Jump to content

Info jenti E46

Recommended Posts

Azi dimineata cand a plecat mama l-a serviciu sa lesine cand a vazut masina pe 2 pietre in partea dreapta si in partea stanga era pe asfalt cazuta. Eu nu mai zic parca ma lovise cineva in inima. Casco expirat, concluzia, alte roti si pe partea stanga unde era pe asfalt pe spate a stat pe marginea aia de tabla pe care prinde tamburul de la frana de mana si s-a indoit, pana o sa o urc pe o rampa sa vad daca nu mai e si altceva stricat, ar avea ceva daca doar s-a indoit tabla aia ? Si in final daca puteti sa imi spuneti ce dimensiuni de jante pot sa pun pe ea, oricum o sa imi iau tot ceva original, dar sa stiu si eu pentru ca acum i-am pus unele de tabla 6 1/2 J 195/65/15 de la un prieten si nu merg ating in fata la etrier, oricum asta este doar o solutie de moment sa nu mai stea pe pietre. Multumesc frumos !

Foarte nasoală situaţie, ĂŽmi pare rău..

Aveai antifurturi la jante?

Pe cât vrei să fie jantele?

L.E: Uite un tabel care conţine toate dimensiunile de jante şi de pneuri:

http://img239.imageshack.us/img239/9719/asdasdasdadf6.jpg

Edited by Ciupanezu

vezi ca exista o sectiune speciala....mai citeste pe forum ca s-a mai discutat

ti-au furat rotile? :) :) ;) :) :) :)

este facelift?ca pe facelift merg doar de la 16" in sus.poti sa arunci un ochi si aici sa vezi ce dimensiuni se potrivesc.

eu am facelift si merg cu 15" iarna...cred ca diesel sunt discurile de frana mai mari

cred ca ai nevoie de 16" si minim 7J

Edited by armin

Ce ai pus tu Ciupanezu nu se potriveste pentru ca 6.5J pe 15 nu merg sunt astea pe care le am acum, probabil sunt pentru prefacelift pentru un prieten care are E46 din 2000 a zis ca a mers cu ele, e posibil sa fie etrierul mai mare la facelift ? Nu aveam nici antifurt la roti si acum cateva zile schimbasem placutele de frana si au scos foarte usor rotile pentru ca nu au avut timp sa mai oxideze, de obicei dupa 2 3 luni dai cu barosu in ele sa iasa. Asta e...vorba unui prieten m-au ajuns blestemele. Am gasit o oferta cu cele care sunt pe Lifestyle 225/50/16, vrea 350 euro pe ele baiatu si a zis ca mai si lasa, mi se pare o oferta rezonabila, cauciucurile mai merg vreo 10k km lejer.