Jump to content

am intampinat o problema care puteti sa ma ajutati

NEGUT VICTOR

Recommended Posts

am dus masina la mhs-motors si miau scris pe deviz ca pana pe data de 30 sa ma duc sa recuperez masina ma duc astazi trec sa vad care este treaba de masina nici nu se atinsese nimeni si au inceput cu scuze ca nu lea mers cuptoru si numaistiu ce ia invatatima si pe mine ce sa fac adica pot sa le cer masina pana mio face pea mea sa merg cu ia despagubire ceva o plangere unde pot sa fac va multumesc

Foarte simplu, mergi la ANPC. Completezi un formular pe care descrii situatia si ce pretentii ai. Un inspector iti va stampila hartia si mergi cu ea in mana la service si le-o arati.

Fie se sperie si iti fac masina ori sunt obligati sa iti dea raspuns pe acel document (daca nu sunt de acord). Daca nu s-a solutionat pasnic, un inspector ANPC ii va vizita si la cat se lucreaza la negru si inafara legilor in tara asta nu cred ca vor :)

Vezi ca cei de la ANPC pot fi nesimtiti. Ca masura de siguranta da-le ca si argument art.25 din Codul Consumului atasat mai jos ( dar intra si mai uita-te pe site-ul ANPC), listeaza-l si du-te cu el in mana si subliniat ce e relevant.

De ex, in cazul tau, art. 25 stabileste obligatiile prestatorului de servicii, printre care la pct. c) "Sa respecte conditiile prescrise sau declarate, precum si clauzele prevazute in contracte". Mai vezi si pct. e) (tot art. 25).

La tine devizul tine loc de contract si ei sunt obligati sa faca reparatia in termenul convenit. Asta daca pe deviz nu este ceva clauza care spuna ca data de 30 e doar indicativa si ei nu se obliga sa o faca pana atunci. Dar atentie ca anumite clauze sunt abuzive, deci le poti contesta (vezi art. 77, art. 78).

Codul_Consumului_Consumator_ANPC.pdf

pai zice ca au dreptu de a modifica pana la 10 zile pt reparati neprevazute dar la mine ca trebuia sa imi vopseasca toata partea dreapta ce reparatie nepravazuta au gasit ca a stat masina 3 saptamani degeaba la iei in curte

acum ca ai facut scandal e posibil sa ti-o faca in termen .. nu-i mai grabi ...decat sa o vezi iesita cu elemente vopsite aiurea ..A ajuns sa fie o bucurie cand iese masina bine la reprezentante ! ..certitudine sigur nu e :)

pai orcum daca nu o scoate bine renunt si ii pun sa o vopseasca din nou