Jump to content

inchidere centralizatra

wildgeo

Recommended Posts

dintr-o data nu imi mai merge inchiderea centralizata ..

seara am inchis-o normal ...iar dimineata am putut sa imi deschid portiera insa deschiderea centralizata nu mai mergea ...am inteles ca nu face ceva contact ..pe undeva ...voi ce imi sugerati ...???unde sa umblu.....

app este un bmw 520i din 1987....rechin (e28)

eu am patit la fel...nu mai mergea nici alarma nici inchiderea centralizata..m-am dus cu ea la reprezentanta si mi-au curatat ceva de la computeru ei sau nu am inteles exact....cica nu facea contact ceva si trebuia curatat manual ca altfel costa 1000 euroi piesa....bine ca au fost cumsecade.Nush sa iti spun exact ce a fost stricat pt ca nu te lasa sa intri in service cand ti se repara masina dar am intrat pt ca dura prea mult si nu aveam rabdare...arata piesa ca o placa de computer..cu chipuri micutze si condensatori parca...oricum nu m-a interesat prea mult ca la final am platit doar timpul de lucru

seara am inchis-o normal ...iar dimineata am putut sa imi deschid portiera insa deschiderea centralizata nu mai mergea ...am inteles ca nu face ceva contact ..pe undeva ...voi ce imi sugerati ...???unde sa umblu.....

66748[/snapback]

Acum iti merge inchiderea? sau ti-a cazut atunci si gata?

Inchiderea era comandata de la ambele usi sau numai de la usa soferului? Vreau mai multe informatii pt ca nu stiu cum era inchiderea originala a masinii(presupun ca e inchiderea originala a masinii :blink: )... si nu am cum sa-ti dau un diagnostic..pana nu stabilim o cauza...

Astept explicatiile... :)

Acum iti merge inchiderea? sau ti-a cazut atunci si gata?

Inchiderea era comandata de la ambele usi sau numai de la usa soferului? Vreau mai multe informatii pt ca nu stiu cum era inchiderea originala a masinii(presupun ca e inchiderea originala a masinii :) )... si nu am cum sa-ti dau un diagnostic..pana nu stabilim o cauza...

Astept explicatiile... :)

67152[/snapback]

da este inchiderea originala a masinii ...

se poate deschide si inchide de la orice usa ...ma rog de la portiera soferului si a pasagerului dreapta si de la portbagaj...

acum imi merge ...dar are toane cand merge cand incepe ea de una singura sa deschida sa inchida ....imi este si frica noaptea daca se deschide singura ... :blink:

cineva mi-a zis ca nu face ceva contact sau ca face pe undeva scurt ...

astept solutiii ....saru`mana!!!

da este inchiderea originala a masinii ...

se poate deschide si inchide de la orice usa ...ma rog de la portiera soferului si a pasagerului dreapta si de la portbagaj...

acum imi merge ...dar are toane cand merge cand incepe ea de una singura sa deschida sa inchida ....imi este si frica noaptea daca se deschide singura ... :blink:

cineva mi-a zis ca nu face ceva contact sau ca face pe undeva scurt ...

astept solutiii ....saru`mana!!!

67468[/snapback]

Cand ai putin timp si cand s-o incalzi, da jos planseul de sub bord si incearca (atentie, cu zavorul de pe partea laterala a usii in pozitie ca si cum ar fi inchisa) sa misti manunchiurile alea de fire....vezi ca modulul de inchidere e pozitionat pe un soclu in partea stanga a volanului, cum te uiti de pe scaunul soferului, undeva cam in dreptul manerului de la capota..eventual poti scoate modulul sa te uiti la el daca nu cumva sta instabil in soclu sau daca ere contactele murdare...

Poti incepe totusi cu verificarea sigurantelor...parca pe randul cel mai spre botul masinii erau sigurantele pentru inchidere....(eu nu am si nu mai stiu ce scria in cartea tehnica)...tot asa, te uiti sa nu fie oxidate sau slabite in socluri...daca simptomele continua...mai vorbim.... :)

AAAA, ce vroiam sa te intreb...cu usile inchise...incuie si descuie ferm..fara balbaieli de la orice usa/resp. portbagaj?....ca poate-ti face atingeri aiurea pe la contactele de comanda de la incuietori sau pe la articulatiile de legatura intre usi si stalpi....poti sa tragi si de firele alea...desi alea sunt manunchi si bagate intr-un manson rigid si etans de cauciuc :)

Cand ai putin timp si cand s-o incalzi, da jos planseul de sub bord si incearca (atentie, cu zavorul de pe partea laterala a usii in pozitie ca si cum ar fi inchisa) sa misti manunchiurile alea de fire....vezi ca modulul de inchidere e pozitionat pe un soclu in partea stanga a volanului, cum te uiti de pe scaunul soferului, undeva cam in dreptul manerului de la capota..eventual poti scoate modulul sa te uiti la el daca nu cumva sta instabil in soclu sau daca ere contactele murdare...

