Jump to content

telefoane compatibile e60

teddy_ghe

Recommended Posts

pana la urma care sa fie problema ??? :) telefonu sau softu de la masina???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????// :)

daca ai fi folosit tu cu incredere functia search, ai fi vazut ca foarte multi oameni, de fapt toti cei care au nokia e50 nu puteau vedea agenda telefonului pe idrive

in al doilea rand nu e vorba de trimis contactele unul cate unul, ci se trimit toate o singura data

in al treilea rand, daca tie ti-a mers la fosta masina, nu inseamna ca merge la toti, de fapt se pare ca esti exceptia care confirma regula :)

crede-ma, am citit tot cind aveam masina aia (e60) si telefonul ala (nokia e50). si am incercat pina am reusit. si pe urma am descris de citeva ori pe forum cum se face. trebuie doar update de soft la masina, ultimul firmware la telefon, instalat aplicatia aia Symbian si rulata in background, si merge bec. de ce as da eu search sa vad citi nu-s in stare sa faca asta?!? trebuie doar sa stii sa citesti, serios.

eu cred totusi ca e vorba numai de compatibilitatea fiecarui telefon in parte :) ,eu am 6120 si nu citeste agenda :)

nici vorba. insinuezi ca fiecare telefon ar fi fabricat manual si difera de altul de acelasi tip? poate au firmware versiune diferita. dar asta se poate aduce la ultima varianta disponibila de la Nokia in jumatate de ora. deci?

daca ai fi folosit tu cu incredere functia search, ai fi vazut ca foarte multi oameni, de fapt toti cei care au nokia e50 nu puteau vedea agenda telefonului pe idrive

in al doilea rand nu e vorba de trimis contactele unul cate unul, ci se trimit toate o singura data

in al treilea rand, daca tie ti-a mers la fosta masina, nu inseamna ca merge la toti, de fapt se pare ca esti exceptia care confirma regula :)

crede-ma, am citit tot cind aveam masina aia (e60) si telefonul ala (nokia e50). si am incercat pina am reusit. si pe urma am descris de citeva ori pe forum cum se face. trebuie doar update de soft la masina, ultimul firmware la telefon, instalat aplicatia aia Symbian si rulata in background, si merge bec. de ce as da eu search sa vad citi nu-s in stare sa faca asta?!? trebuie doar sa stii sa citesti, serios.

da ma, sintem noi nebuni, asa e

tu crezi ca daca mie mi se sincroniza automat, mi-as mai fi batut capul sau ce ? pur si simplu nu mi-a mers sincronizarea automata, asta-i

e adevarat ca nu am facut update de soft la masina, dar, de moment ce am gasit o solutie sa vad agenda asa cum am descris in threadul asta, nici nu-mi mai trebuie

oricum, este o solutie viabila, utila si la indemana, se face in 20 sec., asa ca o recomand tuturor - fie si macar celor care nu si-au facut un update al masinii

Ca sa clarificam un pic situatia : Daca masina are telefon professional , in cotiera ,acesta trebuie dezactivat din softul masinii pe tester ca sa permita altui tel sa se conecteze , lucru realizabil la reprezentanta dar nu la noi :) Edited by Maxxone

Ca sa clarificam un pic situatia : Daca masina are telefon professional , in cotiera ,acesta trebuie dezactivat din softul masinii pe tester ca sa permita altui tel sa se conecteze , lucru realizabil la reprezentanta dar nu la noi :)

la mine cred ca nu a fost fol telefonu din cotiera ca nu se vede nici un fel de umblatura pe acolo totu e nou nout si are si protectia de plastic si nici adap de tel ??? :) si tot nu citeste agenda la un nok 6120

Ca sa clarificam un pic situatia : Daca masina are telefon professional , in cotiera ,acesta trebuie dezactivat din softul masinii pe tester ca sa permita altui tel sa se conecteze , lucru realizabil la reprezentanta dar nu la noi :)

deci la noi nici o sansa.

• 2 weeks later...
satazi am incercat sa conectez un n92 la masina :) dar nimik nu am reusit deloc :) ce sa mai zic de citirea agendei :) e rau sa ai o astfel de dotare si sa n-o poti folosi mai ales ca e utila :)

Cred ca nu stii cum sa il conectezi.Activezi bluethoot-ul masinii si apoi incearca sa trimiti ceva de pe telefon mobil - masinii(nu o sa mearga sa primeasca masina, dar o sa vezi telefonul), ii dai accept conexiunii,o sa iti ceara parola, default este: 0000 . Si cam asta ar fii.

• 1 month later...
am urmat pasii descrisi de valtheval si am reusit descarcarea partiala a agendei. ce e foarte ciudat e ca imi descarca doar contactele de la R in jos. ori de cate ori am incercat e la fel. are cineva ceva noutati?

Eu am observat ca imi afiseaza contactele pentru numerele salvate in SIM si nu in memoria telefonului.

am rezolvat si eu peorblema. era vorba de cateva numere cu niste carcatere aiurea pe care le-am sters si salvat din nou in telefon dupa care a mers totul ok.nokia n95, n73, samsung e900, d880 toate descarca agenda ok.

bravo, nu uita ca daca adaugi numere de telefon in agenda telefonului, sa le trimiti si masinii - asta in cazul in care ai inca un telefon care nu se sincronieaza automat cu idrive-ul !

• 4 weeks later...

Salutare tuturor, am si eu un e60 din 2006 si un nokia 6120c pe care tot incerc sa-l conectez la masina, dar ma izbesc de aceeasi problema : nu-mi vede agenda, am incercat si sincronizarea cu masina, degeaba, am incercat si faza cu copiatul "cartilor de vizita" via bluetooth dar mi se deconecteaza de la masina cand trimite contactele si nu rezolv nimic.O fi de vina sistemul de operare symbian?

Am avut si alte telefoane nokia conectate la masina (fara symbian) un 6280 si un 6021 care mergeau perfect.