Jump to content

jante bmw e39

quicksilver

Recommended Posts

as vrea sa imi cumpar un set de jante pe 18 pt un bmw e39...si ma gandeam daca nu sunt prea mari..si o sa am probleme..cu ele..in sensul..sa nu atinga pe dedesubt...daca are cineva asa..sau daca stie..sa imi lase un mesaj!ms!:)

o sa te zdruncine serios la drumurile noastre ... mai bine pe 17'' ...

as vrea sa imi cumpar un set de jante pe 18 pt un bmw e39...si ma gandeam daca nu sunt prea mari..si o sa am probleme..cu ele..in sensul..sa nu atinga pe dedesubt...daca are cineva asa..sau daca stie..sa imi lase un mesaj!ms!:)

PoĂži sĂŁ-Ăži iei jante pe 18, sunt o alegere foarte bunĂŁ.

Eu am jante pe 18 Âşi nu am probleme.

MaÂşina este mult mai rigidĂŁ, mult mai stabilĂŁ Âşi mult mai frumoasĂŁ.

Jantele schimbĂŁ complet aspectul unei maÂşini.

La ce model te gândeºti?

PoĂži sĂŁ-Ăži iei jante pe 18, sunt o alegere foarte bunĂŁ.

Eu am jante pe 18 Âşi nu am probleme.

MaÂşina este mult mai rigidĂŁ, mult mai stabilĂŁ Âşi mult mai frumoasĂŁ.

Jantele schimbĂŁ complet aspectul unei maÂşini.

La ce model te gândeºti?

poi ma gandeam la modelul threeface g-force titan.. http://www.ejante.ro/?x=arata_produs&i...d2=26&rad3= tu de care ai?

Dupa 4 luni de jante pe 18" si de condus "pe varful picioarelor" m-am saturat de zdruncinaturi si indreptat jantele si am pus pe 16" (desi ideal ar fi fost pe 17" doar ca nu am gasit modelul dorit).

Daca vrei sa arate sportiv si sa fie mai "teapana" in viraje, mergi pe 18" dar sunt mai multe dezavantaje decat avantaje dupa parerea mea.

Edited by andrei27

Dupa 4 luni de jante pe 18" si de condus "pe varful picioarelor" m-am saturat de zdruncinaturi si indreptat jantele si am pus pe 16" (desi ideal ar fi fost pe 17" doar ca nu am gasit modelul dorit).

Daca vrei sa arate sportiv si sa fie mai "teapana" in viraje, mergi pe 18" dar sunt mai multe dezavantaje decat avantaje dupa parerea mea.

aici iti dau dreptate eu am de 17 pe masina 235/45 sta f bine pe sosea scutura f putin si m-am hotarat sa pun pe 18 dupa cateva zile leam dat jos si am pus cele de 17 napoi. jantele de 18 eu zic ca au mai multe dezavantaje decat avantaje. scutura foarte tare, daca iei o groapa e ca si cand ai lua un ciocan in cap si diferenta in viraje nu e foarte mare intre 17-18 cel putin la mine ca am suspensie rigida.

@Ciupanezu: In mod cert te-ai obisnuit. Si eu ma obisnuisem cu ele, dar cand am trecut experimental pe unele de 16" pe care le-am umflat doar la 2 psi parca pluteam pe un nor in comparatie cu vechile jante.

Aceesi poveste ca si cu franatul in D la steptronic: tu nu simti zdruncinaturi. Oi fi eu obsedat de simt, Placebo nu e ca sunt major :)

Sunt de acord cĂŁ jantele pe 16 sunt de 100 de ori mai confortabile ĂŽnsĂŁ poĂži circula foarte bine cu jante pe 18 dacĂŁ ai un pic de grijĂŁ.

Nu urc borduri cu ele, nu o iau pe linia de tramvai, ocolesc cele mai multe gropi...

DacĂŁ aÂş merge cu jantele pe 18 aÂşa cum mergeam cu jantele pe 16, normal cĂŁ le-aÂş ĂŽndrepta lunar.

Iar ĂŽn Drive nu se simt zdruncinĂŁturi ĂŽn maÂşina mea, probabil pentru cĂŁ avem alt tip de cutie.