Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Recommended Posts

Buna ,am fost la un service sa imi schimb uleiul,ala de acolo mi-a schimbat filtru de ulei ,de motor,uleiul,si cand a ajuns la filtru de aer,mi-a spus ca trebuie sa desfaca filtru de polen,sa desfaca ceva capac de la motor,sa taie cu flexul ceva suruburi si ceva pe la motor ca sa poata sa ajunga la filtru de aer,mi-a spus ca toata treaba asta dureaza cam 3 ore.

E adevarat?chiar trebuie sa taie ceva cu flexul?nu am schimbat filtru de aer niciodata la masina asta.

Imi spune si mie cineva cum se schimba filtru?

Toata treaba asta s-a intamplat in Oradea.... :)

chiar asa te-a luat mecanicul la misto ? ... :)

ps ...presupun ca ai un diesel ....se da filtrul de polen jos ..si se desfac 3 suruburi ...dar ai nevoie de niste scule specifice ...e bine sa apelezi la un service totusi ...

Edited by myxage

bine ca nu a spintecat baia de ulei cu flexul in doua sa iti dea uleiul afara :) cine stie la ce ,,mecanic" ai fost si la filtru de aer si-a prins urechile .

si eu am patit la fel ..un lache nu stia sa schimbe ..a trebuit sa sun eu pe cineva sa-i dea instructiuni ...si mai au si fite in cap de mari mecanici care repara motoare de super masini

a desfacut capacul ala cu inscriptia bmw ,si dupa aceea a tras de ceva plastic si in timpul asta ii injura pe aia de la bmw ca sunt niste mecanici afurisiti,ca il pune pe el sa isi piarda vremea cu prostii de astea,a plecat in depozit si a venit cu flexul sa taie ceva capac de acolo,nu l-am lasat,dar tot incerca sa imi explice ca este un surub sub filtru de polen...cam cat ar dura toata operatiunea asta?

a desfacut capacul ala cu inscriptia bmw ,si dupa aceea a tras de ceva plastic si in timpul asta ii injura pe aia de la bmw ca sunt niste mecanici afurisiti,ca il pune pe el sa isi piarda vremea cu prostii de astea,a plecat in depozit si a venit cu flexul sa taie ceva capac de acolo,nu l-am lasat,dar tot incerca sa imi explice ca este un surub sub filtru de polen...cam cat ar dura toata operatiunea asta?

hai ma ca mor de ras ...nu te mai du mosule la carpaci de astia ...da-i dracului ...e un susrub care are nevoie de un prelungitor ...nu exista o gaura tehnica prin filtrul de polen ...trebuie demontat si aia e

...dureaza max 30 min la un mecanic care a mai facut asa ceva cel putin o data

la mine se ofticase ala ca mi-a cerut doar 30 ron ...si el a muncit cam mult ...si de fapt nu stia ...

Edited by myxage

Buna ,am fost la un service sa imi schimb uleiul,ala de acolo mi-a schimbat filtru de ulei ,de motor,uleiul,si cand a ajuns la filtru de aer,mi-a spus ca trebuie sa desfaca filtru de polen,sa desfaca ceva capac de la motor,sa taie cu flexul ceva suruburi si ceva pe la motor ca sa poata sa ajunga la filtru de aer,mi-a spus ca toata treaba asta dureaza cam 3 ore.

E adevarat?chiar trebuie sa taie ceva cu flexul?nu am schimbat filtru de aer niciodata la masina asta.

Imi spune si mie cineva cum se schimba filtru?

Toata treaba asta s-a intamplat in Oradea.... :)

Doamne ce Întârziat mintal :)

Este un service autorizat?

''sa isi piarda vremea cu prostii de astea'' de ce nu iai zis daca astia is prostii la el.. de ce nu stie sa il schimbe filtrul de aer fara drujba :) trebuia sa nu il mai lasi sa iti faca nimic la ea sa te iei si sa pleci ..pacat ca exista si asemenea mecanici si nu vreau sa ma gandesc sa ii dai la acel om sa iti schimbe un lant de distributie sau ceva mai complicat :)

da,e un service autorizat,este cel mai mare din Oradea,pentru treaba asta mi-a cerut 80 ron,mai bine il schimb eu,nu ca ar fi o suma foarte mare,dar cand,mi-a zis sa las masina 3 ore acolo in service :) pentru un amarat de filtru i-am spus mai da-o incolo de treaba.

