Jump to content

'95 E36 320i Coupe "Incredibil..., incredibil"

Sorin Enache

Recommended Posts

Iata si masinuta mea pe care as dori sa o inscriu cat mai devreme posibil pentru ca odata cu sfarsitul erei Taricenesti, timpitu s-a gandit ca e bine sa mareasca taxa din nou, asa ca de ramas bun.

Bmw 320i , Coupe... eu zic ca este aproape full ...ii mai lipseste trapa..in rest le are pe toate...de pe vremea aia

post-19493-1228472471_thumb.jpg

post-19493-1228472485_thumb.jpg

post-19493-1228472505_thumb.jpg

post-19493-1228472514_thumb.jpg

post-19493-1228472531_thumb.jpg

post-19493-1228472538_thumb.jpg

post-19493-1228472543_thumb.jpg

Iata si masinuta mea pe care as dori sa o inscriu cat mai devreme posibil pentru ca odata cu sfarsitul erei Taricenesti, timpitu s-a gandit ca e bine sa mareasca taxa din nou, asa ca de ramas bun.

Bmw 320i , Coupe... eu zic ca este aproape full ...ii mai lipseste trapa..in rest le are pe toate...de pe vremea aia

Masina e super fain, si nu vreau sa te dezamagesc, dar deja de la 15 dec. taxa se va tripla.

Tre' sa te misti repedeeee.

Masina e super fain, si nu vreau sa te dezamagesc, dar deja de la 15 dec. taxa se va tripla.

Tre' sa te misti repedeeee.

Nu ma dezamagesti, ca deja sunt de tara asta condusa de inapoiati mintali, sa ii dea viata multa sanatate lu tariceanu si boala lu fiso pe masinile vechi sa plateasca la taxa triplu sa il usuce la buzunar.. BIP BIP BIP....

Joi merg la rar si joi seara sunt la Alexandria de unde sunt de loc... sa fiu vineri dimineata cu flori ciocolata si snitzel la tantile de la Circa financiara....

Doamne Ajuta!

frumoasa masinuta, s-o stapanesti sanatos. imi place interiorul de piele, insa elementele alea rosii dau cam aiurea. le-as schimba tot cu piele neagra...parerea mea ca ar arata mai sobru si elegant. rosul ala nu se prea potriveste nici cu exteriorul :)

grabeste-te cu taxa si zi-ne ce-ai rezolvat :)

frumoasa masinuta, s-o stapanesti sanatos. imi place interiorul de piele, insa elementele alea rosii dau cam aiurea. le-as schimba tot cu piele neagra...parerea mea ca ar arata mai sobru si elegant. rosul ala nu se prea potriveste nici cu exteriorul :)

MULTUMESC FRUMOS! Si DOAMNE AJUTA!

Daa pai nici mie nu imi place da dupa fugareala si spagile pe care o sa le dau zilele astea pana-n 15 sper sa mai raman cu ceva banuti sa ii schimb uleiu si filtrele...si la urmatoru salariu o sa ii schimb si alea... Normal piele neagra, cap schimbator nou... :) si apoi incet incet, faruri, pleoape, geamuri fumurii, stopuri cu led tot genul OEM adica rosu jos cu alb sus... imi plac la nebunie...:)

Daa pai nici mie nu imi place da dupa fugareala si spagile pe care o sa le dau zilele astea pana-n 15 sper sa mai raman cu ceva banuti sa ii schimb uleiu si filtrele...si la urmatoru salariu o sa ii schimb si alea... Normal piele neagra, cap schimbator nou... :) si apoi incet incet, faruri, pleoape, geamuri fumurii, stopuri cu led tot genul OEM adica rosu jos cu alb sus... imi plac la nebunie...:)

Ai grija, ca am auzit azi, ca deja nu mai poate plati taxa...sau momentan nu merge, nu stiu...

Daa pai nici mie nu imi place da dupa fugareala si spagile pe care o sa le dau zilele astea pana-n 15 sper sa mai raman cu ceva banuti sa ii schimb uleiu si filtrele...si la urmatoru salariu o sa ii schimb si alea... Normal piele neagra, cap schimbator nou... :) si apoi incet incet, faruri, pleoape, geamuri fumurii, stopuri cu led tot genul OEM adica rosu jos cu alb sus... imi plac la nebunie...;)

Ai grija, ca am auzit azi, ca deja nu mai poate plati taxa...sau momentan nu merge, nu stiu...

