Jump to content

taxa la masinile vechi se mareste !

raulbzr

Recommended Posts

o intrebare ma framanta si pe mine.. pe 8 ianuarie am RAR... si am niste "emotzii"..

AM SANSA SA SCHIMBE LEGEA ASTA pana pe 8 ianurie ???

stiu ca dureaza ceva.... trb trimisa la bruxelle si bla bla din cate stiu eu ..... poate gresesc.

..

cei care s in masura va rog un raspuns multumesc.

am auzit la stiri ca va creste din nou taxa de prima inamtriculare din nou cum era inainte sau chiar mai mare....asa zicea Tariceanu ....ce parere aveti ?

Taiceanu patriotul (si cu interese mari la Dacia) zice ca importul de masini uzate a lovit puternic in vanzarile Dacia (companie privata) si uite de aia majoreaza taxa pentru masinile vechi. praf in ochii prostilor, banul este cel care vorbeste tot timpul la televior.

dar cum am inghitit si in trecut asa ceva, asa o sa o luam si pe asta. problema este ca nu o sa ii iasa socotelile, ca vanzarile de SH si masini noi se duc in jos.

eu sincer ma bucur, imi pare rau pentru cei care au de plata, am fost si eu in postura lor, am platit la bmw 316 ti din 2001 74 mil in 2006 ...

s-a umplut tara de rable si bmw ul a ajuns masina de mahala !

Sunt de acord cu tine. Nu stiu care a mai trecut prin fata pe la targul din Vitan in ultima perioada de timp, dar eu am vazut la vanzare pisicute care stateau sa cada nu alta aduse din Germania pe care nu le mai cumpara nimeni. Fara suparare, dar de cand au dat voie sa se aduca masini mai vechi de 10 ani la o taxa foarte mica, s-a umplut tara de cazane.

eu sincer ma bucur, imi pare rau pentru cei care au de plata, am fost si eu in postura lor, am platit la bmw 316 ti din 2001 74 mil in 2006 ...

s-a umplut tara de rable si bmw ul a ajuns masina de mahala !

Sunt de acord cu tine. Nu stiu care a mai trecut prin fata pe la targul din Vitan in ultima perioada de timp, dar eu am vazut la vanzare pisicute care stateau sa cada nu alta aduse din Germania pe care nu le mai cumpara nimeni. Fara suparare, dar de cand au dat voie sa se aduca masini mai vechi de 10 ani la o taxa foarte mica, s-a umplut tara de cazane.

asta cam asa este.

este cam tarziu sa intre de la 1 ianuarie, chiar daca ar da Ordonanta de Urgenta. Cred ca undeva prin februarie o sa intre in viguare.

esti sigur ??? asa de tarziu intra...deci pana pe 6 ianuarie NU INTRA CLAR nu ???

Nu, daca e ordonanta de guvern, si nu hotarare, intra peste noapte. Daca azi se stabileste, incepand de maine se calculeaza dupa noua metoda, nu e nevoie sa intre prin plen. Si eu am mers azi sa platesc taxa, chiar daca am euro4, si teoretic s-ar scumpi doar pt. E1,2,3, si vreau sa o inmatriculez cat mai repede.

este cam tarziu sa intre de la 1 ianuarie, chiar daca ar da Ordonanta de Urgenta. Cred ca undeva prin februarie o sa intre in viguare.

esti sigur ??? asa de tarziu intra...deci pana pe 6 ianuarie NU INTRA CLAR nu ???

nu sunt sigur, ca nu lucrez in Parlament, dar imi dadeam cu parerea si am luat-o pe firul logic ... Nu schimbi legea de la 0 in 25 de zile, in contextul in care mai sunt si sarbatorile de iarna in care toata lumea se gandeste unde sa plece ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.