Jump to content

Accident langa Cluj

Mishoo

Recommended Posts

bai frate da cu cauciucuri de vara cum avea BMW-ul...., inconstienta curata frate, eu simpt masina cum fuge daca o fortez in curba cu gume de iarna, ce sa mai vorbesc sa circuli cu viteza mare pe drum care este si acoperit de o pelicula de apa si afara fiind undeva la 2 , 4 grade celsius.

• 2 weeks later...
mi se pare mie sau nu a sarit nici un airbag in BMW? :) nu sunt mare experta in ceea ce priveste partea tehnica a unui BMW da la asemenea impact nu trebuiau sa ii sara toate airbag-urile? :)

Au sarit doar cele gen copertina, acolo unde a avut loc impactul. In general la toate masinile sar doar cele care se afla in directia impactului, nu sar niciodata toate, doar atunci cand masina se rostogoleste sau este lovita din toate partile si se face praf.

Edited by GabSap

Oribil, dar tipic. Tractiune spate, pneuri nepotrivite, masina derapeaza cu puntea spate, soferul pierde controlul, masina intra pe contrasens cu lateralul si un sofer inocent ce venea pe banda lui o incaseaza in plin frontal. De obicei la asa impact e greu de scapat cu viata, spre norocul soferului, masina a derapat spre dreapta si ca urmare impactul a fost pe partea dreapta.

Conducãtorul BMW-ului are 24 de ani, iar ºoferul din autoturismul Dacia avea permis de conducere de doar o sãptãmânã

Tanda si cu Manda.

Comentariu de la : SMURD , 29.11.2008, 22:24

BMW-ul si criminalii Raspuns | Semnalare

Al 3-lea BMW in ultima luna care omoara pe cineva in judetul Cluj.......vine iarna, trebuie sa ne astptam la tragedii si mai mari....nu toata lumea stie controla o masina cu tractiunea pe spate, la viteza si pe cararile noastre

Comentariu de la : RA , 29.11.2008, 20:07

horror Raspuns | Semnalare

DOAMNE, am vazut si eu tragedia, inca nu sosisera autoritatile... FACETI CEVA!!, umblati la sistemele masinilor si mai luati-le din viteza la nebuni!!!

Comentariu de la : unu , 29.11.2008, 19:03

dezastru Raspuns | Semnalare

teste pshilogice speciale pentru posesorii de bmw

am vazut personal epavele

doamne fereste

--------------------------------------------------------------------------------

adica noi suntem nebuni si nu putem controla masinile cu tractiunea pe spate asa spun taranii aia.

si din cauza acestui accident nu mai ai voie sa iti cumperi bmw?trebuie sa iti cumperi dacie sandero sau logan?

exemplu:cate bmw-uri sufera accidente?sa zicem 20 pe an,oricum e mult

iar loganuri cu sutele.

motorul ala prinde 200 km/h ma refer la bmw

poate ca si la logan prinde 180 km/h dar totusi mai poti opri loganu` ala la viteza aia, sa fim seriosi...ce sa mai zic la o amarata de dacie 1300.

cata experienta la volan a avut ala din dacie?

Comentariu de la : SMURD , 29.11.2008, 22:24

BMW-ul si criminalii Raspuns | Semnalare

Al 3-lea BMW in ultima luna care omoara pe cineva in judetul Cluj.......vine iarna, trebuie sa ne astptam la tragedii si mai mari....nu toata lumea stie controla o masina cu tractiunea pe spate, la viteza si pe cararile noastre

Comentariu de la : RA , 29.11.2008, 20:07

horror Raspuns | Semnalare

DOAMNE, am vazut si eu tragedia, inca nu sosisera autoritatile... FACETI CEVA!!, umblati la sistemele masinilor si mai luati-le din viteza la nebuni!!!

