Jump to content

Mic ajutor suspensii

22WTF

Recommended Posts

Salut ,

Am si eu o rugaminte pt formarea unei pareri.As fii interesat sa montez un kit de arcuri sport Eibach sportline 50/30.Momentan am suspensie sport FK 35/40 si as vrea sa montez Eibach sportline sa mai cobor masina.Ma interesa sa vad exact cu cat coboara ca sa nu ma trezesc ca dupa montarea kitului nu mai pot circula :) .Pt. asta rog a-mi posta si mie poze cine are asemenea kit montat , asta in cazul in care are careva.

Mersi

Gasesti poze pe forum-urile americane si nemtesti. In USA e plin de Eibach. Succes.

mersi :) am cautat si postat pe e46fanatics si tot nu m-am lamurit exact cum sta treaba :)

daca tu ai gasit mai exact , si sportline nu prokit , vreau sa imi dait u link :) mersi

e simplu acum ai 35/40 si vei pune 50/30 o sa scada cu 15 mm pe fata si probabil ca va creste cu 10 mm pe spate :)

later edit:sa imi zici unde gasesti arcuri si la ce pret ca m-ar interesa si pe mine

Teoretic , dar vroiam sa vad practic cum sta treaba , mai ales ca spunea cineva ca are pe montat kitu` , coleg de forum.Plus ca majoritatea de pe e46fanatics sau alte forumuri de afara au roti pe 18 sau 19.Eram interesat cu rotile pe 17 cum sta treaba.

am vazut topicul tau pe E46 fanatics,cred ca s-ar merita sa te uiti si dupa H&R Race daca vrei ceva mai hard core(amortiz+arcuri eventual) Weitec Gt mai este o optiune de luat in seama :)

am avut H&R :) pe pisica , eibach cica sunt mai comode , nu sunt asa agresive si sincer as prefera sa nu fie asa agresive si rigide

asa e H&R am avut pe urs si erau foarte rigide-apoi am descoperit niste arcuri verzi care erau super ok dar nu stiu ce marca erau :).Sunt momente in care suspnsia sport de fabrica imi pare cam "moale" si totodata sunt momente in care imi blestem zilele ,cineva imi recomanda sa fac un upgrade la jante pe 17 (momentan am 16) si sa nu mai schimb arcurile :)(se pare ca trecerea pe 17-uri creste oarecum stabilitatea )

asa e H&R am avut pe urs si erau foarte rigide-apoi am descoperit niste arcuri verzi care erau super ok dar nu stiu ce marca erau :).Sunt momente in care suspnsia sport de fabrica imi pare cam "moale" si totodata sunt momente in care imi blestem zilele ,cineva imi recomanda sa fac un upgrade la jante pe 17 (momentan am 16) si sa nu mai schimb arcurile :)(se pare ca trecerea pe 17-uri creste oarecum stabilitatea )

Weitec cumva alea verzi ? ca parca ei aveau verzi

si FK e destul de confortabil , dar eu pt e46 astea si 60 cu 40 , ceea ce e prea mult , chiar daca o vreau joasa , acuma nici sa nu pot circula cu ea ca nu fac nimic ... de asta as opta spre eibach dar vroiam poza reala sa vad cu cat coboara cu sportline si roti pe 17

habar nu am ce erau alea verzi erau foarte ok oricum.

Eibach am auzit si eu ca sunt bune dar la fel nu stiu la ce sa ma astept,era cineva aici care pusese pe un coupe Eibach sportline parca mda am gasit era ceva de genu 3,5 cm fata 2,5 cm spate

Edited by alex230ro

am gasit un site de pe care sunt hotarat sami comand un kit de suspensii reglabile la 1900 de ron, pot sa postez site-ul aici?

"Kit suspensii reglabile TA-Technix BMW e36 e46

- amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc

- arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc"

Edited by tupeu

am gasit un site de pe care sunt hotarat sami comand un kit de suspensii reglabile la 1900 de ron, pot sa postez site-ul aici?

"Kit suspensii reglabile TA-Technix BMW e36 e46

- amortizoare Billstein 30% mai dure decat stoc

- arcuri H&R cu 30% mai dure ca stoc"

da pm pls cu el :)

• 1 month later...
Sportline ? Baga niste poze ca a mea cu Prokit nu e suficient de joasa :)

Prokit am luat si eu.Ca avea un prieten si am masurat la el si am observat ca coboara mia mult decat fk , daca luam sport line nu mai circulam.Am impresia ca a coborat mai mult decat la tine BoBo , datorita amortizoarelor sport.O sa pun poze dupa ce fac masina.

Edited by 22WTF

Sportline ? Baga niste poze ca a mea cu Prokit nu e suficient de joasa :)

la fel ma gandeam si eu :) ...parca ar mai merge lasata putin.

la sportline cred ca trebuie si amortizoare sport, iar eu abia ce le-am schimbat, deci nu se mai merita sa bag bani in altele.

eu aveam sport , ca am luat arcuri + amortizoare fk mai de mult ceva , foarte multumit de suspensie in mare , mai putin de look , am masurat la un amic de-al meu si am observat ca , cu eibach prokit + amortizoare sport a coborat mai mult decat era a mea , cam cu 2 cm , adica cam cat imi doream sa coboare :)

cam asa arata acum cu noile arcuri , ca tot am promis ca pun poze mai ales ca BoBo era foarte curios :) ( calitatea nu e foarte buna avand in vedere ca sunt facute cu tel , asta am avut la indemana :) ) Edited by 22WTF