Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

jenti si anvelope de iarna la e39

gilucu69

Recommended Posts

Am incercat sa gasesc ceva despre acest subiect inainte de a posta topicul dar nu am reusit sa gasesc ceea ce ma interesa.

Iata deci ce ma intereseaza :

- care sunt cele mai bune anvelope

- ce jante si anvelope sunt mai potrivite pentru iarna

Momentan am anvelope all season pe jante de 215/17

Sa nu uit : 520 touring 2002 E39

Ai pe stalp toate dimensiunile potrivite pt masina ta :)

Nu va suparati pe mine.

Stiu ca am dimensiunile pe stalp.

Vroiam parerea celor care au trecut deja o iarna cu masina si au mai multa experienta decat mine!

Nu ma pot hotari ce firma sa fie anvelopele, care sunt jentile optime... chestii de genul asta.

Sunt nou in club si intai de toate vreau sa va salut pe toti. Am un 525 D A 2006 de cca 2 luni. Ce anvelope de iarna imi recomandati, am tot citit pe forum si nu sunteti prea decisi nici voi. Sunt in TM si am gasit la sugestia catorva membri de pe forum Dunlop M3 wintersport runflat la 700 ron bucata.

Vad ca esti on`line poate ma ajuti, am mai postat mesajul asta si in alta parte a forumului.

Cred ca am dat intr-o groapa, nu prea mare ca eram prin orash, undeva la 100 la ora, si mi-a dat in computer ca am facut pana. Am pe ea cauciucuri Run Flat, si abia la o sapt mi s-a desumflat mai mult, la care am fost la un service, s-au tot uitat la cauciuc si janta si n-au gasit nimic. Am umflat-o iar, la 1 saptamana aceeasi problema, mi-au schimbat valva ca au vazut ca pierde aer. Acum, aceeasi problema, aceeasi janta, iar pierde presiune. Am sunat si la goodyear ca de la ei sunt jantele si nimic, nimeni nu stie... Ceva idei ? ( P. S. - se zice ca ar fi de la janta dar am jantele originare bmw, si ma-ndoiesc ca s-ar fisura din doar atat) 10x

Vad ca esti on`line poate ma ajuti, am mai postat mesajul asta si in alta parte a forumului.

Cred ca am dat intr-o groapa, nu prea mare ca eram prin orash, undeva la 100 la ora, si mi-a dat in computer ca am facut pana. Am pe ea cauciucuri Run Flat, si abia la o sapt mi s-a desumflat mai mult, la care am fost la un service, s-au tot uitat la cauciuc si janta si n-au gasit nimic. Am umflat-o iar, la 1 saptamana aceeasi problema, mi-au schimbat valva ca au vazut ca pierde aer. Acum, aceeasi problema, aceeasi janta, iar pierde presiune. Am sunat si la goodyear ca de la ei sunt jantele si nimic, nimeni nu stie... Ceva idei ? ( P. S. - se zice ca ar fi de la janta dar am jantele originare bmw, si ma-ndoiesc ca s-ar fisura din doar atat) 10x

Nu trebuie sa se fisureze, e suficient sa se undoaie putin... du janta la verificat, si roluit daca este nevoie..

Am fost la vreo 4 service-uri cu ea pan`acuma, toti se uita si dau din coate ca n-are nimic. Maine o sa-i cumpar anvelopele de iarna, sper sa nu mai am probleme pt ca am si un drum mai lung de facut si n-as vrea sa raman cu ea.

Cei de la BMW, BANAT CAR, desi masina o am in garantie, spun ca ei nu se ocupa de asta...

Am incercat sa gasesc ceva despre acest subiect inainte de a posta topicul dar nu am reusit sa gasesc ceea ce ma interesa.

Iata deci ce ma intereseaza :

- care sunt cele mai bune anvelope

Dunlop M3, Michelin Alpin, Nokian, etc.

- ce jante si anvelope sunt mai potrivite pentru iarna

Momentan am anvelope all season pe jante de 215/17

Sa nu uit : 520 touring 2002 E39

http://img529.imageshack.us/img529/1502/dimds8.jpg