Comentariu de la : unu , 29.11.2008, 19:03

dezastru Raspuns | Semnalare

teste pshilogice speciale pentru posesorii de bmw

am vazut personal epavele

doamne fereste

--------------------------------------------------------------------------------

adica noi suntem nebuni si nu putem controla masinile cu tractiunea pe spate asa spun taranii aia.

si din cauza acestui accident nu mai ai voie sa iti cumperi bmw?trebuie sa iti cumperi dacie sandero sau logan?

exemplu:cate bmw-uri sufera accidente?sa zicem 20 pe an,oricum e mult

iar loganuri cu sutele.

motorul ala prinde 200 km/h ma refer la bmw

poate ca si la logan prinde 180 km/h dar totusi mai poti opri loganu` ala la viteza aia, sa fim seriosi...ce sa mai zic la o amarata de dacie 1300.

cata experienta la volan a avut ala din dacie?

Eu nu inteleg de ce te mai mira, totusi traim in Romania.

Am la bloc un vecin care are un Logan 1.4 benzina. E modificat de la Pilot, doar la exterior, dar datorita kit-ului aerodinamic, prinde 200 km/h si nici nu simti (cel putin asta afirma el)...Am mers si eu cu un 1.4 de la Logan cu 160 km/h pe autostrada si am zis ca-i sar pistoanele prin capota la cum facea masina. Dar deh, asta era modificata.

Poti sa ai tu cea mai mare experienta dintre toti, atunci cand te trezesti brusc cu unu' in fata ta nu prea mai ai ce sa faci.

Edited by GabSap

chestia asta cu bmw-urile ca tap ispasitor e o boala nationala. Ieri, la noi in oras o femeie bauta la volanul unui opel vectra din 90 loveste o femeie pe trecere de pietoni si o omoara. In comentarile celor de pe site-ul care a publicat accidentul s-au gasit vreo trei patru care acuzau soferii de bmw si cei de Q7 pentru cele intamplate :) ... chiar nu inteleg ce e in mintea aia bolnava a lor. Un popor de cersetori care asteapta sa li se dea de la stat, de la oricine ceva si daca nu primesc arunca cu pietre. Niste cretini. Chiar nu suport ideile astea preconcepute...

acum 1 an cand aveam un opel,soferii din trafic,aveau bunul simt sa ma lase sa ii depasesc,aveam opel zafira si aia la 140km /h toata tremura,am vandut-o si mi-am luat un e46 318d,acum cand merg cu masina prin oras,si stau la stop,vine unu smecher la care ii merg manelele cu un motor 1.4 mpi si vrea sa ma ''faca'' cum se spune si incepe sa ambaleze motorul sa imi demonstreze ca el ma face,nu ca as avea un motor mare pe bmw ,dar totusi merge bine.

Saptamana trecuta ma duceam in sat,si am vrut sa depasesc un logan,ala avea in jur de 120 si cand intru in depasire ,o calca si ratatul ala si sincer chiar mi-a trebuit timp pana sa il depasesc,adica 170 pe lapovita si nisoare ii cam riscant. asa sunt posesorii de loganuri.

Asa mi s-a mai intamplat si cu un passat,tarani care si-au cumparat masini,era unu,geamuri fumurii pe spate,ceas auriu sa se vada ca ii smecher, 4motion 2.0l si avea in jur de 150,cand sa-l depasesc o calca si ala ,asa m-am dus in paralel cu el vreo 3 km,pana am ajuns amandoi la viteza de 205 km ,apoi am zis ca nu are rost sa imi pun viata in pericol pentru unu care se crede regele soselelor. :)

chestia asta cu bmw-urile ca tap ispasitor e o boala nationala. Ieri, la noi in oras o femeie bauta la volanul unui opel vectra din 90 loveste o femeie pe trecere de pietoni si o omoara. In comentarile celor de pe site-ul care a publicat accidentul s-au gasit vreo trei patru care acuzau soferii de bmw si cei de Q7 pentru cele intamplate :) ... chiar nu inteleg ce e in mintea aia bolnava a lor.

