Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

pompa injectie bmw e 34 525 tds

addrian

Recommended Posts

va salut am o belea :) de ieri am vazut ca arunca motorina pe la capacul pompei de injectie

ce ar putea fi si cum as putea sa o remediez

astep raspuns

Tre sa schimbi garniturile si sa strangi bine capacul.Du-te la un pompagiu sa ti le schimbe e pana in 100 ron toata treaba.Nu te speria am trecut si eu prin astea.

va salut am o belea :) de ieri am vazut ca arunca motorina pe la capacul pompei de injectie

ce ar putea fi si cum as putea sa o remediez

astep raspuns

Tre sa schimbi garniturile si sa strangi bine capacul.Du-te la un pompagiu sa ti le schimbe e pana in 100 ron toata treaba.Nu te speria am trecut si eu prin astea.

de unde iau garnituri :)

nu am avut timp.Astazi o sa-i schimb uleiul de servo

sper.

salut am fost la un pompagiu , sunt garniturile duse cele de la capac si mai este una pe unde este ca un dop aerisitor

problema ca nu are si nu am gasit garniturile, daca ai timp poti sa intrebi pe cel la care ai fost daca are kit si ptr pompa motor 2500 tds tot e 34

mutumesc daca poti

Incerc da nu promit nimic.Din ce localitate esti?

rm valcea

Am incercat azi sa iti fac rost de setul de garnituri da o zis ca nu are de unde sa le aduca ca nu mai aia pe stac.Sorry.Incearca sa vb cu userul GROZADAN ca are preturi bune la piese si s-ar putea sa te poata ajuta.

Sorry man.

Incerc da nu promit nimic.Din ce localitate esti?

rm valcea

Am incercat azi sa iti fac rost de setul de garnituri da o zis ca nu are de unde sa le aduca ca nu mai aia pe stac.Sorry.Incearca sa vb cu userul GROZADAN ca are preturi bune la piese si s-ar putea sa te poata ajuta.

Sorry man.

merci am gasit astazi in rm valcea la un magazin maine zice ca mi le aduce sper oricum am batrana dacie in inventar :)

Ma bucur.Imediat cobor si eu la garaj sa fac injectorul de comanda.Daca il fac si pe asta mai am de facut doar comanda electronica de la pompa.Sa speram ca o sa fie totul bine ca atunci o pun si aia sus sapt viitoare.Dupa aia motorul o sa fie brici.Nu mai am ce sa-i fac altceva.

Azi o sa schimb si uleiul de servo si o sa umblu un pic la caseta de directie.Sper sa reusesc sa fac ceva.