Jump to content

anvelope

sarpe74

Recommended Posts

Caut anvelope vara 225/45R17" marci cunoscute (in special Continental). Mi-am luat un set jante pe 17" cu tot cu cauciucuri dar cele de pe fata sunt cam duse. Cele pe spate sunt OK, si sunt Continental.

Daca stiti vreun loc / magazin cu anvelope mai ieftine noi sau second hand nu tineti numai pt. voi :blink:

Caut anvelope vara 225/45R17" marci cunoscute (in special Continental). Mi-am luat un set jante pe 17" cu tot cu cauciucuri dar cele de pe fata sunt cam duse. Cele pe spate sunt OK, si sunt Continental.

Daca stiti vreun loc / magazin cu anvelope mai ieftine noi sau second hand nu tineti numai pt. voi  :blink:

65694[/snapback]

incearca laDepozitul de Anvelope

• 1 month later...

Daca stiti vreun loc / magazin cu anvelope mai ieftine noi sau second hand nu tineti numai pt. voi  :blink:

65694[/snapback]

Ce cauti tu se gaseste la un pret in jur de 550 RON , dar poti gasi si alte marci de cauciucuri la preturi diverse.

• 3 weeks later...

Am dat comanda de 2xContinental ContiSport 225/45/17 W, cu protectie janta, 560 RON/buc. prin www.cauciucuridirect.ro

Cele mai ieftine Continental pe care le-am putut gasi in Ro. La APCO, in Romexpo erau 630 RON/buc. As fi luat de acolo dar nu le aveau pe stoc si dura ceva pana le aduceau. In alte parti nu mai vorbesc... de la 700 RON in sus...

Acum astept sa vad ce se intampla cu cauciucuridirect astia... sper sa nu-mi iau vreo tzeapa de 11 milioane.

Am dat comanda de 2xContinental ContiSport 225/45/17 W, cu protectie janta, 560 RON/buc. prin www.cauciucuridirect.ro

Cele mai ieftine Continental pe care le-am putut gasi in Ro. La APCO, in Romexpo erau 630 RON/buc. As fi luat de acolo dar nu le aveau pe stoc si dura ceva pana le aduceau. In alte parti nu mai vorbesc... de la 700 RON in sus...

Acum astept sa vad ce se intampla cu cauciucuridirect astia... sper sa nu-mi iau vreo tzeapa de 11 milioane.

78475[/snapback]

Sunt ContiSportContact 2 ? Ce indice de viteza au?

78475[/snapback]

frate da ce eftineanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

te rog sa ne anunti......daca totul decurge normal cu plata

mersi

Daca nu decurge normal ( doamne fereste ! ) sa nu ne anunte ?  :blink:

@sarpe74 ai platit in avans ?

78489[/snapback]

o sa va anunt despre cum a decurs "treaba"...

si da, am platit in avans prin transfer bancar pt Delticom AG (la BCR Timisoara)

• 2 weeks later...

Pe 14.04 mi-au venit anvelopele. Sunt exact ceea ce am cerut, mi-au fost livrate la usa, prin curier Cargus.

Ii recomand cu caldura pe cei de la www.cauciucuridirect.co: SUPER PRET / LIVRARE PROMPTA (chiar mai devreme decat au promis) / CALITATE (ma refer la produs - este exact ceea ce comanzi - in cazul meu Continental made in germany/ BUNA COMUNICARE.

Sa nu aveti impresia ca le fac reclama dar ma gandesc ca e bine sa stiti si voi de cei de la cauciucuridirect in cazul in care aveti nevoie de anvelope noi la super preturi!

• 1 month later...

65694[/snapback]

te mai intereseaza gumele ?

Pare ok dar preturile sunt mari dupa parerea mea.Eu mi-am luat alaltaieri la duba cauciucuri Barum Vanis 185/R14 C cu 175 RON/bucata si asta a inclus montaj,echilibrare,valve noi si am putut sa cumpar doar 2 bucati iar la astia sunt obligat sa cumpar 4 bucati minim si costa 220,5 RON/bucata :blink:

Deci.....nu vad ca e asa ieftin...

edit - plus ca mai conteaza si data fabricatiei......ca degeaba iti vand aia cauciucuri ieftin daca sunt d-alea statute in vreun depozit din 2003 - 2004 si le iei gata imbatranite.Astea luate de mine sunt de la jumatatea lui mai 2006 deci.....super proaspete

Edited by angajatul

• 2 weeks later...

pai unde sunt cele mai ieftine dar nu statute in soare si de ani buni.

de arabu ala de care ziceti voi am auzit ca are tarife bune la service.i-a facut cineva vreo vizita?eu mi-am luat teapa de la samaService odata.mama o valva la ei e cam cat 7 in magazin.scumpi si nu prea buni

Pare ok dar preturile sunt mari dupa parerea mea.Eu mi-am luat alaltaieri la duba cauciucuri Barum Vanis 185/R14 C cu 175 RON/bucata si asta a inclus montaj,echilibrare,valve noi si am putut sa cumpar doar 2 bucati iar la astia sunt obligat sa cumpar 4 bucati minim si costa 220,5 RON/bucata  :blink:

Deci.....nu vad ca e asa ieftin...

edit - plus ca mai conteaza si data fabricatiei......ca degeaba iti vand aia cauciucuri ieftin daca sunt d-alea statute in vreun depozit din 2003 - 2004 si le iei gata imbatranite.Astea luate de mine sunt de la jumatatea lui mai 2006 deci.....super proaspete

93354[/snapback]

de unde le-ai luat?

• 2 years later...
Eu n-as mai alerga dupa cauciucuri ieftine. Am cumparat dintr-un loc 4 cauciucuri goodyear care costau cu vreo 50 de lei / bucata mai ieftin decat in alte parti (gen autosoft). Dupa ce le-am pus pe masina trepida masina la 140km/h. Am fost la autosoft si mi-au spus ca au cauciucurile defect (mi-au si aratat cum erau denivelate). Am reusit sa le duc inapoi si sa-mi recuperez banii. Acum cred ca am sa-mi cumpar de la autosoft, desi dau 1100 in loc de 800. Apropo, nasoala faza sa cumperi cauciucuri de la ei (nu tocmai ieftine) si sa mai platesti si montajul separat.

Mi-a venit mie comanda data pe cauciucuridirect.ro . Pe langa faptul ca pretul afisat pe net e mai mic decat in orice alt magazin, daca se factureaza pe firma, se scade tva-ul din pretul afisat si se factureaza direct fara. Am platit in avand prin transfer bancar si mi-au venit in 7 zile. Data de fabricatie a anvelopelor m-a surprins placut : februarie 2009. Eu am fost foarte multumit atat de pret cat si de promptitudinea lor. Nu ma asteptam sa ajunga asa repede, avand in vedere ca ei au in tara doar biroul de comenzi, depozitul de unde pleaca anvelopele e in Germania . Livrarea e gratis.

Recomand.

LE: Am prieteni care de vreo 2-3 ani cumpara de la ei. Eu am fost prea comod, pana acum, sa merg pana la banca sa completez un ordin de plata.

Edited by T_o_r_q_u_e