Jump to content

pareri presuri/covorase vitan pt e46

Mika D

Recommended Posts

depinde, nu sunt toate de calitate. Eu am luat un set pt iarna din targul de la Vitan, si pt ca la servici eu merg la costum, am crosetat cu tocul de la pantofi o mare gaura ... si asta cam in 2 saptamani ... nu zic, ca poate sunt si produse ok pe acolo ... Edited by alex77xax

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...&hl=presuri - e la noi pe forum, eu am luat pentru iarna din cauciuc pentru e46 si am fost placut surprins de calitate. Urmeaza perfect conturul, au stanta bmw si permit fixarea cu clipsuri. Stiu, suna a reclama dar sunt chiar ok. Au costat 120 ron si au sosit in 24 de ore.

depinde, nu sunt toate de calitate. Eu am luat un set pt iarna din targul de la Vitan, si pt ca la servici eu merg la costum, am crosetat cu tocul de la pantofi o mare gaura ... si asta cam in 2 saptamani ... nu zic, ca poate sunt si produse ok pe acolo ...

inteleg. toc de la pantof barbatesc?? sau "femeiesc'?

am luat din vitan toamna trecuta, se prezinta destul de bine doar ca s-a tocit cel de la sofer destul de repede

la 60 ron se poate lua un set pe an :)

cred ca m-am convins. e posibil sa dau o tura maine prin vitan, doar ca nu stiu unde se gasesc...la magazinele alea din targ sau pe la lumea de pe acolo? presupun ca si colo si colo :). vreo idee?

si sunt ok?

Nu au sigla bmw pe ele, dar imi plac pentru ca sunt foarte mari, si elimina orice risc de murdarile a mochetei, mai ales in perioada asta.

A trebuit decupat putin la pedala de acceleratie, dar nu se observa aproape deloc ca ar fi decupat.

imediat dupa ce am cumparat masina (iulie 2007) am fost in vitan si mi-am luat niste presuri de cauciuc aftermarket insa special facute pt e46, nemtesti (sau cel putin scrie numai in germana pe ele) , au costat 160 ron si sunt ft multumit, cel de la volan prezinta putine urme de uzura (acum) acolo unde tii tocul cand apesi acceleratia insa nu grav, mai are pana sa se gaureasca. am gasit mai multe modele insa nu mi-au placut calitatea materialului si cum erau lucrate, e adevarat ca si pretul era mult mai mic

se pare ca am ales bine

bafta!

depinde, nu sunt toate de calitate. Eu am luat un set pt iarna din targul de la Vitan, si pt ca la servici eu merg la costum, am crosetat cu tocul de la pantofi o mare gaura ... si asta cam in 2 saptamani ... nu zic, ca poate sunt si produse ok pe acolo ...

inteleg. toc de la pantof barbatesc?? sau "femeiesc'?

barbatesc :)

la 60 de ron nu are ce sa nu merite , chiar daca unele sunt de unica folosinta

exact. daca ma tin un sezon rece, la 60 ron e chiar ok.

numa sa nu fie dealea ce iti lasa un miros de cauciuc inca 2 luni dupa ce le pui in masina.am intalnit si dealea

nu sunt de alea .

ce parere aveti despre presurile din cauciuc pt e46 din vitan? se merita? nu stiu daca sa cumpar originale sau nu, sunt diferente atat de mari?

mentionez ca nu am vazut nici originale, nici pe cele din vitan.

diferente:

- pret: fake-uri pe la 60-80 RON, originale cel putin 50 EUR... deci diferenta cam mare !

- calitate: aparent au aceeasi forma, chiar si pe unele fake-uri scrie BMW... insa e o mare diferenta de densitate a materialului (cele originale sunt si destul de grele)...

- aspectul e aparent la fel, unele fake-uri urmand linia originalului in general...

Apropo de covorase. Pana de curand nu stiam, dar pe E46-le de State, exista alt sistem de prindere al covorasului, sistem arici.

In locul clipsului care trece prin covoras si se insurubeaza, exista un alt tip de clips cu cap mult mai mare si ca un arici, care se fixeaza de podea. Iar pe spatele covorasului vine o bucata de material care se prinde de arici.

Sistemul e mult mai bun, pentru ca la spalatorie intotdeauna am avut probleme, mi s-au pierdut clipsurile sau chiar mi-au fost rupte.

De acum o sa imi comand clipsuri tip arici si o sa cos o bucata de material pe covorase, mai ales ca la majoritatea BMW-urilor ori presurile nu sunt originale, ori clipsurile lipsesc.

post-116-1229287949_thumb.jpg