Nu are rost sĂŁ te consumi...

eu m-am obisnuit sa pastrez o distanta considerabila de cel din fata ca sa pot pleca mai din timp si sa am un avantaj de viteza in momentul depasirii. pana se prinde el ca eu accelerez deja am peste viteza lui si nu mai are sanse sa ma tina in dreptul lui. daca vad ca nu ma apropiu destul de repede nu ma angajez in depasire, dar si el va fi stresat cat ma tine in fundul lui. cand l-am depasit va merge cativa km buni cu 30 km/h fortat.

tot asa am patito cu unul in weekendul asta tot cu un e60. il vad ca ajunge in spatele meu si ii fac loc sa ma depaseasca. apoi incepe si merge destul de incet. vreau sa trec de el si o calca. am trecut foarte greu de el. un cretin ... un slabanog de abia se vedea cu o sapca cu cosoroc. dar macar am avut norocul sa il las sa ma depaseasca din nou exact in fata radarului intr-o localitate. l-au si saltat pe loc. ai ce satisfacut am fost :)

Nu are rost sĂŁ te consumi...

ai dreptate. doar ca au fost mai multe evenimente intr-un timp scurt care acuzau posesorii de bmw. de obicei imi vad de treaba si trec foarte multe cu vederea dar uneori ma mai si satur...

Acum 10 minute veneam de la omv ca am spalat masina si cand se intru pe strada mea,iese din parcare un audi si sta acolo ca eu sa nu pot trece,ma dau jos si ii spun frumos sa isi traga masina de pe sosea,incepe sa ma injure si imi spuna ca sunt........,eu inca eram calm si apoi incepe sa imi injure masina si dupa aia se leaga de clubul bmw,incepe sa ma enerveze,desi nu aveam chef dupa 8 ore la servici sa ma mai si cert,a trecut 10 minute,iar in spatele meu se formase o coloana de masini,majoritatea erau taxiuri.

Ma intreaba un taximetrist,care e si vecin de bloc cu mine,ca s-a intamplat ceva?

zic eu ca Domnu` cu audi-ul nu ma lasa sa trec,nu cred ca avea mai mult de 20 ani,ii zice taximetristu:''Domnule te rog frumos sa iti tragi jaful ala de audi si sa ma lasi sa trec ca am ceva comanda''

ala cu audi-ul il injura pe taximetrist,iar asta nervos,se duce si i-a din portbagaj o bata,si ii sparge farul la a4(era far cu xenon)si ii indoaie capota :) si ii zice:''daca nu ma lasi sa trec te fac roata de rezerva la audi :)

astia cu audi-urile nu stiu ce au patit..mai ales aici in Oradea

Edited by touring_boy

acum 1 an cand aveam un opel,soferii din trafic,aveau bunul simt sa ma lase sa ii depasesc,aveam opel zafira si aia la 140km /h toata tremura,am vandut-o si mi-am luat un e46 318d,acum cand merg cu masina prin oras,si stau la stop,vine unu smecher la care ii merg manelele cu un motor 1.4 mpi si vrea sa ma ''faca'' cum se spune si incepe sa ambaleze motorul sa imi demonstreze ca el ma face,nu ca as avea un motor mare pe bmw ,dar totusi merge bine.

Saptamana trecuta ma duceam in sat,si am vrut sa depasesc un logan,ala avea in jur de 120 si cand intru in depasire ,o calca si ratatul ala si sincer chiar mi-a trebuit timp pana sa il depasesc,adica 170 pe lapovita si nisoare ii cam riscant. asa sunt posesorii de loganuri.

Asa mi s-a mai intamplat si cu un passat,tarani care si-au cumparat masini,era unu,geamuri fumurii pe spate,ceas auriu sa se vada ca ii smecher, 4motion 2.0l si avea in jur de 150,cand sa-l depasesc o calca si ala ,asa m-am dus in paralel cu el vreo 3 km,pana am ajuns amandoi la viteza de 205 km ,apoi am zis ca nu are rost sa imi pun viata in pericol pentru unu care se crede regele soselelor. :)

cu 318d E46 nu te poti baga la creatii ... ca nu poate masina :)

ori procedezi cum zice @sos, ori stai in fundul lui. Si eu m-am trezit de multe ori in situatii de genul, odata pe Valea Oltului, pe una din liniile drepte, cu un Opel Astra, mergeam in fundul lui cu 120km/h, m-am bagat in depasire, si a accelerat si el, am stat in paralel pana la ~180km/h, noroc ca a venit curba si a franat el mai tare decat mine, ca daca nu, nu il depaseam... exista si BMW-uri care nu ''poate'' ...