Jump to content

mi s-a stricat cd

Recommended Posts

S-a stricat cd business la un e 39 .Imi da cd error cand bag cd.A inceput sa se opreasca in timp ce mergea iar acuma nu mai merge deloc.Se mai repara sau pun o panarama de cd din comert ?.Ce firma sa pun ? L-am utilizat foarte putin sunt dezamagit de calitatea lui.

• 2 weeks later...
Daca esti interesat, vand CD Business+display 200euro

salut. alin deloiu ma numesc si sunt din cluj. eu as avea mare nevoie de ceea ce ai tu de vanzare. mie la e 39 din 1996 imi lipseste exact ceea ce ai tu. la mine e pus un cd-player neoriginal si in loc de mid e o chestie de plastic. iti trimit si o poza cu ceea ce am eu. nu ai fii interesat de un schimb cu un dvd player original de e 60 iti trimit poze cu el. si eu il dau cu 200 euro. ce zici? daca esti interesat da-mi un mesaj. sau daca nu vrei schimb zi-mi ultimul pret pt al tau, si cum as putea sa-l probez ......

mersi mult.

nu am mai gasit poze cu ala de e60 decat din spate dar daca e ok schimbul pot sa-ti trimit mai multe poze.

post-12983-1230144719_thumb.jpg

post-12983-1230144834_thumb.jpg

Daca esti interesat, vand CD Business+display 200euro

salut. alin deloiu ma numesc si sunt din cluj. eu as avea mare nevoie de ceea ce ai tu de vanzare. mie la e 39 din 1996 imi lipseste exact ceea ce ai tu. la mine e pus un cd-player neoriginal si in loc de mid e o chestie de plastic. iti trimit si o poza cu ceea ce am eu. nu ai fii interesat de un schimb cu un dvd player original de e 60 iti trimit poze cu el. si eu il dau cu 200 euro. ce zici? daca esti interesat da-mi un mesaj. sau daca nu vrei schimb zi-mi ultimul pret pt al tau, si cum as putea sa-l probez ......

mersi mult.

nu am mai gasit poze cu ala de e60 decat din spate dar daca e ok schimbul pot sa-ti trimit mai multe poze.

La multi ani!

CD+display sunt de pe un E39 din 1997, functioneaza, l-am cumparat pt a inlocui radio casetofonul de pe masina mea E39 din 2001, insa mufele nu se potrivesc (la mine e modelul facelift , dupa 2000) si l-am cumparat cu 200euro, asa ca nu pot sa-l vand ma i ieftin.

Sunt din Botosani, accept proba.

Toate cele bune!