Jump to content

Dura Lube-merita sau nu

alex230ro

Folositi/recomandati un aditiv de ulei?  

419 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pana una alta publicitate se numeste si stirea pozitiva si cea negativa.

Dura lube in sus dura lube in jos. Scopul comentariului a fost atins zic eu.

Si confirm, dura lube FUNCTIONEAZA, ca sa-i dezvolt capacitatile, eu adaug la fiecare folosire o lingurita de cafea de zahar tos. e mult mult mai bine asa ...

Chestia asta am scris-o si pe blogul omului, insa probabil la sfatul producatorului mi-a sters postul si va aparea cat de curand varianta de dura lube imbunatatita dupa reteta mea.

Multumesc G. Buhnici.

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

merge si mai bine daca pe linga duralube bagi juma de litru de ulei BUNICA, elima poluarea iar in urma ta va ramine un miros de Langosi si nu de NOXE. Eu incepid de azi o sa folosesc o sa cace masina Langosi si Popcorn

Diesel-urile vechi aspirate merg cu ulei alimentar in loc de motorina, au testat cei de la myth busters.

sa vezi cand vor incepe teste cu DL si Metabond...sau poate au inceput si ii dau rezultatele direct lui bufnici asta. Posibil sa le ia direct de la proteve si sa nu la mai dea pe post....

Unde puii mei e bogdyy sa posteze el pe blogul ala....I-ar face numai din vorbe.....

o sa radeti dar am avut un ford mondeo cu 116 cai si l-am bagat pe test si avea 123 cai. bine nu era tratat cu duralube si prostii, asa venise din fabrica cu 7cp in + :)

"pe test" ce inseamna ?

autotest cumparatorul a insistat

Probabil daca se repeta testul apare alta valoare.

exista un mit care spune ca masina merge si cu ulei de floarea soarelui.

eu nu pot sa cred asa ceva

Cum sa nu?Biodiesel.

Eroarea standului este destul de mare, el putin 2 motive :

1. Eroarea standului. Precizia sa este in jur de 5%. Deci la 100cp poate indica intre 95 si 105 cp

2. Modul prin care se aproximeaza puterea la arbore.

Standul masora in mod evident puterea la roata. In cartea tehnica e trecuta puterea la arbore. Poti calcula puterea la arbore plecand de la puterea la roti daca cunosti exact pierderile din transmisie : roti, diferential, cutie de viteza. Si din aproximarea acestor pierderi mai poate aparea o eroare de cateva procente - 3-5%.

Daca ai masurat fix 333 cp, puterea poate fi probabil oriunde intre 305 si 360.

nu sunt atat de pro incat sa imi dau seama.fordul l-am vandut , fiind acolo am bagat si masina mea sa vad si am aflat ca usa stanga spate a fost inlocuita. probabil a avut ceva mini accident si a schimbat-o pe casco, restul pieselor sunt ok.

destul de ok si testele alea mai ales pt o gasca.

Edited by Roland

stiti bancul cu bufnita?

Nepotul: bunicule te rog mai spune-mi povestea aia cu bufnita!

Bunicul: bufni-ti-as p**a in c*r de copil prost!!!

...asa ar trebui sa ii spuna cineva si lui buhnici sau bufnici asta pt prostiile pe care le-a scris...

Guest poleposition

ca veni vorba de reporteri, spunea cineva azi pe forum, vezi mai jos, ca a vazut un reportaj pe PRO TV (culmea), din care a invatat ca s-au gasit urme de cocaina in Red Bull

Ma gandesc sa nu fie tot un reportaj de Buhnici.

Cam atat despre credibilitatea celor din trustul Pro... bine, nu ca leprosii de la antena ar fi mai breji

In franta au murit 2 oameni de la consumul de redbull,iar in germania dintr-o cutie de energizant s-au prelevat niste probe,s-au analizat si s-au constatat urme de cocaina.Au dat si pe protv.
Edited by poleposition

Diesel-urile vechi aspirate merg cu ulei alimentar in loc de motorina, au testat cei de la myth busters.

sa vezi cand vor incepe teste cu DL si Metabond...sau poate au inceput si ii dau rezultatele direct lui bufnici asta. Posibil sa le ia direct de la proteve si sa nu la mai dea pe post....

Unde puii mei e bogdyy sa posteze el pe blogul ala....I-ar face numai din vorbe.....

banuiesc ca te referi la bodyy pretenu lu tataurs adolescentul batrin nu?:))

• 3 months later...

Atunci ar inseamna ca suntem doi .

Ca adversar la Dura Lube , tratamentul pt motoare , ca e vechi , ca e nou , ca este " pour and go " sau nu , ce adversari mai stiti la preturi rezonabile ?

Eu am incercat Metabond si sunt multumit , la pretul de 140 ron aprox. .

Slick 50 acum 2-3 ani , pe la 130 ron .

Xeramic a fost 80 ron acum vre-o 3-4 ani parca .

Nu toate le-am incercat pe aceeasi masina , dar nu asta conteaza . Daca mai stiti si alte tratamente si un pret aproximativ , va rog sa scrieti !