hipermarket direct preparate. din alea cu pulverizator.

Cred ca am postat in acelasi timp. Am sa-mi iau maine un Rivex, si am sa incerc si eu.

Ms :)

eu am o carpa "magica" de la Capra Nera parca, speciala pt geamuri, nu stiu firma daca este exact asta.

si eu aveam pe parbriz urme pe interior care noaptea de la farurile celor pe care-i intalneam deveneau insuportabile.

si doar cu carpa aia am reusit sa le scot.

Edited by IulianC

solutie de curatat geamuri, d-aia clasica si la fel, ziarele. efect 100%.

Spune-ti si mie mai exact ce tre sa cumpar, mai detaliat, ca nu prea ma pricep la treaba asta :)

Am dat si cu ziar dupa aia, dar era prea gros stratul de solutie, si nu am avut rezultate buna :)

Deci , fii atent ... iei o saracie deaia care pulverizeaza ( clin , rivex .. trupu meu ..cum le mai spune ) .... pulverizezi pe geamuri ... pe tot geamu / parbriz / luneta sau ce mai cureti tu ... iei frumos vreo 2-3 ziare ...iei o pagina , o mototolesti ... o desfaci la loc ... si te apuci de frecat la geamuri pana se imbiba ... dupa treci la urmatoarea si tot asa freci geamu pana e uscat si curat ...

mai in detaliu n-am cum sa-ti explic :)

Deci , fii atent ... iei o saracie deaia care pulverizeaza ( clin , rivex .. trupu meu ..cum le mai spune ) .... pulverizezi pe geamuri ... pe tot geamu / parbriz / luneta sau ce mai cureti tu ... iei frumos vreo 2-3 ziare ...iei o pagina , o mototolesti ... o desfaci la loc ... si te apuci de frecat la geamuri pana se imbiba ... dupa treci la urmatoarea si tot asa freci geamu pana e uscat si curat ...

mai in detaliu n-am cum sa-ti explic :)

Am sa incerc o solutie mai "subtire" ( ce aveam eu luat era cam groasa ), si incerc si cu ziarul, cum ai zis mai sus :)

am vazut azi in Carfur ceva servetele umede, special pt. curatat parbrize, ceva in genul ala de curatat fundu la bebe.

Contin ceva alcool si is foarte putine in pachet. O sa iau sa vad cum curata.

Dar cred ca tot ziaru si spirtu fac treaba mai buna

Mai exista un spray (n-am vazut pe la noi, doar in peco-uri p-afara), cu care se da pe parbriz ca sa se dezlipeasca vignetele. Ceva pe baza de acetona

am vazut azi in Carfur ceva servetele umede, special pt. curatat parbrize, ceva in genul ala de curatat fundu la bebe.

Contin ceva alcool si is foarte putine in pachet. O sa iau sa vad cum curata.

in principiu ar trebui sa fie ca alea pentru ochelari, numai ca mult mai mari.