Jump to content

problema la inchderea centralizata

Recommended Posts

am o problema ciudata la inchiderea centralizata cand vreu sa incui usile trebuie sa invart cheia de doua ori nu merge normal ca la toate masinile invarti odata si sau incuiat usile, ma poate ajuta cineva cu un sfat sau ce trebuie sa ii fac la deschis se deschide normal. masina e 316 din 92

merge greu cheia?

poate s-a imbacsit uleiul (vaselina)pe butuc

cheia merge usor ,se aude ca se inchide de la prima cheie care o invarti dar se descuie imediat si la a doua intoarcere ramane inchisa trebuie tot timpu sa ii dau de doua ori

merge greu cheia?

poate s-a imbacsit uleiul (vaselina)pe butuc

cheia merge usor ,se aude ca se inchide de la prima cheie care o invarti dar se descuie imediat si la a doua intoarcere ramane inchisa trebuie tot timpu sa ii dau de doua ori

mergi inapoi la masina, deschide usa de la sofer, tine cu un deget apasat pe intrerupatorul din stalp si apasa pe cuiul din usa, daca masina ramane inchisa, atunci ai intrerupatorul uzat

incearca la fel si la usa din dreapta

revino aici si scrie ce ai constatat

bafta.

Edited by dydysoft

mergi inapoi la masina, deschide usa de la sofer, tine cu un deget apasat pe intrerupatorul din stalp si apasa pe cuiul din usa, daca masina ramane inchisa, atunci ai intrerupatorul uzat

incearca la fel si la usa din dreapta

revino aici si scrie ce ai constatsat

bafta.

am facut cum ai spus dar tot nu vrea sa ramana inchisa trebuie sa apas cuiul de doua ori,am uitat sa iti spun ieri cand am montat un eleron am observat ca in capota portbagaj intra 5 fire de curent adica doua mufe una cu 2 fire si una cu 3 la asta cu 3 fire sunt taiate sau smulse sa fie din cauza lu alea, masina face asa de cand am cumparato

pai poate normal cand inchizi portbagajul din cheie firele alea doua da semnal la modulul de inchidere sa inchida tot ma gandesc si la tine cum is taiate poate deaia nu merge si daca zici ca nu poti sa invarti cheia poate ii stricata broasca ..normal cand trebuie sa inchizi de 2 ori usa la rand ca sa ramana inchisa ai ceva la maisina care til vede ca si deschis ..aceiasi problema am avut si eu trebuia sa inchid de 2 ori da la mine a fost de la firele alea din partea stanga unde ii telescopul ce tine portbagajul deschis, sau taiat 2 fire inauntru si faceau scurt ..acolo is mai multe fire si de la trecerea timpului se intaresc si crapa cum tot deschizi portbagajul si il inchizi uitate si la firele alea

pai cred ca si la mine sau taiat de la atata inchis si deschis portbagajul,de taiat pare cam ciudat sa le tai de acolo de obicei le tai mai in fata sa poti sa le legi inapoi daca vrei plus ca firele stau foarte intinse cand ii portbagajul deschis , o sa incerc maine sa le leg dar mie frica sa nu fac vreun scurt

pai cred ca si la mine sau taiat de la atata inchis si deschis portbagajul,de taiat pare cam ciudat sa le tai de acolo de obicei le tai mai in fata sa poti sa le legi inapoi daca vrei plus ca firele stau foarte intinse cand ii portbagajul deschis , o sa incerc maine sa le leg dar mie frica sa nu fac vreun scurt

tu nu ai inteles bine cand deschizi portbagajul in partea stanga unde ii balamaua care tine portbagajul ii un cablu gros negru care iese din caroserie de deasuprea stopului din partea stanga si duce in porbagaj na in ala is mai multe fire si de alea am zis eu ca se taie cu timpul ..alea ce le ai tu acolo in poza alea is taiate de cineva

g0obyai avut dreptate aveam in cablu ala 2 fire aproape taiate si unu era taiat de tot,leam legat pe toate 3 inpoi am legat si alea doua din poza si acum merge perfect merge din prima, daca nu era de la ala aveam de gang sa desfac la toate usile si sa verific ca am vazut ca se poate taia si acolo..,

g0obyai avut dreptate aveam in cablu ala 2 fire aproape taiate si unu era taiat de tot,leam legat pe toate 3 inpoi am legat si alea doua din poza si acum merge perfect merge din prima, daca nu era de la ala aveam de gang sa desfac la toate usile si sa verific ca am vazut ca se poate taia si acolo..,

scuze ca ti-am scris numele gresit

• 5 months later...

problema iar a revenit adcica trebuie sa apas de 2 ori pe lelecomanda sau sa inchid de 2 ori cu cheia ca sa imi ramana masina inchisa deja ma dispera inchiderea asta

cand a inceput sa faca primadata dupa prima reparatie iar m-am uitat la fire sa vad daca e taiat sau intrerupt vreunu (la fiecare usa plus portbagaj) toate firele erau ok, duca care am trecut la faza 2 adica am tinut cu degetu la intrerupatorul de la usa dreapta si am inchis masina sa inchis din prima fara a mai apasa a 2 oara pe buton, problema mare e la usa din stanga cea de la sofer daca tin cu degetul pe intreruparotul din stalp si inchid usile se inchid tot din prima dar nu se mai deschid nici din cheie nici din telecomanda trebuie sa merg la usa din dreapta sa deschid (de la portbagaj nu pot sa deschid sau sa inchid ca nu se invarte cheia am incercat sa in curat dar nu stiu sa il desfac),

ce poate fi stricat la ea? modulul de la inchidere sau usa de la sofer sa file problema?