Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Accident Cluj pe Calea Manastur

andrei27

Recommended Posts

Normal ca imaginea creata despre soferii de BMW e proasta. Fac pariu ca e pisicutza (inca nu se stie dar speculez si eu :) )

http://www.ftr.ro/13-45-actualitate-accide...astur-12031.php

Ăn urma cu cĂŽteva minute a avut loc un accident de circulatie pe Calea Manastur, ĂŽn apropierea fabricii de bere Ursus. Un autoturism marca BMW a intrat pe contrasens si a accidentat o masina care circula regulamentar, intrĂŽnd apoi ĂŽn coliziune cu alte doua autoturisme. Deocamdata nu se stiu date ĂŽn legatura cu starea pasagerilor. Soferul masinii care a intrat pe contrasens a fugit de le locul accidentului. Ăn prezent, mijloacele de transport ĂŽn comun sĂŽnt blocate ĂŽn trafic ĂŽn acea zona. Din cauza accidentului s-au format coloane de masini pĂŽna la iesirea din oras, ĂŽnspre localitatea Floresti.

Revin cu update.

Si eu care credeam ca trage unul din angajati chiulul! E prins in trafic. Buna treaba. Il sun sa faca niste poze daca are camera la el. Acum doi ani a mai fost una groasa in aceiasi zona - 8 masini implicate, tot o pisicuta a fost cauza. Adevaru-i ca vin ca berbecii la vale si forteaza trecerea de pe prima banda pe a 2-a inainte de statia de troleibuz.

@Ender: ii spui sa dea o bere angajatului tau ca l-am scos fara sanctiune :)

Deci astia de la Foaia Transilvana sunt prosti rau de tot. Vedeti ce scrie in follow-up-ul la articolul initial si comparati cu articolul initial: pana la urma WV-ul s-a bagat in BMW care circula regulamentar si ambii soferi au parasit locul accidentului :) Astia sunt nebuni rau !

DouĂŁ automobile care au intrat ĂŽn coliziune pe Calea MĂŁnĂŁÂştur, ĂŽn jurul orei 15, au blocat circulaĂžia mai bine de 30 de minute. Potrivit martorilor, un autoturism Volkswagen care se ĂŽndrepta spre cartierul MĂŁnĂŁÂştur a intrat pe contrasens Âşi s-a izbit de un BMW care circula regulamentar, spre centrul oraÂşului. Ăn urma coliziunii niciunul dintre ocupanĂžii celor douĂŁ autoturisme nu a suferit traumatisme, iar Âşoferii au pĂŁrĂŁsit locul accidentului imediat. Potrivit agenĂžilor de poliĂžie, cei doi conducĂŁtori sunt deja identificaĂži la aceastĂŁ orĂŁ. Traficul pe Calea MĂŁnĂŁÂştur a fost blocat mai bine de jumĂŁtate de orĂŁ, pĂŽnĂŁ cĂŽnd carosabilul a fost eliberat de autoturismele avariate.

:) :)

Si eu care deja "dadeam" in pisicutze, imi cer scuze ;))