Jump to content

taxa la masinile vechi se mareste !

raulbzr

Recommended Posts

Fratilor e hotie si bataie de joc , isi bat joc de noi , astazi baga o taxa , maiine o dubleaza , poimaiine o scot si tot asa .

De ce sa nu discutam problema ?

De ce sa nu ne unim si sa luam masuri ?

Sunt mii de oameni care au 3000-4000 E , si vor sa-si cumpere si ei o masina , traim in secolul 21 totusi ... :)

Suntem mii care am platit deja , acum vrem sa le vindem , nu ne mai recuperam nici taxa , nu mai vorbesc de cei care trebuie sa o plateasca si sa circule legal . Doamne cata nesimtire , ieri alaltaieri iam votat , astazi incep sa-si bata joc de noi .... :) :)

Scuzati-mi limbajul dar mi sa cam luat de tot , de toti , tot ce privesc in jurul meu in viatza de zi cu zi , am impresia ca vor sa ma pacaleasca , sa-mi aminteasca faptul ca am de platit o restatnta la nush ce taxa etc !!!

mie mi se pare o idiotenie ca am platit vreo 500 si ceva de euro taxa de inmatriculare la masina din septembrie 2008 :) ... si un amic cu e36 din 93 sau 94 a platit 300-400eur ......

ma pe prietenu tau, il mai tine masina 5 ani maxim, dupa care fie ajunge la pret de 40.000 euro fie ajunge la fier vechi. :)...

oricum vroiam sa intreb altceva..

Cand si la ce ora iesim in strada ? Torta am, de furca fac rost.

oSerX, This is beyond stupid.

Si eu sunt de parere ca putem discuta pe celelalte topicuri ...

L.E: :) prietenul Cristi.MD. Te roade topicul ala de la mica publicitate, ei? Ma amuz teribil citind posturile tale. Eu cred ca oSerX nu pe prietenul lui e nervos, ca a platit mai putin pe o masina mai veche, ci pe sistemul in sine.

De ce ataci incontinuu? Cine zice ca il va tine masina numai 5 ani?

Edited by autonero

Cred ca fleasca asta ne-a aruncat-o de ciuda ca-i fuge scaunul de sub picioare :)) ... o ultima palma pe ultima suta de metri, ca un canal Duna-Marea Neagra, o autostrada ceva ii cadea mana daca facea. Edited by ziemenz

oSerX, This is beyond stupid.

Si eu sunt de parere ca putem discuta pe celelalte topicuri ...

L.E: :) prietenul Cristi.MD. Te roade topicul ala de la mica publicitate, ei? Ma amuz teribil citind posturile tale. Eu cred ca oSerX nu pe prietenul lui e nervos, ca a platit mai putin pe o masina mai veche, ci pe sistemul in sine.

De ce ataci incontinuu? Cine zice ca il va tine masina numai 5 ani?

Ca sa-ti raspund intai la intrebare si apoi la ce ai spus prima data...

Te intreb cine a spus ca in 5 ani vinde masina ? Eu cu siguranta nu. Ca sa iti scriu mai pe intelesul tau, faceam comparatie cu e36-le albastru de 40.000 de euro, in ideea ca peste 5 ani sunt 2 posibilitati, fie posesorul baga bani in masina si ajunge sa fie valoroasa (aici comparatia cu masina de 40.000 euro)... fie ajunge la fier vechi.. masina fiind un obiect.. perisabil... deja peste 5 ani o masina din 93 ar avea 20 de ani...

Sunt ferm convins ca oserx nu e nervos pe prietenul lui, nici eu nu sunt nervos pe oxerx sau pe nustiu cine, ca a trebuit sa platesc 6000 euro taxa pe 2 masini din 2000 si 2001...

Referitor la topicul de la mica publicitate, nu am facut nicaieri vreo estimare asupra pretului masinii... in masina aia s-au bagat multi bani, arata destul de bine, si pe foaie cel putin e si performanta, eu ma intrebam cine cumpara asa masini, si impreuna cu MuadDib faceam si combateam teorii...

Au mai fost pe forum astfel de masini la vanzare, tot masini de show , frumoase dar nu cautate, cineva chiar a sugerat sa o puna de vanzare pe mobile.de.

Intr-adevar nu e normal ca pe o masina noua sa platesti 500 de euro si pe una foarte veche sa platesti 300 de euro, dar de ce nu comparati taxa cu o masina din 2001... ?

Parerea mea e ca ar fi fost suficient sa interzica accesul in centrul oraselor cu masini care polueaza peste o anumita valoare... daca ii interesa despre poluare...

Edited by Cristi.MD

Sunt ferm convins ca oserx nu e nervos pe prietenul lui, nici eu nu sunt nervos pe oxerx sau pe nustiu cine, ca a trebuit sa platesc 6000 euro taxa pe 2 masini din 2000 si 2001...

PĂŁi Vito-ul nu este al pĂŁrinĂžilor?

MaÂşina ta ai luat-o din banii tĂŁi?

Taxa ai platit-o tu din banii tĂŁi?

din pacate ambele masini sunt ale mele, pe numele meu, eu platesc impozit,asigurare etc, si ca sa te lamuresc putin, nu imi asum banii care i-am dat pe masini, banii au fost un comision, din care jumatate ar fi trebuit sa-i plateasca ai mei la alta persoana care sa se ocupe de ce m-am ocupat eu, si jumatate de la "client" sa zic asa..care la fel ii platea altcuiva... Si nu.. nu a fost vorba de intermedierea unei vanzari/cumparari... Edited by Cristi.MD

Eu nu te-am ĂŽntrebat dacă sunt pe numele tău.

E foarte puţin probabil să ai la 20 şi ceva de ani, 2 maşini cumpărate din banii tăi şi să plăteşti la ele taxă de primă ĂŽnmatriculare de 6000 €.

Te-ai mai lăudat odată că ai platit taxă de 6000 € la două maşini, eu rămân la părerea că sunt maşini luate de părinti şi bani de taxă daţi tot de părinţi.

Edited by Ciupanezu

Eu stiu persoane care la 24 de ani au credit la banca 500.000 euro... , mai stiu cateva persoane care in urma unei tranzactii.. studenti fiind si-au cumparat o casa la comun, 2 touareg-uri,un cayenne si un aston martin, si parintii lor.. stau in apartament cine stie prin ce oras...

Si masinile sunt ale mele, atat am putut si eu sa fac..pentru familie, desi bmw-ul il conduc doar eu, si vito il conduc din cand in cand, in general cand ma ocup de revizii sau upgrade-uri...

Ideea e intr-adevar, acuma nu mai am bani sa cumpar 2 masini...

Edited by Cristi.MD

Eu stiu persoane care la 24 de ani au credit la banca 500.000 euro... , mai stiu cateva persoane care in urma unei tranzactii.. studenti fiind si-au cumparat o casa la comun, 2 touareg-uri,un cayenne si un aston martin, si parintii lor.. stau in apartament cine stie prin ce oras...

PĂŁi din 450 000 de studenĂži, trebuie sĂŁ mai fie Âşi d-ĂŁÂştia. :)

PĂŁi din 450 000 de studenĂži, trebuie sĂŁ mai fie Âşi d-ĂŁÂştia. :)

Oameni si oameni, cu ala cu credit de 500.000 sunt si amic :).... la un moment dat zicea ca nu au prins franele la Phaeton si nu a putut frana de la 70 km/h... in cam 100 de m...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.