Jump to content

320d, 150 CP (E46), 2004

hornetb

Recommended Posts

n-am mai intrat demult pe forum...dar azi am zis sa intru sa-mi caut o roata de rezerva pentru un E90, 2006 ...ca am scos cauciucurile runflat de cand le-am pus pe astea de iarna (si nu vreau sa revin, nu-mi plac...e mai rigida masina, sunt scumpe, etc :) )...si-as vrea o roata de rezerva mica/mare (mica o tin si-n portbagaj...mare...am inteles ca se pot scoate toate alea din portbagaj...de dedesubt...si cica ar intra :lol: )...nu stiu, n-am incercat...o sa vad...

voi stiti ceva...roata aia mica de rezerva de la E46 merge pe E90 ? sau una mare de E90 intra in portbagaj...voi (cei care ati renuntat la runflat)

ce solutii ati gasit ? ms

ziceam mai sus ca ...intrand sa caut roata...am zis sa-mi caut postul asta mai vechi...si sa va arat poze cu ce-a mai ramas din fosta mea masina, asta pe care v-am prezentat-o mai demult :)

pentru cei interesati :

http://hornet.evonet.ro/poze/MYexBMW/

si stirea ...

http://hornet.evonet.ro/stire/

Enjoy :D

P.S. Nu uitati...caut roata de rezerva :))

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu caut roata de rezerva pt e46. daca nu ti se potriveste la e90 ti-o pot cumpara eu. nu stiu sa te ajut pt e90. asa,in primul rand felicitari pt noua masina si imi pare rau pt cea veche. dar ce ai patit, cum s-a intamplat? eu citeam adineauri posturile vechi din 2008 cu prezentarea masinii cand nu stiai daca sa o vinzi sau nu si vad deodata poze cu ea facuta praf. cum s-a intamplat? nu pot citi stirea acolo,de-aia te intreb. Edited by kevinn14

Si eu caut roata de rezerva pt e46. daca nu ti se potriveste la e90 ti-o pot cumpara eu. nu stiu sa te ajut pt e90. asa,in primul rand felicitari pt noua masina si imi pare rau pt cea veche. dar ce ai patit, cum s-a intamplat? eu citeam adineauri posturile vechi din 2008 cu prezentarea masinii cand nu stiai daca sa o vinzi sau nu si vad deodata poze cu ea facuta praf. cum s-a intamplat? nu pot citi stirea acolo,de-aia te intreb.

O sa vad de ce fac rost...sa vedem ce mai zic si "colegii" :) Multumesc pentru felicitari si pentru parerile de rau...n-a fost asa de rau pana la urma :lol:)

N-ai vazut pozele ? Ala cu papucu` depasea ca prostu` :) Odata in viata mergeam si eu incet :))

Descarca ce-i acolo, e un fisier format mpg...video, tre` sa-l poti vedea...il downloadezi si vezi care-a fost treaba :D

Ce-ai facut cu E46-le? L-ai dezmembrat sau l-ai vandut asa lovit? Nu s-a bagat nimeni sa il repare?

Ala cu papucul a mai scapat? Masina aia nu mai avea bot, iar volanul statea ca la Rabe... :)

Frumoasa noua achizitie! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Cat mai ajunge una si ce motorizare ai pe ea? :lol:

Ce-ai facut cu E46-le? L-ai dezmembrat sau l-ai vandut asa lovit? Nu s-a bagat nimeni sa il repare?

Ala cu papucul a mai scapat? Masina aia nu mai avea bot, iar volanul statea ca la Rabe... :)

Frumoasa noua achizitie! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Cat mai ajunge una si ce motorizare ai pe ea? :)

L-am vandut unui baiat care lucreaza la un service, l-a luat pentru el si l-a facut...dar n-am vazut inca masina facuta, o sa ma duc si eu curand s-o vad ca-s curios :) Au scapat amandoi din papuc...dar diferenta a fost ca...eu doat m-am lovit putin la cap in partea stanga...c-am dat cu capu`-n parbriz, neavand centura...iar aia din papuc...traumatisme cranio-cerebrale, etc...au stat o saptamana in spital...eu seara m-am dus la nunta :D

Ma rog...seara m-am dus la nunta, dar a doua zi ma durea si capul si toate...muschii, oasele, tot :))

Doua sau trei zile am zacut in pat, parca ma lovise vaporu` :D)

Dar nu mi-am rupt nimic...la cap n-am avut nimic (am facut radiografii, RMN, totul ok :D ) ...

Pe ala din dreapta l-a scos descarcerarea...la spital nu mai stiau de ei...unu` nici nu vorbea saracu`...iar boul de la volan intreba ce s-a intamplat...etc...

Ala cu papucul a mai scapat? Masina aia nu mai avea bot, iar volanul statea ca la Rabe... :lol:

Frumoasa noua achizitie! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Cat mai ajunge una si ce motorizare ai pe ea? :D

Uitasem sa-ti raspund mai departe...

Multumesc pentru aprecieri...cat si pentru urari ;)

15 500 E am dat eu pe ea...in lista era 16 990 E (in lista de la autohaus-u` ala din Germania de unde am luat-o ) ...

Motorizarea 320d, 163 de cai ...e o motorizare decenta, cu care nu te faci de ras, dar nici nu excelezi :P

Oricum, acest motor...320d...e cel mai bun motor ...raport calitate/consum/pret/taxe....si tot ce vrei, parerea mea :)

L-am vandut unui baiat care lucreaza la un service, l-a luat pentru el si l-a facut...dar n-am vazut inca masina facuta, o sa ma duc si eu curand s-o vad ca-s curios :)

SĂŁ faci Âşi tu o pozĂŁ la maÂşinĂŁ. Chiar sunt curios sĂŁ vĂŁd cum aratĂŁ.

• 4 months later...
Tu inca mai visezi ca kilometri aia sunt reali nu?

Mai nou am vazut in loc de batranel care face cumparaturi la piata, doctor nefumator.

ma rog, ideea e ca am vazut masini de 2 ani diesel la nemtuci cu 160 de k in sus.

Ceva de speriat, zici ca dorm aia in masina.

In continuare as pune pariu cu tine ca Km nu sunt reali. Nu am nimic cu tine ci cu cei care dau inapoi. Si din cate observ la Germanica se cam practica chestia asta.

Ai mai mari sanse sa iei de la noi cu km reali decat de la ei. Sincer !

Frumos tare E46, sa il folosesti cu placere si fara incidente. Pana la urma visul s-a transformat in realitate. Ai ajuns sa iti vinzi visele ?

DA, AU FOST KM REALI, SA STII :twoup:

AM VERIFICAT LA BMW! Asa ca...ai fii pierdut pariul :)

• 8 months later...
  • 3 weeks later...