Daca stiti la e46 este un loc gol pe partea dreapta langa motor,mecanicul s-a gandit ca daca ar ''incerca'' sa taie tabla aia ,ar ajunge mai repede la surubul acela.Nu stiu unde sa ma duc data viitoare sa schimb uleiul ,tot probleme am avut la service-uri..sa nu mai zic cand a alunecat masina in strada.... :)

eu nu stiam ca si astia de la REMAT s-au apucat sa repare masini. ca numai acolo se taie cu flexul masinile. da' cu criza asta, naiba mai stie...

Nu sunt din Oradea , nu vreau sa jignesc dar in vara am patit o faza de tot rasul in Oradea .

Eram cu un A4 , fusesem in Baile Felix sa vizitez statiunea , si hai sa ma intorc catre Oradea , asteptam un transfer de bani la WU , si catre Oradea mergeam in spatele unui camion si de sub camionul respectiv cade o janta , o janta goala .... mare - ruginita si amenintatoare . Nu mergea tare nici el nici eu , au sarit ceva scantei si pe frana am luato ... ff ushor , bufff si hrrr am tarato pe frana un pic . Baia de ulei fisurata , curgea ulei... in fine , ma trage un taximetrist , ajung in Oradea , la un service chiar la intrare , la vreo 200 m de selgros sau billa , nu mai retin ce supermarket era chiar la intrare in Oradea , si ma duc Domnilor la un service (recomandat de un taximetrist ) si solutia mecanicilor ?? : sa o sudeze :) :) :) :)

Am fost apoi la un showroom VW si am pus o baie ulei noua @ schimb ulei si filtru .

Mda, super tare, sa bage flexu in masina... pentru un filtru...pai bah, ala n-o deschis capota? mai repede s-a gandit sa-i faca un orificiu pe unde sa scoata filtrul??? Sa-i vada neamtu' pe astia! Astia-s din aia ce iti scot cu magnetul ralantiul cazut in baia de ulei!

Nu sunt din Oradea , nu vreau sa jignesc dar in vara am patit o faza de tot rasul in Oradea .

Eram cu un A4 , fusesem in Baile Felix sa vizitez statiunea , si hai sa ma intorc catre Oradea , asteptam un transfer de bani la WU , si catre Oradea mergeam in spatele unui camion si de sub camionul respectiv cade o janta , o janta goala .... mare - ruginita si amenintatoare . Nu mergea tare nici el nici eu , au sarit ceva scantei si pe frana am luato ... ff ushor , bufff si hrrr am tarato pe frana un pic . Baia de ulei fisurata , curgea ulei... in fine , ma trage un taximetrist , ajung in Oradea , la un service chiar la intrare , la vreo 200 m de selgros sau billa , nu mai retin ce supermarket era chiar la intrare in Oradea , si ma duc Domnilor la un service (recomandat de un taximetrist ) si solutia mecanicilor ?? : sa o sudeze :) :) :) ;)

Am fost apoi la un showroom VW si am pus o baie ulei noua @ schimb ulei si filtru .

Astia din Oradea sunt niste tarani care freaca menta.

Toata stima pentru Automobile Bavaria Bucuresti Baneasa :)

oameni de treaba :)

"hai ma ca mor de ras ...nu te mai du mosule la carpaci de astia ...da-i dracului ...e un susrub care are nevoie de un prelungitor ...nu exista o gaura tehnica prin filtrul de polen ...trebuie demontat si aia e

...dureaza max 30 min la un mecanic care a mai facut asa ceva cel putin o data "

Ai dreptate dar asemenea oameni se pare ca sunt peste tot.Am patit ceva asemanator unde nici nu te gandesti: la MHS.In service era un mecanic tanar care probabil nu stia multe despre cum se schimba filtrul de aer la e46.A uitat de surubul din spate(sau poate ia fost lene)si a tras de carcasa filtrului de aer pana sa rupt o ureche de ghidaj din dreapta. Stiti ce a spus la final?? Ca trebuie sa imi cumpar capacul ca asa am venit cu el :)