Jump to content

Cumpar geam pasager fata e39

Recommended Posts

pe oituz(in zona pietii abator,tu sti unde vine),probabil am lasat detectorul la vedere dar nu m-as fi gandit ca..si eu eram in casa,n-am auzit nimic,faza naspa e ca m-au lasat si fara acte(de bani nu zic nimic)

am gasit si geam..il cumpar de la useru grozadan:)) e bine ca mai am chef de poante..niciodata nu m-am gasit ca se poate ca in amiza mare in cluj,in fata casei sa-mi sparga masina..(cu bujie),eu eram la 15 metri si nu am auzit nimic

pe oituz(in zona pietii abator,tu sti unde vine),probabil am lasat detectorul la vedere dar nu m-as fi gandit ca..si eu eram in casa,n-am auzit nimic,faza naspa e ca m-au lasat si fara acte(de bani nu zic nimic)

am gasit si geam..il cumpar de la useru grozadan:)) e bine ca mai am chef de poante..niciodata nu m-am gasit ca se poate ca in amiza mare in cluj,in fata casei sa-mi sparga masina..(cu bujie),eu eram la 15 metri si nu am auzit nimic

Ămi pare rĂŁu...

Ăn Cluj nu prea se ĂŽntâmplĂŁ aÂşa ceva?

Cel mai nasol e cu actele probabil. Mie mi-au spart-o acum vreun an insa mi-au deschis-o fara sa sparga geamul si mi-au luat doar banii. Actele mi le-au lasat.

Alarma, nimic ?

Alarma nu ajuta cu absolut nimic daca sunt croiti pe ce vor sa fure. In cazurile astea nu stau sa analizeze ce si cum ai prin masina. Sparge geamul, baga mana in torpedou, ia tot ce poate apuca din prima si a disparut. Nu sta prea mult la discutii. Toata spargerea dureaza doar cateva secunde. Nici n-ai timp sa intorci capul ca au si disparut.

Cel mai nasol e cu actele probabil. Mie mi-au spart-o acum vreun an insa mi-au deschis-o fara sa sparga geamul si mi-au luat doar banii. Actele mi le-au lasat.
Alarma, nimic ?

Alarma nu ajuta cu absolut nimic daca sunt croiti pe ce vor sa fure. In cazurile astea nu stau sa analizeze ce si cum ai prin masina. Sparge geamul, baga mana in torpedou, ia tot ce poate apuca din prima si a disparut. Nu sta prea mult la discutii. Toata spargerea dureaza doar cateva secunde. Nici n-ai timp sa intorci capul ca au si disparut.

Ai mare dreptate, la mine, cu tot cu alarma cu pager, la ora 5 dimineata, a sunat pagerul de la alarma in casa, eram treaz, mi-a luat 5-10 secunde sa ajung la geam sa ma uit, nu mai era nimeni....

Geamul spart, gps luat, bani....

• 3 weeks later...
aveai detector de firma, scump, sau ceva ieftineala?:)

detectorul l-am gasit(crezusem ca l-au luat si pe ala),mi-au luat doar portmoneul

Pai l-a lasat la vedere? Da e suficient se te vada cum il lasi undeva, chiar si-n torpedou si te "opereaza" imediat cum ai parasit masina...

Unui fost coleg de servici in parcarea la un supemarchet aici in Bucuresti, l-au vazut cand isi "ascundea" portmoneul sub sacunul soferului, sa dus sa plateasca cablu' pret de 5 minute si cand s-a intors a gasit masina sparta si cu portomeul lipsa! :)

Bai frate si cand mi-aduc aminte cum stateau cabrioletele deschise asta vara-n germania... Pana si actualul meu BMW-u a stat cu detectorul radar si GPS-ul in ea si nu a patit nimica. Asta e..., natie de ciorditori! Vorba aia: FUCK ROMANIA! (vezi aici)