Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

garnitura capac distributie

Recommended Posts

eu am luat si garnitura care vine pe capacul celalalt,din spate ,deasupra pompei de apa.

ok.dar de ce ai luat-o si pe aia?

ptr ca ,daca tot se desface capacul de la distributie acea garnitura sigur va trebui schimbata ,si cu ocazia asta nu mai desface

iarasi

la garnitura de la suportul filtrului de ulei mai sunt si 2 oringuri care treb schimbate dak tot schimbi garnitura. eu am schimbat garnitura aia , pompa servo si burduful ala dintre debitmetru si admisie, toate noi si azi dimineata masina a inceput sa faca figuri. nu mai sta la relanti. e posibil sa fi inregistrat niste erori debitmetrul din cauza burdufului care a fost rup?

va rog sa puneti si niste poze cu garniturile alea toate ca le-as schimba si eu

mi se pare enorm 900 pt schimbul acelor garnituri. si ai avut si garniturile cumparate

eu am luat si garnitura care vine pe capacul celalalt,din spate ,deasupra pompei de apa.

ok.dar de ce ai luat-o si pe aia?

ptr ca ,daca tot se desface capacul de la distributie acea garnitura sigur va trebui schimbata ,si cu ocazia asta nu mai desface

iarasi

vorbesti de garnitura nr.2 de aici www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AL11&mospid=47628&btnr=11_2051&hg=11&fg=10

pai am mai schimbat si cateva furtune , antigelul + valva disa , devizul fara valva la filaret a fost 900 ron din care manopera 500 ron

le: garniturile le aveam (cam 200 ron am inteles ca sunt)

eu am luat cele 2 garnituri de la capacele de distributie, pe original = 95 ron, garnitura intre capace 22 ron, e o smecherie acolo, daca te uiti pe realoem, piesa 14 nu inseamna numai garnitura de jos, daca comanzi piesa 14 iti vine si 13-le legata de ea!iar daca comanzi piesa 13 (cea de sus) iti va veni singura aproape la acelasi pret

dupa cum vad pe realoem garnitura 13 le cuprinde pe amandoua.garnitura 13 este cea de jos si nu 14

da, asa e , scuze, dar ideea ramane aceeasi, daca comanzi 13 iti vin amandoua iar daca comanzi 14 iti vine doar cea de sus si aproape la acelasi pret