Poti incepe totusi cu verificarea sigurantelor...parca pe randul cel mai spre botul masinii erau sigurantele pentru inchidere....(eu nu am si nu mai stiu ce scria in cartea tehnica)...tot asa, te uiti sa nu fie oxidate sau slabite in socluri...daca simptomele continua...mai vorbim.... :blink:

AAAA, ce vroiam sa te intreb...cu usile inchise...incuie si descuie ferm..fara balbaieli de la orice usa/resp. portbagaj?....ca poate-ti face atingeri aiurea pe la contactele de comanda de la incuietori sau pe la articulatiile de legatura intre usi si stalpi....poti sa tragi si de firele alea...desi alea sunt manunchi si bagate intr-un manson rigid si etans de cauciuc :)

67593[/snapback]

am sa fac lucrul asta sambata cand imi termin de pus alarma pe masina ...insa pana acum nu mi-a mai facut deloc figuri merge bine

iti multumesc pt sfaturi ...

friend

am sa fac lucrul asta sambata cand imi termin de pus alarma pe masina ...insa pana acum nu mi-a mai facut deloc figuri merge bine

iti multumesc pt sfaturi ...

friend

67653[/snapback]

Pai vezi cum cuplezi alarma cu inchiderea centralizata... ca din cate stiu eu cam trebuie sa fii putin atent...nu ca ma laud dar eu mi-am pus singur o alarma si o inchidere centralizata universale...si de 6 ani merg relativ impecabil...mai raman ele incuiate usile din spate, dar sa mearga dupa capul lor ca la tine...niciodata :)

K, succes...si daca e ceva..poate ne auzim mai rapid pe cealalta parte....desi eu voi fi sambata la intalnirea din Constanta... :blink:

am si eu o problema cu inchiderea centrala:incui usa cu cheia in prima pozitie ''locked'' de la sofer sau din dreapta fata(aceleasi simptome)-->>se inchid toate dar dupa 1 secunda mi se deschid usile din spate numai cele din fata raman blocate,nu inteleg de ce?????

e inervant.e un mod mai spescial de inchidere la bmw ca la celelate masini?????

sau e stricata la mine inchiderea?

daca dau pana in dreapta capat se inchid toate___>dar tot dupa o secunda mi se dechid in aceeasi ordine=adica doar spatele;sar putin si betzigasele de pe fata dar nu suficient incat sa se deschida!am verificat modulul de inchidere centralizata si avea 2 socluri de mufe:unul cu 3 pini(unde cred eu ca e alimentarea)-aici nu este conectat nimic,si mai am un soclu cu vreo 5 pini unde este conectata o mufa-care am curatat-o;

Am alarma montata pe masina,dar nu stiu cum a montato ala de la care am luat-o.

Ce sfaturi imi dati?

Rog ajutor mare...

post-1189-1139853485_thumb.jpg

am si eu o problema cu inchiderea centrala:incui usa cu cheia in prima pozitie ''locked'' de la sofer sau din dreapta fata(aceleasi simptome)-->>se inchid toate dar dupa 1 secunda mi se deschid usile din spate numai cele din fata raman blocate,nu inteleg de ce?????

e inervant.e un mod mai spescial de inchidere la bmw ca la celelate masini?????

sau e stricata la mine inchiderea?

daca dau pana in dreapta capat se inchid toate___>dar tot dupa o secunda mi se dechid in aceeasi ordine=adica doar spatele;sar putin si betzigasele de pe fata dar nu suficient incat sa se deschida!am verificat modulul de inchidere centralizata si avea 2 socluri de mufe:unul cu 3 pini(unde cred eu ca e alimentarea)-aici nu este conectat nimic,si mai am un soclu cu vreo 5 pini unde este conectata o mufa-care am curatat-o;

Am alarma montata pe masina,dar nu stiu cum a montato ala de la care am luat-o.

Ce sfaturi imi dati?

Rog ajutor mare...

68880[/snapback]

verifica sigurantele.....

