Jump to content

Unde gasesc un electrician bun?

Recommended Posts

De ceva timp ma supara groaznic niste probleme de electrica la masina mea, cum ar fi : Alarma se declanseaza aiurea si am probleme cu deschiderea centralizata (cateodata nu merge deloc).

Nu prea ma pricep sa umblu la partea electrica (d-abia schimb un bec), asa ca mai bine ma duc la cineva specializat, si cand spun asta , NU MA REFER LA AUTOMOBILE BAVARIA. Am auzit multe intamplari nefericite legate de electricienii de acolo asa ca nu am de gand sa o patesc si eu.

Va rog recomandati-mi un electrician auto bun, sau un service bun pe partea de electrica. Din Bucuresti/ Ilfov.

Ambele probleme, atat faptul ca alarma iti suna si ca inchiderea centralizata nu iti merge deloc e data de o singura cauza .. intrerupatorul de la usa.

Daca inchiderea vede ca e o usa deschisa .... la bmw cel putin am vazut ca nu inchide si nici nu deschide nimic, ca o masura de protectie sa nu incui usile sa o trantesti si sa ramai pe afara si tot intrerupatorul ala iti declanseaza alarma daca e armata si cineva iti deschide o usa.

La un Logan tot la fel ... intrerupatorul era bulit si tot facea atingere la gropi, etc, ba nu se inchidea masina din alarma, ba suna de una singura. La un matiz aceasi problema doar ca de data asta cand ploua suna alarma ca nebuna ... se pare ca facea scurt intrerupatorul cu caroseria si e ca si cum ai deschide usa. La ambele masini problema era din intrerupatorul de la usa.

Parerea mea. Nu sunt electrician dar am montat cateva alarme.

Edited by ziemenz

daca ai alarma stock nu ai cum sa scapi de bavaria sau de filaret ...ai nevoie de un tester care va vedea unde e problema ....daca e aftermarket mergi in targ la Vitan si sunt baietii cu alarme acolo ...evita Tornado ..sunt varza !...dupa ei este o vulcanizare ..dupa vulcanizare e inca un sediu alarme mai marisor ..nu ai cum sa nu vezi ...lucreaza frumos baietii !

cu inchiderea din cheie sunt mai multe probleme ..una dintre ele fiind f costisitoare ...Mai multi au avut problema asta ...Am sa caut un link sa vezi daca te incadrezi acolo !

Edited by myxage