Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Alegerea unui bmw 5 series...

eddy

Recommended Posts

E39...

"dupa parerea mea motorul de 2.0 i este cel mai prost motor pus pe seria 5. este un motor prea mic pentru 6 in linie. "

Iar la E34 motorul de 2litrii nu e cel mai prost, la toate... Primul motor (M20) era slabutz, la primele modele. Intr-adevar 520 consuma mai mult decat 525. Ca nu avea putere...

Dar urmatorul motor (M50) a fost mai puternic (~150CP). Destul de puternic ca sa duca 1400 de kile acceptabil (astfel incat 520 sa consume mai putin decat 525)

Edited by cosmin rotaru

Sa fim seriosi, m50 nu e cel mai prost motor de 5. Poate e un pic subdimensionat, da' clar nu e un motor prost. Si ia mai putin ca 525. 12-13 in oras mi se pare acceptabil. Nu e cel mai sportiv motor de bmw, da' merge. Si greutatea lui 520 e34 e 1550 kg. Din talon... Si nu e nevoie sa-i arzi chiar "simtitor" peste 4000 rpm ca sa fuga acceptabil. La peste 4000 rpm fuge chiar destul de bine. Si mai e ceva: unde poti s-o mai alergi in momentul asta? In Buc. drumurile sunt infecte (Magheru e scurt, Kisseleff e numa' gropi), pe dn1 tre' s-o lasi obligatoriu mai moale, spre mare n-ai loc s-arunci un ac. A ramas A2, ca pe A1 e sinucidere curata (era sa mor eu acolo, la 150, din cauza unui crater). Si A2 are 100 si ceva de km. Sa-i tot dai in goarna...

Si treaba cu integrarea... Sa fim seriosi, la noi n-o sa fie ca-n Polonia, unde au intrat in primul an 800.000 de harburi. Din cate stiu eu, masina tot o sa aiba nevoie de euro3. Si trebuie sa treaca de RAR (unde baietii n-o sa mai ia spaga ca pe vremuri). Numai ca n-o sa mai platim taxe. Deci o sa scada valoarea la importuri sh proportional cu valoarea masinilor noastre de acum. Adica nici nu pierdem, nici nu castigam nimic.

Parerea mea... un pic off topic.

Edited by dumig007