Jump to content

cumpar cauciucuri de iarna

Recommended Posts

salut...am eu 4 gume dunlop winter sport m3 made in germany la 200 eur,esti interesat?

da si tu maimulte detalii despre ele , sau lasa un nr si ne auzim la tel.

marime, et, cati mm au in "carne" dot data fabricatiei

:) exact....maine pot sa revin cu mai multe detalii si cu poze daca vrei,chiar nu le stiu din cap :)

in primul rand am vrut sa vad daca te intereseaza...o sa ai maine un raspuns,salut!

P.S. nu stiu pt ca am mai multe si nu vreau sa iti spun gresit...

daca mai esti interesat,am un set de anvelope noi,mastersteel winterplus 225/60r16 la 1000 ron setul cu montaj gratuit,0729965.543 sau 0761.331.213

sunt interesat de anvelope sh. 225/55/16, am amortizoare sport si imie sa nu imi atinga astea cu 60 , dar ale tale sunt noi.

ms

am o oferta buna pt tine,am 4 cauciucuri 225,55,16 dar 3 bucati sint Michelin Alpin si unu este Bridgestone toate au profil de iarna si sint uzate cam 50 la suta,PRET 250 LEI SETUL...725691059

da-mi un pm te rog cu nr de tel, ca poate gasim 4 la fel,

am o oferta buna pt tine,am 4 cauciucuri 225,55,16 dar 3 bucati sint Michelin Alpin si unu este Bridgestone toate au profil de iarna si sint uzate cam 50 la suta,PRET 250 LEI SETUL...725691059

da-mi un pm te rog cu nr de tel, ca poate gasim 4 la fel,

asta este ce am altele nu si la pretul asta......725691059

NANKANG SV1

Dimensiuni 225/55R16

Indice de incarcare 99

Indice de viteza H

Sezon Iarna

Pret: 326.07 (stoc > 4)

Pretul afisat este exprimat in RON si include TVA,se ofera montaj gratuit,factura si garantie

post-9534-1229631203_thumb.jpg

multumesc ca mi-ai raspuns. nu vreau noi, la banii care imi cumpar unele noname noi, iau unele sh "de firma" si ies mai bine.

• 2 weeks later...
up

daca nu mai vrei de iarna am 4 dunlop sp sport 230 merse max 100 km (de la dealer honda pana acasa)pret 800 ron setul si montaj gratuit,daca vrei sa le vezi sos chitilei 303

ma interesau daca erau de iarna.ms!

mai ai nevoie?

am 4 semperit 225 55 16 la 150 euro

da am nevoie dar nu esti din bucuresti, ca sa le vad si la curier nu ma complic. ms..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.