Jump to content

Sa desmembrez bmw M3 E46?

yyy

Recommended Posts

Buna !

Am un BMW M3 E46 din 2001 adus din Germania, pe care nu am reusit sa-l inmatriculez din cauza taxei de poluare care este de 3400 euro si care se va mari din 15 decembrie.Am inteles ca se tripleaza. :)

Masina arata superb si este intr-o stare foarte buna,dar sa platesc la stat o taxa de 10500 euro pentru buzunarele guvernantilor nu-mi convine si nu am cum sa o inscriu in circulatie.As vrea sa o descompletez :) dar nu stiu daca ies mai bine asa,ca de vandut cu totul nu cred ca pot sa o mai vand.Nu ma pricep la pretul pieselor asa ca poate ma puteti ajuta cu ceva recomandari si sfaturi.Multumesc

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

de ce nu o inmatriculezi pana pe 15 dec ?

sau fa-ti un SRL undeva in europa ( UK de ex ) si inmatriculeaza-o acolo

Am programare la RAR pe 12 decembrie dimineata si de acolo trebuie sa ajung la sectia financiara sa depun dosarul dar problema este ca banii ii platesc dupa 2 zile lucratoare adica marti 16 si noua lege va fi pusa in aplicare de luni 15. :)

nu stii pe nimeni la rar ?

pai e bine daca e cum zici tu . O sa iti calculeze in vechea taxa . Conteaza cand ai depus cererea de calculare

Ar fi bine dar daca le baga in sistem noul calcul crezi ca o sa-i intereseze pe astia ca am depus vineri?Nu stiu ce sa zic dar am emotii.La rar cunosc pe cineva care o sa ma treaca repede dar nu ma poate programa .Am inteles ca programarile le da calculatorul si nu ma poate ajuta.

de ce nu o inmatriculezi pana pe 15 dec ?

sau fa-ti un SRL undeva in europa ( UK de ex ) si inmatriculeaza-o acolo

Am programare la RAR pe 12 decembrie dimineata si de acolo trebuie sa ajung la sectia financiara sa depun dosarul dar problema este ca banii ii platesc dupa 2 zile lucratoare adica marti 16 si noua lege va fi pusa in aplicare de luni 15. :)

la TV spuneau ca daca ai CIV-ul emis inainte de 15.12 e ok, te incadrezi la legea veche...

personal, cred ca nu se cunoaste inca ce fel de taxa este asa: de prima inmatriculare sau de mediu ?

oriucm se asteapta un raspuns de la Bruxelles, pentru ca legea sa poata fi adoptata.

dak nu se mai pot face programari in orashul din care esti de ce nu incerci in alt orash unde nu e asa aglomerat la RAR?

E o idee buna dar crezi ca ma primesc in alt oras daca sunt din Bucuresti?Sa incerc la Giurgiu sau Alexandria.Merci de sfat

si sa iti dau si eu o veste naspa :)

CIV-ul nu ti-l da in ziua in care ai facut RAR-ul, cel putin la Bv, a durat o saptamana

La Bucuresti il dau pe loc.Dureaza o ora daca e aglomerat.Doar daca nu s-a schimbat regula :)

cum s-o dezmembrezi pt un zvon?inca nu e definitiv toata treaba cu taxa.si chiar daca o mai tii intr un garaj o perioada de timp pana se normalizeaza.daca vine noul premier si spune ca de la 1 feb se anuleaza toata taxa de mediu?ramai cu ea dezmembrata pe jumatate

cum s-o dezmembrezi pt un zvon?inca nu e definitiv toata treaba cu taxa.si chiar daca o mai tii intr un garaj o perioada de timp pana se normalizeaza.daca vine noul premier si spune ca de la 1 feb se anuleaza toata taxa de mediu?ramai cu ea dezmembrata pe jumatate

Ai dreptate dar am vrut sa stiu macar cat ar valora daca as da-o la piese in cazul in care nu se rezolva problema. Imi plinge sufletul la gandul ca ar trebui sa o dezmembrez.

ªi de ce s-o dezmembrezi când poÞi s-o vinzi pe mobile?

Pai cine vine in Romania sa cumpere un M3 cand toata lumea vrea sa le ia din Germania?