Jump to content

CUMPAR SCAUNE SPORT E46

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Si daca dai de un interior din piele neagra sau partial piele cu scaune recaro, in Bucuresti, noteaza numarul de telefon al celor din targ, pentru ca ma intereseaza pe mine :) Interiorul meu are scaune sport, dar din material textil, si as dori piele. Poate facem o afacere. Multumesc anticipat. Edited by cristivw

cum spune si anuntul cumpar 2 scaune sport pt E46.. sau ale mele + o mica diferenta. nu vreau PIELE..

am de dat la schimb un telefon E46 BMW original cine e interesat.

sal, stii cumva daca se potrivesc scaunele sport de pe e46 coupe pe o limo? sau sunt la fel?

Edited by ebayuser

Cred ca o sa am eu, ti le dau pe ale mele. De fapt tot interiorul, si fetele de usi, ca sa-ti pui si mai multe difuzoare :) Am fetele de usi cu 3 difuzoare per usa fata, 1 difuzor per usa spate, pt. Harman/Kardon. Mi-am cam gasit piele. Mai nasol ca... ma costa mult :)

Tinem legatura dupa sarbatori, numai bine!

cu 150 euro va dau eu scaune sport de e46 . cu reglaj lombar electric si cu pernuta reglabila la coapsa. problema este ca sunt verzi. am si banchetele spate daca vreti.

id ul pe mess este valimetru. deocamdata nu mai am telefon.

cu 300 ron va dau eu huse gri antracit de pe facelift impecabile

Edited by armin

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.