Jump to content

Subwoofere active under seat

Subwoofere under seat  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ma gandesc sa imi iau un subwoofer under seat, de la care nu astept mai mult decat sa fie o completare a unui sistem audio lipsit de bass. Stiu ca nu te poti astepta la minuni de la un sub montat astfel, si de aceea nici nu sunt dispus sa cheltui vreo suma substantiala pentru acest upgrade.

In cautarile mele, am gasit urmatoarele modele care par interesante:

1. Focal SB 20 BUS - >> Link Exemplificativ << - la aproximativ 800-850 RON in functie de magazin

2. Blaupunkt THb 200A - >> Link Exemplificativ << - la aproximativ 350-400 RON

Pe hartie par asemanatoare, Focal-ul avand in plus o telecomanda.

As avea nevoie de pareri din partea voastra in legatura cu aceste doua variante; de asemenea, daca stiti altele interesante, please share.

Merci!

Edited by alexrosiu

Am votat blaupunkt pentru ca sunt foarte multumit de produsele lor.

In alta ordine de idei, am vrut sa pun si eu la E46 sub blaupunkt sub scaun dar nu incapea in pozitia in care tineam eu scaunul.. trebuie sa-l tii foarte sus ca sa incapa. Eu ma gandisem apoi sa-l pun in locasul cotierei din bancheta spate dar nu mai tin minte daca am masurat si intra sau doar m-am gandit :)

Eu am gasit pe stoc la baietii aia de la beloud.ro.

Acolo l-am incercat si am avut aceeasi problema ca AliNOS si roco123.

De aia zic sa ii faci o proba inainte sa cumperi.

Pai normal, numai daca te uiti sub scaun vezi ca nu are cum sa intre.

Sau daca intra trebuie sa-l tii ca loa camion sus de tot...

aiureala, parerea mea

• 1 month later...

dar de ce nu iti iei un sub normal cutie de pus in portbagaj ? de regula au o claritate mult mai buna, coboara mult mai mult/bine in frecvente joase si in banutii tai iti poti lua un sub destul de bun incat sa iti satisfaca nevoile de bass, poate iti raman si de o statie care sa ti-l poata duce

sincer iti recomand un jbl bass reflex, uita-te la astea: (nu este reclama doar exemplu)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...JBL/GTO_1204BR/

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...JBL/GT5-1204BR/

se descurca foarte bine in sedanuri, incearca si mtx, mai ieftine dar bune: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...s_Pack_RTP1000/

poti sa cauti eventual si pachete: statie + sub + kit de cabluri...le poti gasi mai ieftin sau poti sa dai si o fuga prin targul vitan, unde sunt mai multe magazine cu produse de gen... incearca la tornado-astia sunt mai profi si/sau la cel de la intrare , pe randul din dreapta = au preturi bune

multa bafta in alegerea ta!!

Edited by oxid73

Salutare, intervin pentru a nu mai deschide un topic separat si pentru ca nu am gasit nicaieri pe forum un topic cu woofere pentru coupe.Deci, vreau sa imi montez si eu un subwofer cu amplif separat dar sa pastrez head-unit original. pana voi face marele gest sa pun un 2din. din cate am inteles de pe la unii sau altii in coupe ar trebui ceva mai puternic sau un alt sistem fata de cele in incinta datorita faptului ca ar fi izolat fonic mai bine decat sedanul. daca stiti pe cineva care are pus pe e46 coupe sau daca exista un astfel de topic ..pls help :) si cateva recomandari de "scule" nu ar fi rele. merci :)

• 2 years later...
Si pe mine ma intereseaza sa pun la e60 un subwoofer activ underseat...tot ceva ieftin de genul la acel blaupunkt. Problema este daca imi strica ceva la masina sau nu...ma refer trebuie sa trag semnal de la boxele spate....dar apoi ? imi va afectat in vreun fel unitatea centrala audio ? Am sistemul acela standard cu 2 boxe pe usile fata si 2 in spate la luneta, si se aude foarte slab... ma intereseaza sa nu imi afecteze unitatea audio.... si sa am ceva bas in masina , merita?

Nu prea se merita. Cele underseat doar suplimenteaza ce ai, nu au putere sa dea un bass de calitate. Neavand boxe sub scaune sigur se va auzi mai bine. Ele sunt deja amplificate (active) si iti trebuie doar semnal si alimentare. Unitatea nu este afectata in nici un fel. Este posibil sa poti lua semnal din HU pentru ele, in functie de numarul iesirilor.