Jump to content

Recommended Posts

ma gandeam io sa aduc xenoane, sa va zic ca la o cantitate de 10.000 de kituri le iau la 18 dolari kitu complet.....din chinaa :)

problema e ca nu stiu cat rezista.............si numa bataie de cap e dupaia...la cantitati mari cam asa is toate la pret

macar un an sa poti da garantie ...oricum 90 % din piata e china ..mai sunt exceptii dar rare si scumpe ..

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
CC23298: am pe masina un bec nou si unu de acu un an... si diferenta e 0 intre ele.... oricum daca garantia este valabila, mie mi se rupe... avantajul este pretul mic... nu am spus la nimeni sa cumpere de la ei, am spus doar ca au preturi mici, si daca cineva se gandeste sa cumpere, sa stie ca se pot baza pe garantie... atata tot

• 1 month later...

LumineazĂŁ la fel doar cĂŁ noi am avut becuri uzate. <_<

Unele noi nu au de ce sã lumineze mai prost decât niºte becuri aftermarket pe instalaÞia originalã.

DacĂŁ faci comparaĂžie cu o instalaĂžie xenon aftermarket, este adevĂŁrat cĂŁ cea de fabricĂŁ lumineazĂŁ mai slab pentru a nu-i deranja pe ceilalĂži participanĂži la trafic.

Cristi, 4300K arata jalnic comparativ cu 8000 sa zicem... Multi pun pret pe aspectul estetic al luminii si uita de cel functional.

Ciupane, pare un pret corect pentru cine se uita la o diferenta de 100 ron....

Ciupane cand a venit farul cel nou avea bec 4300 k... deci far nou nematuit + 4300 k.. era chior pe langa faru vechi matuit si 6000k....

CC23298: eu prefer 6000 K.. si atunci ies automat din discutie Philips sau Osram.. oricum cand analizez avantajele dezavantajele.. la bec de marca sau unu facut pe vapor.... te gandesti ca in banii de 2 becuri originale cumperi 4 facute pe vapor.. si 4 becuri sigur se ard mai greu decat 2... Nu zic.. sunt si becuri care-s proaste si ti se ard cum le pui sus... dar daca garantia este valabila... pe mine numa prea intereseaza ca se ard odata pe luna...

• 11 months later...
eu am cumparat de la ei 2 becuri D2S de 6000k si de vreo 2 luni au inceput sa faca figuri, se sting si se reaprind in mers sau nu se aprinde deloc cate unul din ele. Sunt inca in garantie, le-am dat mail si inca nu au binevoit sa imi raspunda, o sa ii si sun pentru a cere schimbarea lor pe garantie. Le am de 10 luni cumparate.

• 2 weeks later...