Jump to content

nu mai merge bluetoothu' la e60

Recommended Posts

Salut,

Dupa ce a mers cca 3 luni adica de cand am luat masina, dintr-odata, nu ma mai pot conecta cu telefonul la bluetoothul masinii. Pur si simplu cand ii dau mobilului sa caute- sa faca pairing - nu se mai leaga / nu mia vede masina. Ce poate sa aiba ?

Am un Nokia E50 - initial am crezut ca este vina telefonului, dar am incercat si cu alte mobile compatibile bmw si nici cu alea nu am reusit sa fac pairing - in sensul ca nu gasesc conexiunea masinii

Are cineva idee ? Trebuie resoft ? In idrive imi arata ca "no faults" iar la vehicle communication zice ca bluetooth-ul este pregatit, sa setez mobilul.

10x, as aprecia o parere cat mai rapida pt ca am mare nevoie de optiunea asta

Edited by valtheval

• 2 years later...

aceeasi problema cu activarea bluetooth-ului , l-am dezactivat si nu il mai pot activa !

la mine a mers si in timpul zilei nu s-a mai conectat la tel meu. am un nokia n8. am intrat in meniu la bluetooth si am vazut ca era dezactivat. am incercat sa-l activez din nou dar deageaba apasam pe idrive ca nu-l bifa. am resetat apasand eject cd si dvd si boton on-of dar degeaba. nu stiu ce sa-i mai fac

• 2 weeks later...

la mine a mers si in timpul zilei nu s-a mai conectat la tel meu. am un nokia n8. am intrat in meniu la bluetooth si am vazut ca era dezactivat. am incercat sa-l activez din nou dar deageaba apasam pe idrive ca nu-l bifa. am resetat apasand eject cd si dvd si boton on-of dar degeaba. nu stiu ce sa-i mai fac

la mine problema a fost din cauza magaziei de cd-uri , am dat-o jos de pe masina sa o repar si se pare ca bluetooth-ul nu functioneaza fara ea , cand am montat-o la loc si-a revenit si bluetooth-ul ! :)

• 4 years later...

Salutare , ca sa nu mai deschid un alt topic voi posta si eu aici problema mea. Masina este un 530d e61 lci 2007 , o am de 1 saptamana si inca nu am reusit sa activez bluetooth-ul. In idrive la functia Bluetooth e o casuta in partea stanga care nu pot sa o activez ( semnul vazut) si imi zice sa activez Bluetooth-ul in masina ca sa fac pairing. Activez Bluetooth la iphone dar nu se conecteaza.

Ce ar putea fi?

Mulrumesc

in portbagaj, dai jos capitonajul de pe stanga, unde vine oala de la roata si trebuie sa fie un modul pe care scrie TCU/Bluetooth spanac ceva de genu`, mult spun ca e amplificatorul audio dar trecem peste :)

Daca este acolo atunci e defect sau deconectat, daca nu e ghinion si se gasesc la dezmembrari.

• 2 weeks later...

in portbagaj, dai jos capitonajul de pe stanga, unde vine oala de la roata si trebuie sa fie un modul pe care scrie TCU/Bluetooth spanac ceva de genu`, mult spun ca e amplificatorul audio dar trecem peste :)

Daca este acolo atunci e defect sau deconectat, daca nu e ghinion si se gasesc la dezmembrari.

Am fost la tester si intr-adevar modulu e stricat. Stau in franta si mi-a cerut 700€ inlocuit plus resoftat. Ai idee cam cat ar fi unul de la dezmembrari in tara si unde as putea sa il si resoftez?

Multumesc

• 2 years later...

Am fost la tester si intr-adevar modulu e stricat. Stau in franta si mi-a cerut 700€ inlocuit plus resoftat. Ai idee cam cat ar fi unul de la dezmembrari in tara si unde as putea sa il si resoftez?

Multumesc

eu l-am luat de pe Pieseauto.ro cu 100Euro,