Jump to content

Zgarietura urat pe portiera sofer

foxygen

Recommended Posts

Si eu pateam la fel. Nu zgarieturi ci lovituri cu usa. Mi s-a intamplat de vreo 3-4 ori dupa care am luat cateva masuri:

-nu parchez in locuri unde trec multi cetateni pe langa ea fiindca cu cat trec mai multi cu atat e riscul mai mare ca printre ei sa fie idioti

-nu parchez in locuri stramte pentru ca se va gasi vreo incepatoare sa parcheze desi nu are loc

-nu parchez langa cei cu dacia 1310, dacia nova, supernova pentru ca majoritatea sunt deosebit de frustrati si lovesc cu usa

Mi-am reparat singur urmele lasate de usi (substanta pt polishat BMW + vata de polishat BMW fac minuni :) ) iar acum nu mai am probleme. Sper sa si ramana asa...

In fata blocului o las de nevoie pe un camp. Acuma cu ploile astea s-a format un noroi de mi-e frica sa nu raman cu ea inpotmolit dar macar nu mai am urme sau zgarieturi pe ea.

si eu la 2 zile dupa ce mi-am luat masina am primit 2 zgarieturi pe ambele parti...:).La 2 zile dupa ce s-a intamplat asta toate masinile din parcare au patit la fel plus ceva oglinzi rupte si roti taiate...;), banuiesc ca un bolnav mintal s-a apucat de distrus pt ca numai un asemenea om este in stare de asa ceva.Oare nu cumva stam in acelasi loc ??Eu stau pe Ritmului

Stai acolo ca stai bine... :D

Stau in sud..., la ecuator! :)

Si eu pateam la fel. Nu zgarieturi ci lovituri cu usa. Mi s-a intamplat de vreo 3-4 ori dupa care am luat cateva masuri:

-nu parchez in locuri unde trec multi cetateni pe langa ea fiindca cu cat trec mai multi cu atat e riscul mai mare ca printre ei sa fie idioti

-nu parchez in locuri stramte pentru ca se va gasi vreo incepatoare sa parcheze desi nu are loc

-nu parchez langa cei cu dacia 1310, dacia nova, supernova pentru ca majoritatea sunt deosebit de frustrati si lovesc cu usa

Mi-am reparat singur urmele lasate de usi (substanta pt polishat BMW + vata de polishat BMW fac minuni :) ) iar acum nu mai am probleme. Sper sa si ramana asa...

In fata blocului o las de nevoie pe un camp. Acuma cu ploile astea s-a format un noroi de mi-e frica sa nu raman cu ea inpotmolit dar macar nu mai am urme sau zgarieturi pe ea.

Conform celor clasificate de tine locul de parcare ideal e LUNA!

Fac pariu ca si pe camp sau chiar in Alaska de o parchezi tot se gaseste un idiot. Ghici ce face! Un "SEMN" :) , ca sa stii ca atrecut pe acolo! :)

Mai zi si mie de "substantele magice BMW" ca acu' aud si eu de ele prima data.

Ideal ar fi sa avem parcarile noastre sau da, pe luna :)

Chiar s-au rezolvat multe probleme de cand o las sigurica si izolata. Un fapt necesar: sa fie la lumina ca altfel nu apar zgarieturi ci obiecte lipsa...

Am luat de la un magazin online din Germania mai multe produce gen: leather care, plastic care, paint scrach remover, polish clothes etc.

Nimic deaosebit dar cu grija si rabdare am reusit sa scot urmele lasate

Ideal ar fi sa avem parcarile noastre sau da, pe luna :)

Chiar s-au rezolvat multe probleme de cand o las sigurica si izolata. Un fapt necesar: sa fie la lumina ca altfel nu apar zgarieturi ci obiecte lipsa...

Am luat de la un magazin online din Germania mai multe produce gen: leather care, plastic care, paint scrach remover, polish clothes etc.

Nimic deaosebit dar cu grija si rabdare am reusit sa scot urmele lasate

Eu o tin pe Sonax, pentru intretinere introiara si exterioara (mai putin ceara care e Formula 1), dar nu m-au interesat produsele gen poish, paint scratch si batoane corectoare..., ca nu ma lovisem inca de problema cu "nea' cui". :)

La vara fac o germanica, o sa ma uit si de chestii dastea, daca intre timp nu gasesc si pe la noi.

Cand ai timp si chef fa si tu te rog, niste poze ca sa stiu ce sa caut.

:) Tine minte asta: Profesionistii nu lasa unme! :)

Nu inteleg ce vrei sa zici cu profesionistii... :) dar cum am zis: eu aveam doar urme, vopseaua era la locul ei. Nu am deschis si nici nu vreau sa deschid paint scratch removerul. Ala este doar asa spre linistea mea.

Am scos urmele de pe lac doar cu pasta de polish si vata aceea care nu pare a fi diferita de o vata normala doar ca scrie BMW pe ea :) . Cel mai mult mi-a luat sa scot o urma lasata de un magar care vazand ca este o tona de praf pe masina a binevoit sa apese tare cu degetele si sa "sterga" praful. rezultatul a fost o urma de degete de aprox 5 cm fix langa semnul de BMW de pe porbagaj care se vedea indiferent daca era sau nu soare. Timp de lucru: 6 ore. Dar a iesit perfect, nici la soare nu se vede vreo urma. Inca o data: vopseaua nu a fost afectata.

efectul pe care il au zmacurile alea asupra vopselei nu stiu si nici cat de bine ies zgarieturile adanci. Cele superficiale insa sigur ies...

ceva de genul asta am si eu pe aripa stanga spate tot la vreo 50-60cm.....insa, am vazut ceva "superb" la @paco_wonderboy....pe toate capota si prelungindu-se pe aripa stanga fata scrie foarte clar si apasat "FUCK ROMANIA" :) ....daca-l prind la intalnire vineri sau sambata ii fac o poza

Incredibil.

Destul de recent am fost sa mananc la un restaurant chinezesc din zona Baba Novac si cand am iesit, am vazut un E46 pe a carui capota scria, tot cu cheia, "ROMANIA"... WTF.