Jump to content

Cumpar capace roti BMW E46 facelift 15"

Recommended Posts

este umpic zgiriat si este murdar daca vrei capace noi cred ca trebui sa cauti la BMW dar la bani care oferi tu pe ele...........

Am dat 200 de ron pe 4 jante impecabile si tu vrei pe 4 bucati de plastic vechi 150. Am oferit un pret dupa cum am vazut ca se practica pe acest forum. Oferta mea nu e batuta in cuie, este in functie de ce mi se ofera.

Edited by CatalinE

am eu in stare perfecta 100eur/ 1 set neg. daca te ineterseaza . asta e pretul pt facelift originale .ultimul pret 300 ron pt membri forum. dau si pe bucata cu 100 ron

Multumesc nu! Mai astept si alte oferte.

Imi vanzi capace SH la pret de jante SH. Capacele sunt optionale pe cand jantele....

Facand o paranteza la faptul ca sunt de facelift: Sunt capace pentru o masina atat de comuna, incat nu sunt cu nimic mai presus fata de alte capace de la oricare alta masina.

Edited by CatalinE

am eu in stare perfecta 100eur/ 1 set neg. daca te ineterseaza . asta e pretul pt facelift originale .ultimul pret 300 ron pt membri forum. dau si pe bucata cu 100 ron

Multumesc nu! Mai astept si alte oferte.

Imi vanzi capace SH la pret de jante SH. Capacele sunt optionale pe cand jantele....

Facand o paranteza la faptul ca sunt de facelift: Sunt capace pentru o masina atat de comuna, incat nu sunt cu nimic mai presus fata de alte capace de la oricare alta masina.

Mai fac eu o paranteza (nu te supara FRATE``,DAR ``plasticurile`` alea cum spui tu sunt facute de Bavaria cand ti ai luat BMW trebuia sa te interesezi si de preturi nu sa ne iei pe noi la misto aici cu milionul tau ca dai pe un set de capace originale ..si nu vrei sa fie si fara nici o julitura pe ele cumva ??vezi ca are la carrefour cu 120ron no name, sau poate niste jante de dacie sa ti iei cu 300 ron ca de Bmw nu cred ca ai sa iei..cred ca sigur confuzi alte marci auto cu Bmw, probabil ai avut o dacie pana recent sau chair nu stii nimic despre preturi sau chiar ne iei la misto! parerea mea e ca..AI SA ASTEPTI MULT SI BINE

ps. ale mele sunt noi imi dai 600ron?daca ai spus ca dai 600 ron,la reprezentanta is mai scumpe oricum, eu ti le dadeam cu 300 .. )

De la mine a luat jantele cu 200 RON, de BMW, facute de BAVARIA. Am cerut pretul asta pentru ca SUNT NISTE JANTE PE 15!!!

1 milion mi se pare foarte ok pretul pentru niste capace sh. Noi sunt 100 lei bucata, la Autotransilvania, unde preturile sunt umflate.

Un prieten a cumparat jante de tabla pe 16" cu tot cu capace(facute de BAVARIA) la 100 EUR. Deci se poate.

Nu inteleg ce e atata scandal. Banii sunt a lui, marfa este a ta. El atat ofera, asta e. Nu stiu de ce te simti ofensat ca a spus ca sunt niste plasticuri ... ca asta sunt(ma rog, ignorand siguranta de metal). Iar faza cu "nu stii preturile" e deplasata. Cat ceri tu pe capace e luare la misto. Si nu spune ca sunt noi. NOU e atunci cand e ambalat si sigilat, nu pus pe masina ta si tot umplut cu praf de ferodou sau copt de soare.

@CatalinE: esti sigur ca este modelul cum il vrei pe 15? Eu stiu ca numai pe 16 e modelul respectiv.

PS: intreb si eu de capace si daca gasesc ceva iti las PM.

Edited by autonero

De la mine a luat jantele cu 200 RON, de BMW, facute de BAVARIA. Am cerut pretul asta pentru ca SUNT NISTE JANTE PE 15!!!

1 milion mi se pare foarte ok pretul pentru niste capace sh. Noi sunt 100 lei bucata, la Autotransilvania, unde preturile sunt umflate.

