Jump to content

S-ar meriat un E38 730 d cu 12.000 euro din 2001 ? din Romania ?

Gusztav

Recommended Posts

Depinde de cerere si oferta , acu fiecare doreste sa cumpere cea mai buna oferta la el mai bun pret , iar vanzatorul sa obtina cel mai bun pret posibil pentur masina sa .

Personal cred ca e destul de mult , piata la euro 3 a scazut foarte mult , sunt 5'uri la 8.500 din 2002 care sunt tipla tipla , insa avand in vedere ca e 7'ar , motor mare , impozit mare si intretinere pe masura @ taxe asigurari si impozite anuale , nu cred ca as da mai mult de 10.500 pentru un 7'ar indiferent cat de impecabil ar fi sau cat de putini km ar avea .

km are 250.000..nu e mult pt un motor diesel ? Ceea ce pot sa zic e ca nu stiu cum e cu motoarele astea pe motorina,sunt mai bune decat pe benzina ? Eu am un 730 i E32 1990/6 benzina,de cand am pus-o la punct nu am avut nici o problema cu ea.Merge foarte bine, dar totusi as vrea un E38 care e mult mai complicat electronic.Cred ca daca se duce ceva la ea stau si ma uit.Multi zic ca E38 e un model foarte reusit dar nu vreau sa ajung acolo ca sa bag o gramada de bani iar ca si in E32-ul meu.Impozitul si RCA-ul e foarte mare la 3000 cm,nu stiu ce sa zic poate o sa trec la un 5 cu motor de 2000 cm de prin anul 2000 si am terminat cu motoarele mari.

• 1 month later...

e bun pretul avand in vedere ca pe al meu am dat 14000. dar stiu ce am cumparat. 180000 km si revizii numai la germania pe carte servis ,nelovit ,si vorba aia

pana si bateria era aia originala. concluzia e ca asa cum zice si ciupanezu daca e ingrijita merita si nu te speria de chilometri ca nu cade nimic important la motoarele astea

• 2 weeks later...

merita pretul daca e ingrijita masina. e o masina superba. pe mine personal m-a impresionat:

- tinuta de drum;

- consumul;

- dotarile;

- eleganta;

dar mai ales la consum : cateodata nu-mi vine sa cred ca un motor asa mare consuma asa de putin. am avut benzinar de 3500cmc si consumul era...... dar si mergea!

INTRETINEREA: personal consider ca daca iti ingrijesti masina nu vei avea costuri peste normalitate cu intretinerea.

PS

daca iti ieie asa masina in prima faza vei fi extrem de invidiat, dupa care vei constata ca vei avea multi "dusmani".

foarte adevarat cu "dusmanii" referitor la costuri ca sa-l lamuresc pe om faraimpozit si asigurare care inseamna 1500lei pe an ,

mai considera o revizie ,filtre,consumabile vreo 700 lei pe an si mai pune in calcul vreo 2-300 euro daca mai pica ceva ,maruntisuri,

stiu eu ?o bucsa ,o placuta de frana si asta in cazul in care nu o lovesti.DECI? cam 1000 de dolari pe an fara evenimente