Jump to content

Bmw E34 tuning

just_skyzzo

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu.

Mai bine iei o barĂŁ sh de M5 E34 de la cei care dezmembreazĂŁ M5-uri aduse din Germania.

GĂŁseÂşti la mariusTXA aÂşa ceva.

Fibra nu meritĂŁ indiferent de preĂž.

Ceva de genul astuia din poza, nu?

Fibra nu merita din punct de vedere calitativ?Ca si model sunt destul k alea de pe aia alba, calitativ....nush...

post-14357-1228423688_thumb.jpg

Salutare

Am gasit o firma in Bucuresti producatoare de spoilere de genul.

Modelul din poza costa 400 euro cu montat cu tot.Ce parare aveti...isi merita banii?

pe BMW seria 5 si 7 tuning-ul nu va arata niciodata bine. Singurul tuning de calitate si care arata si ff bine este pachetul M

Eu cred ca merita daca iei in calcul un tuning ai aparte . Bara de M originala ptr E34 e zero , o mica diferenta estetica care probabil are un subtil rol aerodinamic .

Si eu ma gandesc sa reconditionez un E34 , insa costurile sunt mari , usi - spoilere - praguri - eleron etc , insa nu iau in calcul versiunea M originala ptr E34 . Pur si simplu nu-si merita banii , efectul e zero si cheltuielile mult mai mari decat daca as opta pentru un tuning de la o firma specializata .

PS - lasa si mie te rog date despre firma respectiva care produce spoilere ptr E34 .

Multumesc

DacĂŁ pui niÂşte jante mai mari, faruri Âşi semnale smoked, nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ faci tuning.

sorry wrong pictures :)

parerea mea e ca nu arata deloc bine, dar e parerea mea poate altora le place. Eu ramin la aceasi parere pe un bmw seria5 doar kituM arata bine. daca vrei sa faci tuning cumpara seria 3(singurul bmw care arata super bine cu tining)

E parerea mea si o sustin

Sa-ti faci o idee :)

primele 3 masini arata ok au cea f simplu din cate imi dau seama masina 2 si 3 are M(sau ceva asemanator) dar cea din poza 4 arata ca ceapa.

Cum a zis si ciupanu cele mai simple arata cel mai bine.

Multe din pozele postate nu au nimic mai mult decat niste jante si suspensi sport ceea ce nu e Tuning. Ramin la parerea ca infara de M kit pe seria 5 nimic nu arata ok, sau ceva ff asemanator cu m

Cele mai simple aratĂŁ Âşi cel mai bine.

@alex_maniacu_91: MaÂşina din prima pozĂŁ parcĂŁ are plug pentru deszĂŁpezire. :)

e parca....chiar are :) este kit-ul de la zeemax.se vrea a fi o copie dupa M3 e30 (cel putin la aripi :) ).spoilerele mi se par sinistre, dar aripile par ok :)

ce inseamna jante frumoase?

ce au produs cei de la bmw si au montat pe E34 sunt urate?

ceea ce la tine este frumos, la altii, poate este urat.

atunci, orice modificare adusa la masina, ar trebui postata la "Taranisme" pentru ca in conceptia mea este urat.

parerea mea.

lasati masinile asa cum iasa din fabrica, nu degeaba au iesit asa...

Cateva E34 ..

Capota de pe masina asta ii de pe alt model de bmw iar sistemul de prindere este adaptat pe e34.Cred eu!

Este ceva modificat la ea sau pur si simplu se potrivesc?

Barele M sunt destul de asemanatoare cu cele originale, doar un cunoscator isi poate da seama de modificarile aduse masinii.

Cu toate ca fibra nu este o solutie prea buna calitativ vorbind , sunt unele modele de bare deosebite care infrumuseteaza masina

si nu cred ca un model ca cel din poza poate fi catalogat "taranism".

Spunea cineva ca daca vreau sa fac tuning pe ceva sa incerc o pisicuta,E34 fiind nepotrivit.

Cred ca m-am exprimat gresit folosind termenul de tuning, cred ca reconditionare ar fi mai potrivit.

Am avut deja doua pisicute si nu am fos prea incantat de spatiul dinauntru.E34 este mult mai spatioasa , mai eleganta ,

si nu vezi la fiecare colt al strazii asa ceva , precum pisicutele.Majoritatea E34rilor care le-am vazut in trafic sunt neanmatriculate in Ro!

Asa ca sunt un caz fericit, nu o sa dau nas in nas in fiecare zi zu E34!

Cum spuneam si in alt topic, modificarile ce vreau sa i le aduc masinii ar fi :

Jante de 17" (trebuie sa ma hotarasc asupra modelului)

bare

angel eyes (trebuie sa cumpar farul cu totul sau se pot modifica cele originale?)

stopuri spate(lexus, pe led ...o sa ma hotarasc eu )

Podusul final cred ca ar fi asemanator cu cele din poze:

Probabil si o capota ca cea din poza a 2-a numai ca o sa am nevoie de ajutor de la voi.

Capota de ce model este si cum se adapteaza modelului meu?

post-14357-1228651719_thumb.jpg

post-14357-1228651770_thumb.jpg

Edited by just_skyzzo

Cateva E34 ..

Capota de pe masina asta ii de pe alt model de bmw iar sistemul de prindere este adaptat pe e34.Cred eu!

Este ceva modificat la ea sau pur si simplu se potrivesc?

Barele M sunt destul de asemanatoare cu cele originale, doar un cunoscator isi poate da seama de modificarile aduse masinii.

Cu toate ca fibra nu este o solutie prea buna calitativ vorbind , sunt unele modele de bare deosebite care infrumuseteaza masina

si nu cred ca un model ca cel din poza poate fi catalogat "taranism".

Spunea cineva ca daca vreau sa fac tuning pe ceva sa incerc o pisicuta,E34 fiind nepotrivit.

Cred ca m-am exprimat gresit folosind termenul de tuning, cred ca reconditionare ar fi mai potrivit.

Am avut deja doua pisicute si nu am fos prea incantat de spatiul dinauntru.E34 este mult mai spatioasa , mai eleganta ,

si nu vezi la fiecare colt al strazii asa ceva , precum pisicutele.Majoritatea E34rilor care le-am vazut in trafic sunt neanmatriculate in Ro!

Asa ca sunt un caz fericit, nu o sa dau nas in nas in fiecare zi zu E34!

Cum spuneam si in alt topic, modificarile ce vreau sa i le aduc masinii ar fi :

Jante de 17" (trebuie sa ma hotarasc asupra modelului)

bare

angel eyes (trebuie sa cumpar farul cu totul sau se pot modifica cele originale?)

stopuri spate(lexus, pe led ...o sa ma hotarasc eu )

Podusul final cred ca ar fi asemanator cu cele din poze:

Probabil si o capota ca cea din poza a 2-a numai ca o sa am nevoie de ajutor de la voi.

Capota de ce model este si cum se adapteaza modelului meu?

Uite o poza cu fostul meu E34, un E34 fara pluguri si alte pachete mai mult sau mai putin ortodoxe. Cine a vazut-o live stie ce vorbesc.

Poate actualul proprietar sa-ti arate niste poze mai recente...

Edited by -Felix-