Jump to content

Dimensiuni prezoane pt diferite ET-uri

Recommended Posts

Am dat de o problema ciudata.

La e39 am un set de cauciucuri de iarna pe jante Alutec pe 15" cu 7Jx15 ET15. Acuma pe masina am ceva jante originale BMW, tot pe 15", cu ET20.

Am vrut sa schimb rotile sa pun Alutec-urile si, surpriza, prezoanele sunt prea scurte.

Intrebarea e: unde/cum pot sa aflu ce dimensiuni trebuie la prezoane?

sigur a intrat roata pe inelul de centrare de pe butuc ?

Am vrut sa te intreb daca cumva ai jante de tabla pe masina, pentru ca la MB de exemplu sunt prezoane diferite ptr jantele de tabal..(prezoane mai scurte de 43mm) si ptr jantele de alu (prezoane mai lungi 77mm)...

Poate cineva stie mai bine daca difera prezoanele pentru jantele de tabla si aluminiu, in caz ca diferam poti sa le comanzi, specifici doar, ce masina ai si prezoane ptr ce fel de janta vrei sa cumperi si se aduc .. dimensiunea potrivita si pasul potrivit la filet.

Daca rotile sunt de e39.. deci se potrivesc perfect, nu ar trebui sa fie probleme la prezoane

Edited by Cristi.MD

sigur a intrat roata pe inelul de centrare de pe butuc ?

Am vrut sa te intreb daca cumva ai jante de tabla pe masina, pentru ca la MB de exemplu sunt prezoane diferite ptr jantele de tabal..(prezoane mai scurte de 43mm) si ptr jantele de alu (prezoane mai lungi 77mm)...

Poate cineva stie mai bine daca difera prezoanele pentru jantele de tabla si aluminiu, in caz ca diferam poti sa le comanzi, specifici doar, ce masina ai si prezoane ptr ce fel de janta vrei sa cumperi si se aduc .. dimensiunea potrivita si pasul potrivit la filet.

Daca rotile sunt de e39.. deci se potrivesc perfect, nu ar trebui sa fie probleme la prezoane

Ambele tipuri de jante sunt de aliaj...

nu are treaba et-u cu prezoanele... sigur a intrat janta bine pe butuc ?

Asta nu stiu sa iti spun exact. Am fost la o vulcanizare sa imi schimbe rotile, sa vad daca trebe si echilibrate.. si omu` de acolo a pus o roata sus si cand sa puna prezoanele, a zis ca is prea scurte. Practic, se invarteau in gol. Asta am vazut si eu..