Jump to content

Recommended Posts

eu le-am facut la o statie ITP, ca doar acolo aveau aparat pentru reglat farurile.

Imediat ies sa dau o tura, si abia atunci pot sa spun daca au facut o treaba buna. Ca inainte stangul imi batea relativ bine, dreptul in copac, si dupa ce am tot umblat eu pe acolo, nu mai lumina deloc, doar statea aprins.

Ca de obicei nu-mi place sa ma bag sa mesteresc pe la masina, ca nu totdeauna iasa ce ar trebui :)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu am nimic de ascuns, cel putin nu eu. Ei da. Firma este in fapt ... o masa si un scaun intr/un sediu care apartine unei agentii de turism. O tanti sau un tanar, functie de imprejurari, se ridica de la celalalt birou pe care il are respectiva incapere (cu intrare din strada) si iti raspunde la eventualele intrebari/nelamuriri. In spate, pe un raft, au o cutie cu o instalatie xenon aftermarket de 55W si cateva cutii cu becuri coreene D2S si D2R. Crede/ma, eu am fost acolo cand aveam nevoie de becuri D2S. Cand am vazut calitatea si, mai ales, aspectul produselor, am preferat sa le iau de la o firma din Bucuresti. Chiar daca erau tot coreene, aratau ceva mai "tehnic" ca cele de la Targoviste. Nu le/am tinut nici pe acelea prea mult, am avut ocazia sa le inlocuiesc la o reprezentanta BMW, pentru o spaga de 100 ron, cu o pereche de becuri originale Osram BMW de pe o masina expusa .... Becurile coreene isi pierd repede luminozitatea (lumenii), chiar daca temperatura de culoare (gradele K) ramane constanta.

LE Recomand o firma din Constanta care aduce becuri Philips, originale, nemtesti, D2R si D2S. Pentru masinile cu instalatii xenon originale! Eu i/as ruga pe cei care isi pun aftermarketuri sa nu prea circule noaptea... Multumesc pentru intelegere.

Edited by CC23298

Nu cred cĂŁ este important aspectul cu privire la locaĂžia firmei.

Atâta timp cât produsele sunt de calitate (vorbesc din experienÞã) ºi ei sunt punctuali, pot sã aibã sediu ºi Într-o debara.

Multe site-uri sunt la fel, nu poÞi face profit din vânzare de becuri xenon ºi de instalaÞii xenon dacã ai un sediu fastuos de firmã.

Oricum, nici partea cu Âşpaga la reprezentanĂža BMW pentru becuri furate din showroom nu este elegantĂŁ.

Atata vreme cat nu am avut ocazia sa probez efectiv produsele lor, m/am lasat influentat de atmosfera de acolo. Sunt obisnuit cu pietele dubioase (cine a lucrat in Africa stie ce vorbesc), dar ce am intalnit acolo, mi/a lasat un gust amar. Atitudinea angajatilor a fost singurul aspect OK.

Cu becurile ai dreptate, dar daca nu le cumparam eu, le cumpara altcineva.... Iar cel de la care am "cumparat" un produs de 400 euro pentru un milion de lei si o pereche de becuri coreene se ocupa in continuare de asa ceva. Nu am fost nici primul si nici ultimul sau "client".

Sunt de pãrere cã atitudinea angajaÞilor conteazã mai mult decât locaÞia firmei la fel cum conteazã mai mult un produs decât ambalajul sãu.

Eu am becurile de aproape un an Âşi lumineazĂŁ bine, nu Âşi-au schimbat culoarea, totul este ok.

Sunt sigur cã acele becuri ar fi fost oricum vândute Însã nu sunt de acord cu aºa ceva din principiu.

Este la fel ca atunci când cumperi oglinzi furate.

Acele becuri pot fi de pe o maÂşinĂŁ adusĂŁ ĂŽn service.

Ce combinatii fac astia pe la reprezentante, te doare mintea....iar la faza asta cu becurile schimbate nu prea ai cum sa-i prinzi decat cand ti se arde vreun bec si trebuie sa-l schimbi...si supriza, in loc de Osram dai peste Futachi!!! Marfa atitudine!!! Cumparati cu incredere!

Ce combinatii fac astia pe la reprezentante, te doare mintea....iar la faza asta cu becurile schimbate nu prea ai cum sa-i prinzi decat cand ti se arde vreun bec si trebuie sa-l schimbi...si supriza, in loc de Osram dai peste Futachi!!! Marfa atitudine!!! Cumparati cu incredere!

Cam aiurea, mai ales daca stai prost cu inima....

Oricum, nu poti sa faci astfel de acuzatii, te pot trimite imediat la origini. Nu ai cum sa probezi asa ceva, asta este deja calomnie. Sa nu uitam si cazul lui Tiberiu Enache, caruia i/au disparut capacele de la corpurile de far intr/un service BMW, dar asta este deja alta problema.