• 2 weeks later...
Am alarma montata pe masina,dar nu stiu cum a montat-o ala de la care am luat-o.

Ce sfaturi imi dati?

Rog ajutor mare...

68880[/snapback]

Incearca sa decuplezi alarma de inchiderea centralizata...sau, ideal si mai usor, sa scoti alarma din soclul ei, adica sa ramai cu cutiuta alarmei intr-o mana...detasata de mufa ei de alimentare si comanda :) ...si sa vezi daca mai ai probleme...daca necazul persista....nu e de la alarma :)

Ai aceeasi problema indiferent de la ce usa/portbagaj incui? sau numai de la usa soferului? Raspunde la intrebarile astea si vedem mai departe simptomatica....in mod normal in cateva minute se poate stabili un diagnostic...pe calea asta poate dura o saptamana :blink: dar o rezolvam, pe cat posibil :)

Am alarma montata pe masina,dar nu stiu cum a montat-o ala de la care am luat-o.

Ce sfaturi imi dati?

Rog ajutor mare...

68880[/snapback]

Incearca sa decuplezi alarma de inchiderea centralizata...sau, ideal si mai usor, sa scoti alarma din soclul ei, adica sa ramai cu cutiuta alarmei intr-o mana...detasata de mufa ei de alimentare si comanda :) ...si sa vezi daca mai ai probleme...daca necazul persista....nu e de la alarma :)

Ai aceeasi problema indiferent de la ce usa/portbagaj incui? sau numai de la usa soferului? Raspunde la intrebarile astea si vedem mai departe simptomatica....in mod normal in cateva minute se poate stabili un diagnostic...pe calea asta poate dura o saptamana :blink: dar o rezolvam, pe cat posibil :)

cred ca am rezolvat problema si anume:am citit undeva pe net ca cica la e34 trebuiesc sioncronizate usile.si problema e rezolvata--pt moment :blink: --merge fara probleme.

intr-o zi cu soare daca mai imi face necazuri din astea o sa desfac usa sa vad exact ce nu culiseaza acolo,si eventual mai tinem legatura.

salut

cred ca am rezolvat problema si anume:am citit undeva pe net ca cica la e34 trebuiesc sioncronizate usile.si problema e rezolvata--pt moment :) --merge fara probleme.

intr-o zi cu soare daca mai imi face necazuri din astea o sa desfac usa sa vad exact ce nu culiseaza acolo,si eventual mai tinem legatura.

salut

70743[/snapback]

E posibil...Cand umbli la mecanisme, incearca sa le cureti cu o carpa si sa pui o vaselina f fina...nu recomand ulei :blink:

66748[/snapback]

Pls, fa-mi si mie o foto si posteaz-o aici cu locul pe unde trece cablul electric de la usile din spate la stalpul masinii...eu banuiesc, dar vreau si o confirmare optica. Eu mi-am pus inchidere centralizata si atunci nu am stiut daca trebuie se dau gaura sau exista o gaura pentru fire in stalp. Acum recent, am vazut un capacel din plastic pe stalp, la baza...dar, stiu si eu? e cam expus :blink: Ms anticipat :)

• 9 months later...

525DA/2001

Masina are inchidere centralizata - functioneaza corect din telecomanda - chiar si clipeste la inchidere si deschidere.

Nu se poate insa inchide din butonul din habitaclu [cel de linga butonul de avarii, schimbator viteza]

Exista setare ca acest lucru sa nu fie posibil - sau este o defectiune ??

Ce poate fi ?

p.s.

Imi place ca in oras sa circul cu usile blocate - am vazut la TV povesti pe la semafoare - usi deschise, luat, fugit ... nu sunt un luptator care sa fuga dupa infractori, lasind masina in mijlocul intersectiei :=))

Edited by bazil

525DA/2001

Masina are inchidere centralizata - functioneaza corect din telecomanda - chiar si clipeste la inchidere si deschidere.

Nu se poate insa inchide din butonul din habitaclu [cel de linga butonul de avarii, schimbator viteza]

Exista setare ca acest lucru sa nu fie posibil - sau este o defectiune ??

Ce poate fi ?

p.s.

Imi place ca in oras sa circul cu usile blocate - am vazut la TV povesti pe la semafoare - usi deschise, luat, fugit ... nu sunt un luptator care sa fuga dupa infractori, lasind masina in mijlocul intersectiei :=))

166128[/snapback]

Cel mai probabil este defect butonul.Se pot programa usile sa se inchida automat.