Jump to content

B-14-BYE Fostul NIZ SUpercar COncept

B-14-BYE

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce va pot zice.. dupa ce a fost la alex.. fostu NIZ.. au cam rupt-o vreo 2 arabi.. si angajatii lor.. eu am readus-o din nou la linia d plutire...o culoare perlata.. niste jante pe 18.. un body kit unic.. la aripi si kitul de m e46 sper sa va placa.. inca nu e gata.. mai am d lucru la interior si sa montez muzika.. AUdison si hertz

cum ai umflat aripile?

si ce bari ma sfatuiesti sa pun ? mie sincer astea imi plac.. dau bine cu aripile umflate.. seamana cu m3.. e46 si jantele si astea imi plac. m-am saturat d replici de M sau ceva d genu.. si deocamdata nu am bani sa investesc in bari si jante odata ce le am pe astea si arata f bine cu ele. deci lookul asta va ramane. va avea si proiectoarele originale de m3

si ce bari ma sfatuiesti sa pun ? mie sincer astea imi plac.. dau bine cu aripile umflate.. seamana cu m3.. e46 si jantele si astea imi plac. m-am saturat d replici de M sau ceva d genu.. si deocamdata nu am bani sa investesc in bari si jante odata ce le am pe astea si arata f bine cu ele. deci lookul asta va ramane. va avea si proiectoarele originale de m3

Incearca un kit de M, asta se vede ca e ieftin, umflat din fibra a la Romania. Jante nu trebuie neaparat replici, dar ce ai acum parca nu se pupa cu linia BMW-ului, mai ales cu unul care se vrea super sport. Asta e doar parerea mea, sti cum e, gusturile nu se discuta.

ok hai sa iti zic cum sta treaba si cu kitul asta ieftin. masina a avut inainte bara originala de m3 si era sparta in toate locurile.. uite ca asta de fibra are ceva timp si e perfecta.. si de 10 ori mai rezistenta. ca e f groasa.. si fibra a la romania... cred ca toti folosesc fibra pt modelaj.. si din afara. facuta bine e mai tare si ca tabla..aripile mele sunt facute de c$c tuning acum multi ani si nu au aparut crapaturi

o sa pun 2 poze sa vedeti cum venea inainte bara cu aripa.. ce linie nu avea.. si cum vine acum

Sincer? Eu nu vad nicio bara de M originala, numai fibra, incearca bara de M3 E36 sa o montezi si ca sa ajungi la nivelul aripilor umfl-o din fibra. Si bara spate la fel, schimbata + Jantele, nu au nicio treaba cu linia masinii, poate dau bine pe logan.

am inteles.. tot ce stiu este ca este rieger.. adika a fost. probabil asta este copia celor de la rieger fatza de originala oricum mie imi place forma barii.. si pe masina mea da mai bine decat una de m3 e36 .. pt ca am aripile latite si asa seamana cu e46 m3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.