Jump to content

Vreau sa-mi cumpar un bmw 320 model 2005

schultz

Recommended Posts

am schimbat filtru ulei, motoriza, aer, filtru epurator, placute spate, antigel, lichid frana si ulei, piesele au fost 1.250 lei si 250 lei manopera la reprezentanta Renault.

devizul la reprezentanta plus piese era de 3.600 lei, asa ca nu am fost acolo si m-am ocupat de cumparat piese si de cautat service.

orice ati zice, BMW nu este o masina ieftina la intretinere.

nu este ieftinã la ÎntreÞinere, dar este acceptabilã. cum ai spus ºi tu, dacã nu lucrezi cu reprezentanÞa ºi te ocupi tu de cumpãrarea pieselor cât mai ieftine posibil ºi cãutând un service bun ºi rezonabil la manoperã ieºi considerabil mai ieftin.

cine vrea maÂşinĂŁ ieftin de ĂŽntreĂžinut sĂŁ se orienteze spre altceva.

mie ĂŽntotdeauna mi-a plĂŁcut sĂŁ plĂŁtesc ceva mai mult pentru ceva ce ĂŽmi place Âşi ĂŽmi oferĂŁ satisfacĂžiile dorite.

am avut ºi Dacia SupeRNova ºi pot sã spun cã piesele de Renault sunt undeva comparativ ca preÞ cu BMW-ul. ºi tot scumpã era de ÎntreÞinut pentru cã Îmi plãcea sã am grijã de ea ºi sã mã simt În siguranÞã ºi confort.

Âşi BMW-ul poate fi ieftin la ĂŽntreĂžinere dacĂŁ nu ai grijĂŁ de el.

am schimbat filtru ulei, motoriza, aer, filtru epurator, placute spate, antigel, lichid frana si ulei, piesele au fost 1.250 lei si 250 lei manopera la reprezentanta Renault.

devizul la reprezentanta plus piese era de 3.600 lei, asa ca nu am fost acolo si m-am ocupat de cumparat piese si de cautat service.

orice ati zice, BMW nu este o masina ieftina la intretinere.

nu este ieftinã la ÎntreÞinere, dar este acceptabilã. cum ai spus ºi tu, dacã nu lucrezi cu reprezentanÞa ºi te ocupi tu de cumpãrarea pieselor cât mai ieftine posibil ºi cãutând un service bun ºi rezonabil la manoperã ieºi considerabil mai ieftin.

cine vrea maÂşinĂŁ ieftin de ĂŽntreĂžinut sĂŁ se orienteze spre altceva.

mie ĂŽntotdeauna mi-a plĂŁcut sĂŁ plĂŁtesc ceva mai mult pentru ceva ce ĂŽmi place Âşi ĂŽmi oferĂŁ satisfacĂžiile dorite.

am avut ºi Dacia SupeRNova ºi pot sã spun cã piesele de Renault sunt undeva comparativ ca preÞ cu BMW-ul. ºi tot scumpã era de ÎntreÞinut pentru cã Îmi plãcea sã am grijã de ea ºi sã mã simt În siguranÞã ºi confort.

nimic mai adevarat.

eu as zice ca este ieftina intretinerea unei masini daca ai grija de ea, ii dai ce are nevoie atunci cand cere si va avea si ea grija de tine.

da, tu ai dreptate În privinÞa ÎntreÞinerii pe termen lung. dar unii preferã varianta ÎntreÞinerii pe termen scurt, adicã sã nu-i respecte perioadele de service mai exact cã nu au timp/bani/chef pe moment, ºi când le cade mai târziu ceva mai costisitor li se pare foarte scump de ÎntreÞinut.

Pentru 318d din 2002 , filtrele de aer, ulei, polen si motorina = 220 ron, placute frana fatza = 180 ron, spate 150 ron, senzor placute = 50 ron

Pivot-bascula = 450 ron, amortizor fata bilstein 250 ron . Nu mi se par preturi mari, comparativ cu multe alte masini. Piesele sunt originale la pret de magazin in Romania, deci se poate si mai bine :) . Am gasit un service bun unde fac schimburile de filtre si ulei cu 100 ron, iar baietii chiar se pricep si poti sa stai langa ei sa vezi ce fac.