Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sablarea oglinzilor

D O Y

Recommended Posts

www.sablareoglinzi.ro - da si tu pe google ca sunt o gramada. Mai este o alterntiva daca esti dispus sa depui umpic de efort. Eu am facut un sablon din tabla dupa oglinda pe care l-am fixat in locul oglinzii. Pe spatele oglinzii am lipit folie magnetica (la fel cu cea pe care o folosesc taximetristii pentru abtisurile lor), iar muchia lateral dreapta am intarit-o pentru a avea un punct de care sa apuc cand vreau sa le dau jos. Nu se vede ca este lucrata oglinda, arata ca una normala. Ca sa evit eventuale intrebari, incalzirea merge in continuare (usor mai incet dar nesemnificativ pentru ca tabla sablon se incalzeste usor), iar de picat nu pica, eu le am de 6 luni. Cand parchezi masina, dai jos oglinda, o pui frumos in masina si iti vezi de drum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.