Jump to content

impact cu mistretul

zorin70

Recommended Posts

Salut,

Mi-a iesit in cale un mistret. Rezultat bara, capota, far indoite/spart. Daca fac reparatia la Augsburg in Colentina e ok. Am mai reparat odata un Golf la ei dar acuma nu stiu la BMW daca e ok. Ma ajuta careva cu un raspuns rapid ca pana la ora 15 trebuie sa ajung acolo ca pe urma pleaca agentul constator. Merci.

Salut,

Mi-a iesit in cale un mistret. Rezultat bara, capota, far indoite/spart. Daca fac reparatia la Augsburg in Colentina e ok. Am mai reparat odata un Golf la ei dar acuma nu stiu la BMW daca e ok. Ma ajuta careva cu un raspuns rapid ca pana la ora 15 trebuie sa ajung acolo ca pe urma pleaca agentul constator. Merci.

Eu n-am ĂŽncredere ĂŽn service-ul lor.

Magazinul de piese este ok.

sper ca ai luat porcu daca a murit, nu?

cred ca-i trebuia voie de la cine administreaza fondul de vanatoare, altfel se facea cu acuzatie de braconaj, stii cum sunt legile, "a mers la vanatoare cu masina"

zorin in ce zona s-a intamplat?

cred ca-i trebuia voie de la cine administreaza fondul de vanatoare, altfel se facea cu acuzatie de braconaj, stii cum sunt legile, "a mers la vanatoare cu masina"

Si, pe langa amenda, i se confisca masina :)

Da, si mai chemau si-un negru sa-l defragmenteze in ms-DOS :)

exxe: si masina si porcu

mas: si ce te faci daca dupa astaa nu mai gaseau command.com-ul si autoexec.bat-man-ul?

• 4 weeks later...

Si, pe langa amenda, i se confisca masina :)

Da, si mai chemau si-un negru sa-l defragmenteze in ms-DOS :)

exxe: si masina si porcu

mas: si ce te faci daca dupa astaa nu mai gaseau command.com-ul si autoexec.bat-man-ul?

nu mai gaseam nimic ca dadeam del *.* sau rd c:\......

Revin dupa ceva timp cu clarificari si noutati.

Zona impactului a fost pasul Tisita pe langa Tecuci.

Mistretul a decedat :) de luat nu am vrut si oricum a tb sa fac proces vb cu vanatorul, etc...In plus sa stau sa vad daca mistretul nu a avut vreo boala.

Intre timp am si reparat-o pe masina. Farul dreapta, capota, bara, spalator far, proiector = 120 milioane. CASCO sa traiasca. Desi mi-a cam lasat un gust amar povestea asta si anume ca cei cu asigurarea au insistat sa platesc toate ratele (plateam in 4 rate anuale) iar eu eram cam la jumatea anului de asigurare. Asta e, m-a deranjat gestul, si durata pana au confirmat ca platesc ca masina era gata de mult.

Revin dupa ceva timp cu clarificari si noutati.

Zona impactului a fost pasul Tisita pe langa Tecuci.

Mistretul a decedat :) de luat nu am vrut si oricum a tb sa fac proces vb cu vanatorul, etc...In plus sa stau sa vad daca mistretul nu a avut vreo boala.

I Desi mi-a cam lasat un gust amar povestea asta si anume ca cei cu asigurarea au insistat sa platesc toate ratele (plateam in 4 rate anuale) iar eu eram cam la jumatea anului de asigurare.

asta e perfect normal ..Multe firme procedeaza asa!..Teoretic tu puteai renunta la Casco fix a doua zi dupa ce ti-ai rezolvat masina ...Ar fi fost culmea ca dupa ce ti-au platit 12 000 Ron ..tu sa pleci de la firma lor !..