Jump to content

BMW 320DA TOURING

B78KRS

Recommended Posts

data fabricatiei: 07.2003

nr km : 226.000

motorizare: 320 diesel/150cp

OPTIUNI

- 4 CHEI

- DSC

- ALARMA CU PAGER

- GEAMURI EL FATA

- CLIMATRONIC

- NAVIGATIE MARE 16:9

- CD PLAYER + 6BOXE

- COMPUTER DE BORD

- CRUISE CONTROL

- SENZORI PLOAIE,LUMINI SI PARCARE

- PROIECTOARE

- OGLINZI ELECTRICE ,HELIOMATE

- jante 17'

- CUTIE AUTOMATA(S,SD,STEPTRONIC)

- PIELE PARTIAL

- SCHIMBATOR,VOLAN SI MANER FRANA DE MANA IMBRACATE IN PIELE

- SCAUNE REGLABILE INALTIME,REGLAJ LOMBAR SI INCALZITE

- COTIERE FATA+SPATE

- VOLAN 3 SPITE CU COMENZI SI BIREGLABIL

- PACHET CROM INSTRUMENTE BORD SI MANERE

- PLAFON NEGRU(FUMATORI)

- PACHET LUMINI INTERIOARE

- BANCHETE RABATABILE

- HAION RETRACTABIL SI PLASA PORTBAGAJ

- CARLIG REMORCARE

sper ca nu am uitat nimic..:) ...impresie: o masina de nota 10... singurul lucru de reprosat: din cauza cutiei automate banuiesc nu sare de 210km/h,oricum in talon are 208 km/h viteza maxima constructiva

MODIFICARI FACUTE: - SCHIMBAT BOXELE ORIGINALE HAES CU UNELE MAI PERFORMANTE

- VOPSIT TRIMURILE INTERIOR DIN NEGRU IN ARGINTIU

MODIFICARI CE URMEAZA A FI FACUTE: - TRIMURILE EXTERIOARE DIN NEGRU MAT IN NEGRU LUCIOS

- RESTFOOT-UL CARE ESTE CRAPAT SI DIN PLASTIC-APLICAT UNUL METALIC

- MANSON SCHIMBATOR SCHIMBAT CU CEL CU METAL PE MIJLOC

- TUNER TV

- KIT I-POD

- ANGEL EYES

SI CAM ATAT CA MA DA NEVASTA AFARA DIN CASA DACA MAI BAG MULTI BANI IN MASINA..:) ..AS MAI FI VRUT EU SI XENOANE

post-5919-1227892746_thumb.jpg

post-5919-1227892754_thumb.jpg

post-5919-1227892763_thumb.jpg

post-5919-1227892770_thumb.jpg

post-5919-1227892819_thumb.jpg

Edited by B78KRS

s-o stapanesti sanatos si fara incidente :)

1. scoate ziarele alea de pe jos ca arata a masina de samsar din vitan :)

2. cat naiba vrei sa prinda la ora? 300? e totusi un motor de 2000cm diesel...eu zic ca e o viteza pe care o s-o vada extrem de rar oricum

3. masina merge super bine, thanks for the ride :)

S-o stapanaesti sanatos. Frumoasa-frumoasa! Si dotata!

Acum cateva luni eram si eu setat pe 320d Touring, dar considerente practice m-au facut sa ma schimb si am ales un sedan 318i... :)

Asa nu ma impiedica insa sa ma uitsi acum si sa suspin cand vad un Touring aratoas ca al tau... :)

2. cat naiba vrei sa prinda la ora? 300? e totusi un motor de 2000cm diesel...eu zic ca e o viteza pe care o s-o vada extrem de rar oricum

sal..:

1. ziarele erau puse pt ca nu aveam presuri de cauciuc si nu vroiam sa fac mochetele varza(plouase dimineata),acum sa rezolvat ...am presuri.:)

2.cu cel de 136cp din 2000 am prins 245km/h sau cel putin atat indica vitezometrul

3.merci mult...sa vezi acum cu jentile astea pe 17' ce zburda..;)

S-o stapanaesti sanatos. Frumoasa-frumoasa! Si dotata!

Acum cateva luni eram si eu setat pe 320d Touring, dar considerente practice m-au facut sa ma schimb si am ales un sedan 318i... :)

Asa nu ma impiedica insa sa ma uitsi acum si sa suspin cand vad un Touring aratoas ca al tau... :)

nu touring imi doream...acum cand am touring raman uimit cand vad ca sta mai bine pe sosea decat berlina si e mai util ca portbagaj(pierde un pic la demaraj fata de berlina-banuiesc ca e un pic mai greu)...si sincer imi mai place ca in romania nu sunt asa multe touringuri cum vezi berline e46 peste tot...sper pana in vara sa ii pun si niste xenoane cu lupa si angel eyes...si in spate sa ii fac doua evacuari ...si cu asta se cam termina investitia in masina asta..:)

De ce sta mai bine un touring decat o berlina pe sosea? Nu prea are logica...o masina mai mare si fara greutate in spate tinde sa aiba probleme in curbe pe cand o masina mai compacta e cu totul alta mancare de peste...

sal..:

1. ziarele erau puse pt ca nu aveam presuri de cauciuc si nu vroiam sa fac mochetele varza(plouase dimineata),acum sa rezolvat ...am presuri.:)

2.cu cel de 136cp din 2000 am prins 245km/h sau cel putin atat indica vitezometrul

3.merci mult...sa vezi acum cu jentile astea pe 17' ce zburda..;)

Este un pic cam imposibil cu 136 de cp sa prinzi 245km/h...eu cu 530d ajung foarte greu de la 220 la 240...si cam acolo e finalul..

chiar nu as avea nici un motiv sa mint in legatura cu viteza maxima prinsa cu 320d din 2000 ,banuiesc ca era cipuit pt ca tragea ft bine si intradevar urca foarte greu de la 220 in sus ...si chiar am cativa prieteni pe forum care l-au condus si au ramas "masca"... dar asta urca bine pana la 210 km/h si dupa aia nu mai vrea sa urce nici un km in plus oricat as tine eu pedala la fund...si am incercat in toate modurile de folosire al cutiei automate.....probabil touringul sta mai bine datorita suspensiei care o are ..banuiec ca fiind o masina de "carat" o avea vreo suspensie mai rigida pe spate...nu am habar ,dar e primul break care il am si sincer iti spun ca e mai stabil pe curbe decat berlina...si eu aveam pe berlina suspensii sport din fabrica + ca erau schimbate recent ...