Un prieten a cumparat jante de tabla pe 16" cu tot cu capace(facute de BAVARIA) la 100 EUR. Deci se poate.

Nu inteleg ce e atata scandal. Banii sunt a lui, marfa este a ta. El atat ofera, asta e. Nu stiu de ce te simti ofensat ca a spus ca sunt niste plasticuri ... ca asta sunt(ma rog, ignorand siguranta de metal). Iar faza cu "nu stii preturile" e deplasata. Cat ceri tu pe capace e luare la misto. Si nu spune ca sunt noi. NOU e atunci cand e ambalat si sigilat, nu pus pe masina ta si tot umplut cu praf de ferodou sau copt de soare.

@CatalinE: esti sigur ca este modelul cum il vrei pe 15? Eu stiu ca numai pe 16 e modelul respectiv.

Multumesc frumos pentru jante! Le-am incaltat cu anvelope noi si vin perfect.

Exista si pe 15" modelul asta de capac, un prieten de-al meu are asa ceva pe rotile de iarna.

995527 no comment..

Capace pe 16? la seria 3?probabil la modelele mai ``rare`` da ma rog , daca zici tu..vad ca ai mai multa experienta, scuze. apropo`s cred ca am sa cumpar si eu un set de jante pe 17 de M3 cu putin noroc inseamna ca daca mai pun vreo 300 Eur la aia 65 Eur cu care le ai dat tu pe alea originale le iau sigur, chiar la suprapret, daca alea originale se vand cu 65 euro, se poate cu criza asta.. inseamna ca ai dat bucata cam cu 13 euro, si cauciucurile le mai ai? iti dau eu 6-(7Eur eventual) pe bucata daca nu au uzura mare.. bafta si numai bine! a, era sa uit si daca ai ceva piese pt e46 sau e60 orice fel ofer 10 euro pe kg

Nu este cazul sa fii ironic.

Esti prost informat, mai citeste. Jantele pe 16 sunt foarte raspandite, pentru ca e46 a iesit si cu jante pe 16 din fabrica. Pe care erau puse capace de 16. Intreaba-l te rog pe BMarius cu cat a cumparat jantele si capacele pe 16. Sau pe Bernek. Cat 100 eur a dat pe 4 jante si 4 cauciucuri pe 16(cauciucuri in stare foarte buna). EU! am cumparat 4 jante de tabla pe 16 cu 4 cauciucuri(e drept mai uzate) si 4 capace pe 16 cum cauta CatalinE la 100 eur. Poate sa iti confirme Ioan-Paul(nu ii mai stiu nickul dar il caut si il postez) din Zalau.

Am dat jantele la 200 Ron pt ca ASA AM CONSIDERAT EU DE CUVIINTA. SUNT NISTE JANTE DE TABLA, NU DE AUR(asta ca sa nu mai vorbim de plasticele tale). Nu sunt ca tine sa cer 100 eur pe niste capace. Dar asa e invatat romanul, sa traga pielea de pe cine poate. Ar trebui sa iti fie rusine sa ceri atat pe niste capace. Oricum, nu e nimeni cretin sa iti dea atata pe ele, asa ca pune-le in rama.

Si ca sa iti raspund la ultima ironie: Haide sa iti vand un motor de 300 de kg. Il las la 2500 eur, pentru tine, ca esti un ignorant amuzant.

Edited by autonero

• 2 weeks later...
frate, uite cum e treaba pe la noi.. nu e prost ala care cere ci ala care da, deci.. nu, nu mie rusine pt pret pot sa cer 500 eur aici este la piata nu e la magazin vrei nou are la Bavaria, a si in legatura cu motorul tau de 300 kg adul l abraila si t dau 2000 pe el daca e nou, in rest numai bine!sanatate :)

frate, uite cum e treaba pe la noi.. nu e prost ala care cere ci ala care da, deci.. nu, nu mie rusine pt pret pot sa cer 500 eur aici este la piata nu e la magazin vrei nou are la Bavaria, a si in legatura cu motorul tau de 300 kg adul l abraila si t dau 2000 pe el daca e nou, in rest numai bine!sanatate :)

Iti ofer 150 ron pe capace, daca nu le dai te rog sa nu mai postezi in acest topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.