Edited by CC23298

Dupa ce am vazut acest topic, am intrat pe siteul celor de la bluexenon, un kit slim de 35w fiind 79 de euro, am zis sa comand.

Fiindca eram la Bucuresti luni, am sunat la nr de contact (cel cu 0729...) si mi s-a spus ca nu e 79 euro, e 90.

Hmz..

Am zis ok, fie si asa, desi gaseam mai ieftin pe alt site de unde am mai cumparat inainte, am zis sa cumpar.

Am ajuns si eu in Timisoara, si ieri mi-a ajuns si pachetul, prin cargus, am platit 398 ron (scump dom'le, scump), dar nu asta e important.

Cand am deschis cutia, stupoare, nici o garantie nimic, si pe drosere se vedea ca era dezlipt stickerul, si erau folosite.

Am sunat dinou la acel numar, si dupa ce am explicat care e faza, pe un ton rastit, ma intreaba omul, sigur ati cumparat de la noi?

deci am zis ca fac infarct.

Cum sa nu iau de la voi, cand acu a venit pachetul, nu ai trimis la un anume P. Sorin in Timisoara? el zice da...

Dupa aceea m-a intrebat daca nu e posibil sa fi dat eu jos stickerele ca astfel pierd garantia, ca pe stickerele acelea este garantia....

Cum sa fie pe stickere garantia cand droserele au venit FARA stickere. Mi-a raspuns ca asa ceva nu este posibil.

M-a intrebat daca pot sa fac niste poze, i-am zis ca fac niste poze si ii trimit, urmand ca el sa ma sune de indata ce primeste pozele.

Zis si facut, am trimis ieri pozele, Insa NU am primit nici un mail sau telefon azi, si cand am sunat o data ,nu a raspuns...

Incredibil..

Atasez si poze sa nu se interpreteze in nici un fel intamplarea mea.

Daca mai doriti poze, mai fac, nu e problema...

post-13423-1229521696_thumb.jpg

post-13423-1229521771_thumb.jpg

post-13423-1229522356_thumb.jpg

Edited by roco123

Ori vorbim despre doua firme sub acelasi nume, ori .... nu mai zic nimic.

Se pare ca prima mea impresie nu a dat gres nici de data aceasta!

Ei sunt....

Dupa mine cutia, ambalajul, droserele, parca sunt facute pe vapor....

Pun niste poze, sa se vada diferenta intre un adevarat kit de xenon si kitul de la bluexenon...

Si culmea, acest kit a fost 299 ron, iar kitul de la bluexenon 350 ron :))

post-13423-1229524047_thumb.jpg

post-13423-1229524063_thumb.jpg

post-13423-1229524107_thumb.jpg

post-13423-1229524239_thumb.jpg

Edited by roco123

roco123 spune-mi si mie despre becurile care sunt in fotografia ta , care e diferenta intre cele normale si cele din fotografie ? pe e60 se pot monta ?

Cele din foto sunt h7,

Nu stiu exact ce se potriveste la e60....

Sorry

ok am inteles dar poti sa-mi spui te rog care e diferenta intre cele obisnuite si cele ale tale care din cate vad eu sunt pe led ? si de unde le-ai achizitionat . multumesc

roco123 spune-mi si mie despre becurile care sunt in fotografia ta , care e diferenta intre cele normale si cele din fotografie ? pe e60 se pot monta ?

Cele din foto sunt h7,

Nu stiu exact ce se potriveste la e60....

Sorry

ok am inteles dar poti sa-mi spui te rog care e diferenta intre cele obisnuite si cele ale tale care din cate vad eu sunt pe led ? si de unde le-ai achizitionat . multumesc

AAA, tu vorbesti de becurile mici, pentru semnalizare, frana si pozitie?

Alea mi le-au pus in pachetu cu kitul minunat de xenon cei de la bluexenon,

Mersi pe aceasta cale de cadou.

Am impresia ca genul acesta de "becuri" genereaza eroare de bec ars in bord. Eu am patit asa ceva de la niste lampi pe leduri, la numarul de inmatriculare. S/ar putea sa ma insel, daca stie cineva exact, sa scrie.

Roco, m/a intrebat cineva in PM daca tu ai montat becurile acelea si daca ai avut eroare in bord. Nu am stiut ce sa/i raspund.... :)

ma gandeam io sa aduc xenoane, sa va zic ca la o cantitate de 10.000 de kituri le iau la 18 dolari kitu complet.....din chinaa :)

problema e ca nu stiu cat rezista.............si numa bataie de cap e dupaia...la cantitati mari cam asa is toate la pret

Edited by Calin

Roco, m/a intrebat cineva in PM daca tu ai montat becurile acelea si daca ai avut eroare in bord. Nu am stiut ce sa/i raspund.... :)

Nu le-am montat inca, cand le montez iti dau un pm :)