Jump to content

735i E65

strstr

Recommended Posts

Salut,

Vreau sa`mi cumpar un 735i ...2002 ...vreo 212000 km :-)

Daca puteti sa`mi dati niste sfaturi ...daca e buna sau nu alegerea pe care o fac. Pretzul este pe masura ... adica ieftinel.Ce vreau sa va intreb este ... la ce ar trebui sa ma uit cand o cumpar? Ce probleme are E65 cu motorizarea asta ? Cam care e consumul (stiu ca e destul de maricel,dar vreau sa stiu la ce sa ma astept mai exact :-) )

Pun si poze cu masina,poate stiti ceva despre ea

Merci :)

post-5678-1227900654_thumb.jpg

post-5678-1227900746_thumb.jpg

post-5678-1227900840_thumb.jpg

sincer....nu cunosc masina , dar nu as cumpara un e65 cu 200k la bord ( daca sunt si aia reali si nu cumva are mai mult )....

cheltuielile de intretinere sunt mari pentru ca totusi e un 7-ar , nu o corsa....si la vremea ei facea ceva banuti....verific-o FOARTE BINE la un service SPECIALIZAT inainte sa dai banii...

daca e buna sau nu alegerea pe care o fac.

Nu prea e buna.

Din ce punct de vedere?

Sau da-mi si mie un sfat ceva ... pentru ce sa optez? Nu prea ma lamureste raspunsul tau :))

Merci !

Vrei un sfat ?

Atata timp cat vrei o masina de 3500 cmc si intrebi cat consuma , ma tem ca pur si simplu nu e pentru tine asa ceva .. sincer ... si sunt de acord cu alex ... din 2002 cu 200 mii km ... nu prea se merita ...

daca e buna sau nu alegerea pe care o fac.

Nu prea e buna.

Din ce punct de vedere?

Sau da-mi si mie un sfat ceva ... pentru ce sa optez? Nu prea ma lamureste raspunsul tau :))

Merci !

Vrei un sfat ?

Atata timp cat vrei o masina de 3500 cmc si intrebi cat consuma , ma tem ca pur si simplu nu e pentru tine asa ceva .. sincer ... si sunt de acord cu alex ... din 2002 cu 200 mii km ... nu prea se merita ...

Probabil ca m`am exprimat gresit. Consumul nu e un criteriu care m`ar determina daca iau sau nu masina ...eram curios care e consumul real,pt ca persoana de la care vreau sa cumpar masina asta mi`a spus ca lui ii consuma undeva la 15-16 ceea ce nu mi se pare mult. Kilometrii aia ma cam indoiesc si pe mine ... si anul care din cate am citit pe aici pe forum ...cam are probleme.

Merci mult pentru pareri

Salut,

Vreau sa`mi cumpar un 735i ...2002 ...vreo 212000 km :-)

Daca puteti sa`mi dati niste sfaturi ...daca e buna sau nu alegerea pe care o fac. Pretzul este pe masura ... adica ieftinel.Ce vreau sa va intreb este ... la ce ar trebui sa ma uit cand o cumpar? Ce probleme are E65 cu motorizarea asta ? Cam care e consumul (stiu ca e destul de maricel,dar vreau sa stiu la ce sa ma astept mai exact :-) )

Pun si poze cu masina,poate stiti ceva despre ea

Merci :)

CautĂŁ o maÂşinĂŁ cu un an mai recent, maÂşinile din primii ani de fabricaĂžie sunt de evitat.

Mai baieti...sa va explic problema. Am un Mecedes E 270 CDI pe care vreau sa`l vand ... si am primit oferta asta cu 735`ul care mi se pare ok,din punct de vedere financiar si la cum arata masina din poze. Tinand cont ca vreau sa tin masina,nu sa o vand imediat, vreau sa stiu si eu costurile aproximative de intretinere si la ce ar trebui sa ma uit atunci cand ma duc sa o iau,care sunt problemele modelului,daca e cat de cat fiabila....etc. Chestia cu consumul am intrebat`o ca sa vad cam cat de departe de adevar e vanzatorul ei. Asa imi pot da seama,relativ,cat de mult minte (daca minte) si sa ma orientez eventual spre altceva. Si exact cum a spus WLF,as avea nevoie de parerea unui posesor,daca se poate ...sau a cuiva care se pricepe cat de cat la modelul acesta.

Oricum, va multumesc mult pentru pareri si astept alte sfaturi,daca mai aveti :)

Bafta

Filosofii?

Un E65 735i din 2002 Âşi cu 200 000 km la bord nu mi se pare o afacere.

PĂŁrerea mea.

PreĂžul mic poate atrage ĂŽnsĂŁ costurile mari de ĂŽntreĂžinere Âşi eventualele reparaĂžii costisitoare mi se par descurajante.

Serios? De aia ti-ai luat tu 535i din '98. Era prea scump un 525d la vremea respectiva? In fine, cred ca omul vrea raspunsuri concrete, nu povestiri din copilarie.

Am luat un 535i din '98 pentru cã arãta mai bine decât multe 525d-uri din 2002.

Am vrut o maºinã puternicã pe benzinã ºi ÎnÞelegeam foarte bine costurile de ÎntreÞinere, ºtiam cât consumã, etc.

RĂŁspusuri concrete? Singurul lucru concret este cĂŁ un 735i este o maÂşinĂŁ scumpĂŁ la ĂŽntreĂžinere.

Poatea avea multe probleme cu o astfel de maÂşinĂŁ sau sĂŁ-i facĂŁ doar reviziile Âşi sĂŁ fie ok, depinde de noroc.

O verificare completã la reprezentanÞã se impune.

Totul este de noroc pentru cĂŁ nu poĂži Âştii exact ce va pica la o maÂşinĂŁ.

Am un amic cu un 745i cĂŁruia i-a picat motorul Âşi diferenĂžialul iar maÂşina arata impecabilĂŁ, fabricatĂŁ ĂŽn 2004, el conduce foarte calm, nu o alerga.

Pe de altĂŁ parte, cel cu 745i-ul MLK ĂŽÂşi face reviziile la acelaÂşi service cu mine.

O aleargĂŁ non-stop, e cunoscut de multĂŁ lume prin BucureÂşti, ĂŽn general o forjeazĂŁ pe Magheru.

Nu i-a facut decât revizii, nu i-a picat nimic.

Informativ, impozitul la un motor de 3500 cmc costĂŁ 2100 Ron/an.

Atatea vorbe fara rost. Ti-au luat parintii 535i si iti platesc impozitul, cred ca daca scriai doar fraza asta, era mai simplu de inteles.

Cred ca din al doilea post s-a concluzionat ca e scump de intretinut, dar din moment ce omul are E270CDI, banuiesc ca isi permite, nu crezi?

M`ai lamurit total :)

am eu un e65 din 2004 la sfarsit...prima imatriculare a fost in 2005....da e 730d...daca te intereseaza anumite parari intreaba-ma.........app daca nu e imatriculata masina..sa stii ca a crescut taxa de 3 ori :))

A picat schimbul,merci mult oricum.

Era inmatriculata ... merci pt veste :)

Se poate inchide