:) cum adica? unde ai auzit? la televizor? pls detalii....

la masiniile non euro nu se tripleaza ti-au scoso euro2?sau non? draguta masina nu imi place rosu din interior..

Stiu stiu stiu nici mie nu imi place ... Asa a avut-o persoana din germania...ce sa ii faci acu asta e gustu omului BLEAH, o sa le schimb normal iti dai seama...

Joi ma duc la rar la ora 10. N-are cum sa nu o scoata euro 2 ... pentru ca masina e EURO 2 so taxa e 750 de euro...

Asa ... in sfarsit pusasi si tu poznele pe forum...

Ce pot sa spun, ma bucur ca am putut sa-l corup sa ia BMW...Am ramas foarte surprins cat de sprintena este pt cei 150 de caluti...Motorul e in stare f buna se aude la fel ca al meu...dar are evacuare ACS si aia ii da un farmec aparte...se aude demential ce sa mai!

Cat despre taxa...mie nu-mi vine sa cred ce ticalosii se pot face...?! Adica pt reducerea taxei am asteptat luni de zile, insa marirea ei se poate face in cateva zile doar??? De ce asa?

Asa ... in sfarsit pusasi si tu poznele pe forum...

Ce pot sa spun, ma bucur ca am putut sa-l corup sa ia BMW...Am ramas foarte surprins cat de sprintena este pt cei 150 de caluti...Motorul e in stare f buna se aude la fel ca al meu...dar are evacuare ACS si aia ii da un farmec aparte...se aude demential ce sa mai!

Cat despre taxa...mie nu-mi vine sa cred ce ticalosii se pot face...?! Adica pt reducerea taxei am asteptat luni de zile, insa marirea ei se poate face in cateva zile doar??? De ce asa?

Pe cine sa corupi bro pe mine? poi eram corupt de cand ai luat-o pe a ta doar ca nu prea eram atins de modelul asta....dar cu trecerea timpului si dragostea vine :) . Ideea e ca iti multumesc enorm pentru ca m-ai ajutat sa o procur inainte de termenu TARICEANU, daca mai intarziam putin nu mai puteam face programare la RAR, si adio VIATA si bani si tot...

So raman dator...

schimba tot ce e rosu in negru si interioru e super ok.. insa la exterior daka vrei ceva mai aparte mai ai de lucrat:) oricum s-o stapanesti sanatos in caz ca vinzi interioru anuntama :)

Lol si uite asa se completeaza lista celor impotriva culorii rosu, glumesc...Asa am luat-o iti dai seama ca doar nu am de gand sa o las asa...dar deocamdata am alte prioritati mult mai mari decat schimbatu culorii, gen PLATA TAXEI :) si apoi schimbat consumabile, plus 2 bucse cred ca si un capat de bara...si apoi mai vbim...

Si in caz ca o sa vand interiorul o sa fie lipit de exterior :) ...glumesc nu o sa o vand...adica cel putin nu in urmatorul an...

Oricum merci frumos pentru urare...

• 2 weeks later...

Da e ASC, si masina e din 10.1995.

Cred ca mai mult ca sigur masina a facut parte din gama individual...nu mai am anuntu salvat dar stiu sigur ca pe el scria ceva de editie limitata "xxxx" numele editiei...

Piele, incalzire, asc, computer bord full, geamuri electrice, motor impecabil capsulat, toba AC "Shnitzel" :) si o pereche de jante idem cu cauciucurile de vara, oglinzi M, eleron. Kreca ii mai lipsea pachet M si trapa si era FULL.

Merci all!

il injuri pe tariceanu dar stai cu bradut cu pnl la retrovizoare :) :) :)

A fost cado de la cineva adica avea o punga plina ... si mirosea bine ..d-aia l-am pus...si mai ales ca l-am pus DUPA votare deci este fix 0 pentru Floriceanu asta...

DA AZI ma putetzi vedea cu nr de inmatriculare TR 04 NBN ... a picat la rand si e destul de usor de retinut... asa ca Nopate Buna Nebunilor :) ;)

Si altii platesc bani grei pentru asa numere :)

Bine ai venit, sa o stapanesti sanatos!

PS Cand donezi cartonul acela cu PNL, stiu vreo doi amatori sa poarte asa ceva in parbriz....

LOOOL frate lasa-ti-ma cu pnl-u ala eu l-am considerat un bradulet mirositor...n-are a face cu partidu nik ...

Si pentru doritori imi pare rau ca l-am aruncat de mult ca mai mult de 1 zi nu a mirosit in masina...

Merci pentru urari..