Jump to content

Mi-am montat becuri cu leduri

Lolo

Recommended Posts

Salutare,

Mi-am montat niste becuri cu leduri in plafoniera.Eram curios sa vad ce parere aveti si daca mai are unul din voi ceva asemanator.Becurile au cate 6 leduri cu unghi mare fiecare, consumand cam 0,6 w fata de 5w cat consuma unul incandescent. Lumina cred ca e totusi mai slabuta decat a becurilor normale dar are o tenta albastra, asemanatoare cu a becurilor xenon, lucru care mi se pare mai fain, arata mai bine.Revin cu poze cand ajung acasa, le-am facut cu telefonu si nu le pot descarca numai acasa, dupa care asptept parerile voastre.

cat te-a costat distractia?

67915[/snapback]

Sunt produse de firma lui taica-meu .. deci nu m-au costat nimik. Le produce pt lampile taxi, dar cand le-am vazut m-am gandit sa faca 2 bucati si pe alb sa vad cum arata . Costa 180mii lei vechi sau 18 ron o bucata.

Am mai facut ceva poze .. dar nu se vede grozav. Surpriza a fost placuta, se vad f bine .. cred ca la fel de bine cum se vad cele normale, numai au o tenta albastra. Am facut o poza si la becul din spate, pt a se vedea difereta de culoare. Maine sper sa improvizez ceva si pt iluminatrea din spate :blink:

post-712-1139427811_thumb.jpg

post-712-1139427888_thumb.jpg

post-712-1139427913_thumb.jpg

post-712-1139427931_thumb.jpg

post-712-1139427949_thumb.jpg

post-712-1139427987_thumb.jpg

post-712-1139428018_thumb.jpg

Vreau si eu! Cum pot face rost?

68173[/snapback]

Pai iti trimit daca vrei prin Colet Expres cu plata ramburs, sau daca va strangeti mai multi le trimit la cineva in bucuresti, la un colaborator, si mergeti voi si le luati de la el, astfel nu va mai costra transportu, numai in cazul asta sa cumparati macar vreo 10 15 becuri :blink:

Am reusit astazi sa montez si pe spate.. dar am improvizat ceva, a iesit ok oricum , am sa fac nishte poze mai tarziu si le atashez.

De cate becuri ai avut nevoie la toata masina? sunt 2 in plafoniera si cate 1 in laterale? Deci 4?

68300[/snapback]

Da, dar cele de pe spate sunt putin altfel, nu sunt din alea lungi cum se pun in fata ci sunt ca si cele pt pozitie.. e putin mai complicat ..

La e46 eu am observat ca sunt 2 tipuri de iluminari interioare.. asa ca nu stiu cum ai tu, daca e variata standar e ca si la mine , daca nu, daca ai variata aia cu sticla clara poate au altfel de becuri ..