Jump to content

Huruit spate incepand cu 70km/h

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

manopera este scumpa man... :)

mie mi-a luat 40ron manopera... :)

p.s. pe spate este mai ieftin rulmentul..pentru ca este simplu ,dar pe fata vine cu tot cu butuc si dintii de abs...si costa dublu..

Pai daca pe spate citesc pe dinti pe fata cum citesc?Nu citesc la fel senzorii si pe spate si pe fata? :)

Pai daca pe spate citesc pe dinti pe fata cum citesc?Nu citesc la fel senzorii si pe spate si pe fata? :)

ce ma enervezi cand te faci ca nu sti... :)

eu am judecat dupa e46...se pare ca pe fata la e90 difera putin designul rulmentului

mai bine lasam pozele sa iti explice ce am vrut sa zic cu dinti ABS,daca nu intelegi ...asta e... :)

p.s. pe spate ABS-ul nu citeste dupa dinti, citeste dupa o banda magnetica care se afla pe rulmentul de spate,pe una din fetele acestuia,daca pui rulmentul invers cu banda respectiva ,ai toate sansele sa iti dea in bord eroare de ABS,putini mecanici dobitoci stiu asta si se mira ce are masina de ii sta senzorul de ABS aprins,bineinteles senzori de ABS citesc dinti si respectiv banda magnetica care are tot niste dinti foarte minusculi pe interior.....ai inteles..?!

Edited by POIUYT

p.s. pe spate ABS-ul nu citeste dupa dinti, citeste dupa o banda magnetica care se afla pe rulmentul de spate,pe una din fetele acestuia,daca pui rulmentul invers cu banda respectiva ,ai toate sansele sa iti dea in bord eroare de ABS,putini mecanici dobitoci stiu asta si se mira ce are masina de ii sta senzorul de ABS aprins,bineinteles senzori de ABS citesc dinti si respectiv banda magnetica care are tot niste dinti foarte minusculi pe interior.....ai inteles..?!

Pai sunt doua sisteme , cu dinti si cu banda magnetica.Ideea era ca la aceeasi masina senzorii citesc dupa acelasi mod, fata si spate.Cred. :)

100.000km/an la nemti pt un diesel este un mizilic... :)

Poate vrei sĂŁ zici 40-50 000 km/an.

pei 35mi fac eu pe an ,in medie...ce crezi ca e asa de greu sa faci 90-100 de mi pe an?! sunt oameni in De care au serviciul la 200-300 km de casa...intra de autoban si ii fac in 2ore..daca te gandesti ca in Bucuresti daca e aglomerat in 1 ora si ceva deabia il strabati dintr-o parte in alta...nu inseamna mult... :)

Existã dar nu poÞi generaliza spunând cã 100 000 km/h este o chestie banalã.

intrebare...de ce crezi ca la BMW-urile dupa 2000 au 30.000km intervalul la oil service ?! :)

Raspund si io :)

Deoarece clientul unui BMW trebuie sa fie fericit ca nu baga multi bani in intetinere.

Mai exista si alt motiv? :)