Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Ce ulei pun ?

Aki Ross

Recommended Posts

Salut.

Am un 525tds din `97 E-39 cu 230.000 de km (in bord) reali ..... nu stiu :) Ideea e ca masina a fost rulata mai mult in Spania si anterior in Germania... De cand am luat-o masina a avut ulei 20-50w mineral. M-am gandit sa-i pun altul si l-am schimbat cu un 15-40w Castrol , deziluzie, pot sa spun ca la "baut" pur si simplu .... in fine mi s-a parut ca il consuma foarte repede..... Am trecut inapoi pe un Elf 20-50w cu care de 3 schimburi nu am avut nici o problema...Iarna asta am ajuns in Romania si cred ca o sa stau destul de mult .... Diferenta de temperatura e destul de mare si mi se pare ca motorul a inceput sa se comporte ciudat , un pic mai zgomotos, si azi-dimineata am gasit rola presoare cea cu intinzator hidraulic ridicata ..... :) Pot sa ma schimb pe un ulei sintetic ? Ce-mi recomandati daca se poate marca si gradul de vascozitate...Luand in considerare gradul de uzura cam care ar fi cel mai "subtire" care pot sa-l pun...?

Multumesc si sper ca ati avut rabdare sa cititi tot :)

Ne mai vedem pe aici!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.